Μπάσκετ Γυναικών: Διπλή ανανέωση συνεργασίας με Αγγελική Νικολοπούλου και Διονυσία Αλεξανδρή



Καλησπέρα σε όλους...
 
Πιστός στο πλάνο της θεμελίωσης του ρόστερ μέσω ανανέωσης του βασικού κορμού της ομάδας, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες μια ... διπλή ανανέωση συμβολαίων της Αγγελικής Νικολοπούλου και της Διονυσίας Αλεξανδρή, δίνοντας έτσι συνέχεια στο ... σερί ανανεώσεων με φόντο την επιστροφή στον θρόνο του Πρωταθλητή από την ερχόμενη κιόλας σεζόν.
 
 
Ας δούμε αναλυτικά τις ανακοινώσεις του Ερασιτέχνη όσον αφορά τις δύο αυτές παίκτριες:
 
Ανανέωση συνεργασίας με την Αγγελική Νικολοπούλου
 
O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολοπούλου.  Η Ελληνίδα διεθνής υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.
 
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Αγγελική Νικολοπούλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«To ότι για τα επόμενα δυο χρόνια θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού με κάνει πολύ χαρούμενη. Είναι τιμή για μένα που τόσο η διοίκηση όσο και το νέο προπονητικό επιτελείο συνεχίζουν να δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, δίνοντας μου τη δυνατότητα να παλέψω για τους στόχους μιας ομάδας που για μένα αποτελεί πλέον οικογένεια. Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη σεζόν με υγεία αλλά και τον κόσμο δίπλα μας, μαζί μας ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

 
________________________________________________
 
Ανανέωση συνεργασίας με την Διονυσία Αλεξανδρή
 
O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Διονυσία Αλεξανδρή. Η Ελληνίδα διεθνής υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.
 
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Διονυσία Αλεξανδρή μας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Αποτελεί τιμή και χαρά να είμαι στον Ολυμπιακό και ευχαριστώ τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη. Αυτό που ήθελα ήταν να παραμείνω και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας και να φέρουμε στον Ολυμπιακό, επιτυχίες. Ανυπομονώ για ο νέο ξεκίνημα και εύχομαι σε όλους υγεία».