Κολύμβηση: Έναρξη συνεργασίας με την Δανάη Καπρίνη!



Καλησπέρα σε όλους...
 
Τι κι αν το τμήμα κολυμβησης προέρχεται από το "τρεμπλ" στην Ανοιχτή Κολύμβηση? Τι κι αν αποτελεί το πιο επιτυχημένο τμήμα, όχι στην Ελλάδα, αλλά ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ χάρη στις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ επιτυχίες του σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις? Όλα αυτά θα αρκούσαν για κάποιον, όχι όμως για τον Κουντούρη και τους συνεργάτες του...
 
 
Το τμήμα συνεχίζει και θα συνεχίσει να εξελίσσεται, να βελτιώνεται και να ενισχύεται όλο και περισσότερο, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει αφήσει τίτλο για τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και στο Ανοιχτής Θάλασσας Ανδρών-Γυναικών. Έτσι, στο γυναικείο τμήμα, μετά την απόκτηση της Αφροδίτης Θώδη, εντάχθηκε σήμερα και επίσημα η Δανάη Καπρίνη, μια ιδιαίτερα ταλαντούχα αθλήτρια η οποία κολυμπάει στα 50μ. 100μ. και 200μ. πεταλούδα και θα βοηθήσει δεδομένα στην κατάκτηση τόσο ομαδικών, όσο και ατομικών τίτλων με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

 
Ας δούμε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:
 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Δανάη Καπρίνη. Η νεαρή αθλήτρια (ημ. γέννησης 11/1/2003) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης του Συλλόγου μας.
 
Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Δανάη Καπρίνη  ανέφερε τα εξής:  
 
«Ενθουσιασμός και υπερηφάνεια είναι τα συναισθήματα που νιώθω από σήμερα μιας και ανήκω πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που συνεργάζομαι με μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές οικογένειες στην Ελλάδα. Με θέληση και πείσμα θα προσπαθήσω κι εγώ από την μεριά μου να συνεισφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο στον σύλλογο μας».

ΔΑΝΑΗ, ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!!!!