Μπάσκετ Γυναικών: Ανανέωση συνεργασίας με την Άννα Νίκη ΣταμολάμπρουΚαλησπέρα σε όλους...
 
Ο Ολυμπιακός σε πρώτη φάση κοιτάει να ανανεώσει ορισμένες μονάδες του υπάρχοντος ρόστερ του και στη συνέχεια να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με νέες παίκτριες, κυρίως ξένες, προκειμένου να ανέβει επίπεδο και να επιστρέψει στον θρόνο του Πρωταθλητή, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του αθλήματος τα τελευταία χρόνια...
 
Τις προηγούμενες ημέρες όπως προαναφέραμε είχαμε ... έξαρση ανανεώσεων, με τη συνέχεια να δίνεται με τη Νίκη Σταμολάμπρου, μια παίκτρια για την οποία είχαν δείξει ενδιαφέρον ουκ ολίγες ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός. Πάμε να δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
 
O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου. Η διεθνής Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και  παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας. 
 
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στην ομάδα για ακόμη 2 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του κ. Κουντούρη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Έχουμε ζήσει πολύ μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα και θα δώσω τα πάντα για να ζήσουμε ακόμα περισσότερες. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Παντελάκη και τον κόουτς Νίκλα για αυτά που προσέφεραν στην ομάδα αλλά και σε εμένα προσωπικά. Μια καινούργια σελίδα ανοίγει για την ομάδα μας και είμαι ευτυχισμένη που θα αποτελέσω μέλος της».