Μπάσκετ Γυναικών: Σημαντική ενίσχυση με την Κριστίν Βίτολα!!!



Καλησπέρα σε όλους...
 
Πριν κάποιες ώρες ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό η Ιωάννα Δίελα η οποία μετεγγράφη στην ομάδα μας αφήνοντας τον Παναθηναϊκό προκειμένου να έρθει σε εμάς. Από αυτό το βήμα, κατά την αναφορά της είδησης αφήσαμε να εννοηθεί ότι εκτός της Δίελα θα ενισχυθούμε και με δύο ξένες παίκτριες υψηλού επιπέδου και λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιωθήκαμε κατά το ... ήμισυ, προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Κριστίν Βίτολα!

Η διεθνής Λετονή παίκτρια με παρουσία μεταξύ άλλων στο NCAA αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5 και έρχεται για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας μας. Πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση σε μια θέση που χρειαζόμασταν οπωσδήποτε ενίσχυση καθώς πέρυσι σε ουκ ολίγες περιπτώσεις μας έλειψε το "εύκολο" καλάθι κάτω από τη ρακέτα με αποτέλεσμα να ψάχνουμε σε πολλές περιπτώσεις μακρινά σουτ, η κατάληξη των οποίων δεν ήταν πάντα η επιθυμητή. Η Βίτολα δε θα είναι η μοναδική ξένη παίκτρια που θα αποκτηθεί φέτος καθώς αναμένουμε τουλάχιστον άλλη μια μεταγραφή ξένης αθλήτριας....

Ας δούμε όμως αναλυτικά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σχετικά με την απόκτηση της Βίτολα...

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κριστίν Βίτολα. Η Λετονή διεθνής φόργουορντ/σεντερ (ημ. γέννησης 02/06/1991, ύψος 1,96μ.), υπέγραψε το συμβόλαιο της και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.
 
Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Κριστίν Βίτολα ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
 
«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ με τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Στόχος μου είναι να απολαύσουμε το μπάσκετ και να βοηθήσω με την εμπειρία μου την ομάδα, όσο περισσότερο μπορώ, προκειμένου να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να μας υποστηρίξουν, να μας μεταφέρουν την ενέργειά τους σε κάθε παιχνίδι και να ζήσουμε μαζί τους ωραίες στιγμές».
 
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
 
2006-2007: Rigas Satiksme/Kadetes (Λετονία)
2007-2009: SK Riga (Λετονία)
2009-2014: The University of Texas at El Paso (NCAA)
2014-2015: Mann Filter Zaragoza (Ισπανία)
2015-2016: Perfumerias Avenida Salamanca (Ισπανία)
2016-2017: Galatasaray (Tουρκία)
2017-2018: Basket 90 Gdynia (Πολωνία)
2018-2019: TTT Riga (Λετονία)
2019-2020: Perfumerias Avenida Salamanca (Ισπανία)
2020: Aluinvent DVTK Miskolc (Ουγγαρία) , 
2020: Fenerbahce (Τουρκία)
2021: Elazig Il Ozel Idare (Τουρκία)