Χάντμπολ Ανδρών: Επίσημη η επιστροφή του Ανδρέα Αραπακόπουλου!Καλησπέρα σε όλους...


Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να επιστρέψει δυναμικά (και) στο χάντμπολ ανδρών, καθώς μετά τις προσθήκες που ήδη είχαν γίνει, πραγματοποίησε εκ νέου δυνατή μεταγραφική κίνηση με την επισημοποίηση της επιστροφής του Ανδρέα Αραπακόπουλου στην ομάδα, με το διεθνή πίβοτ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους και να ξαναγίνεται κάτοικος Πειραιά μετά τη διετία 2018-2020.

Ας διαβάσουμε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Aνδρέα Αραπακόπουλο. Ο διεθνής πίβοτ (ημ. γέννησης 15/11/1994),  υπέγραψε το συμβόλαιο του και επιστρέφει στο σύλλογο μας για να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.
 
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ανδρέας Αραπακόπουλος ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
 
«Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στον Ολυμπιακό, σε μια ομάδα που έχω κατακτήσει τίτλους και έχω ζήσει ωραίες στιγμές. Επανέρχομαι με μεγάλη όρεξη για δουλειά και κίνητρο.  Θέλω να αποδείξω φέτος για πολλούς λόγους ποιους είμαι και τι μπορώ να κάνω. Εύχομαι η φετινή χρονιά να μας βρει μακριά από τραυματισμούς και τον Covid και να επιστρέψει η κανονικότητα στα γήπεδα με την παρουσία του κόσμου».
 
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
 
2011-2018: Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ
2018-2020: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2020-2021: ΑΕΚ