Μπάσκετ Γυναικών: Νέα διπλή ανανέωση συνεργασίας με Εβίνα Σταμάτη και Άννα ΣπυριδοπούλουΚαλησπέρα σε όλους...

Οι ανανεώσεις συνεχίστηκαν με ... αμείωτους ρυθμούς, καθώς πριν λίγες μέρες και μετά τη διπλή ανανέωση συμβολαίων των Νικολοπούλου και Αλεξανδρή είχαμε εκ νέου διπλή ανακοίνωση ανανέωσης συμβολαίων με τις Εβίνα Σταμάτη και Άννα Σπυριδοπούλου. Πλέον ο βασικός κορμός έχει ανανεώσει και μένει να δούμε από εδώ και πέρα πώς και πόσο θα ενισχυθούμε, αν και οι πρώτες μας πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο πολύ δυνατά ονόματα ξένων διεθνών παικτριων....

Ας δούμε όμως αναλυτικά τις ανακοινώσεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σχετικά με τις ανανεώσεις της Εβίνας Σταμάτη και την Άννας Σπυριδοπούλου:


Ανανέωση συνεργασίας με την Εβίνα Σταμάτη
 
O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Εβίνα Σταμάτη. Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.
 
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η αρχηγός της ομάδας μας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενη που παραμένω στην ομάδα που αγαπώ για άλλη μια χρονιά. Είμαι πολύ αισιόδοξη για τη νέα σεζόν και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας, κυρίως σε Ευρώπη που μας έλειψε αυτή τη χρονιά. Εύχομαι πρώτα απ’ όλα υγεία και να επιτραπεί ο κόσμος μας στα γήπεδα γιατί τον χρειαζόμαστε πάντα».
 
_____________________________________________________
 
Ανανέωση συνεργασίας με την Άννα Σπυριδοπούλου
 
O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άννα Σπυριδοπούλου. Η Ελληνίδα φόργουορντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.
 
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Άννα Σπυριδοπούλου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενη που για ακόμα μια χρονιά θα συνεχίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση που με εμπιστεύτηκε σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή του τραυματισμού μου, το γιατρό κ. Καραχάλιο και τον φυσιοθεραπευτή κ. Λώλη. Επίσης ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Παντελάκη και τον Θάνο Νίκλα για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Θα βάλω τα δυνατά μου να επιστρέψω γρήγορα πίσω, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».