Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών!



Καλησπέρα σε όλους...

Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση της Volleyleague Γυναικών από την οποία προέκυψε το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου και η κανονική διάρκεια θα ολοκληρωθεί στις 26 Μαρτίου του 2022 με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την 1η αγωνιστική τις Αμαζόνες εντός έδρας, την 2η και πάλι εντός έδρας τον Αίαντα Ευόσμου, ενώ στο πρώτο του εκτός έδρας παιχνίδι, την 3η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός φέτος ενισχύθηκε πάρα πολύ με σκοπό να συνεχίσει το σερί κατακτήσεων του Πρωταθλήματος (θυμίζουμε ότι πέρυσι δεν ανεδείχθη κανείς Πρωταθλητής λόγω covid-19) και να επιστρέψει στην κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο του στερήθηκε πέρυσι ετσιθελικά. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό και στην Ευρώπη. 

Ας δούμε όμως αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού σε φωτογραφία. Σε περίπτωση που δε φαίνεται καλά, πατήστε δεξί κλικ και άνοιγμα σε νέα καρτέλα.