Πόλο Γυναικών: Επίσημη η ΒΟΜΒΑ της απόκτησης της Τζόρνταν Ράνεϊ!!!



Καλησπέρα σε όλους...
 
Νομίζα(με) πως το ρόστερ του πόλο γυναικών είχε κλείσει... Πως μετά τις μεταγραφές των ξένων αλλά και της Ξενάκη, ο βασικός κορμός έχει δημιουργηθεί και πλέον μέσω προπονήσεων και αγώνων, το μόνο που έμεινε είναι να αρχίσει να "δένει" εν'όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.. Έλα όμως που ο δικός μας είναι αχόρταγος και κυνηγάει το δεύτερο συνεχόμενο ... κουαντραμπλ! 
 
 
Δεν εξηγείται αλλιώς η απόκτηση της Αμερικανίδας διεθνούς και ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ περιφερειακής, Τζόρνταν Ράνεϊ, η οποία έρχεται για να "τραντάξει" τα νερά και να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν αγωνιστεί ποτέ, όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα. 
 
Ας διαβάσουμε την αναλυτική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: 
 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Τζόρνταν Ράνεϊ. Η διεθνής Αμερικανίδα περιφερειακή, (ημ. γέννησης 2/6/1996) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο  και εντάσσεται στο ρόστερ της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου μας. Η Τζόρνταν Ράνεϊ έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τις ΗΠΑ, το 2017 στη Βουδαπέστη. Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της έχει κερδίσει επίσης 4 χρυσά στο World League (2017, 2018, 2019, 2021) και ένα χρυσό στο World Cup (2018).
 
Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Τζόρνταν Ράνεϊ ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:
 
«Αισθάνομαι ενθουσιασμένη, αποφασισμένη και έτοιμη για αυτό το βήμα στην καριέρα μου στο πόλο. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να γίνω μέλος αυτής της ομάδας. Οι στόχοι μου για την επόμενη σεζόν είναι να είμαστε επιτυχημένοι σε όλα τα μέτωπα, ως ομάδα και ατομικά. Θα προσπαθήσω να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα, ως ομάδα και να βελτιώσω τις ικανότητές μου ως άτομο σε κάθε πτυχή του παιχνιδιού, επιθετικά και αμυντικά. Το μήνυμα μου προς τους οπαδούς μας είναι ότι είμαι έτοιμη να ακούσω τις επευφημίες τους στην κερκίδα».

ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!