Ερασιτέχνης: Ο Αυτοκράτορας του Υδάτινου Αθλητισμού αποκτά επιτέλους δικό του Κολυμβητήριο!!!Καλησπέρα σε όλους...
 
Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ!!! Μία υπόσχεση ετών, μία προσδοκία δεκαετιών, ένα όνειρο παντοτινό παίρνει σάρκα και οστά... Ο Ολυμπιακός, ο Αυτοκράτορας του Υδάτινου Αθλητισμού σε λίγο καιρό θα έχει επιτέλους το δικό του Κολυμβητήριο!!! Γιατί όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπόσχεται κάτι στον κόσμο, τον σέβεται και το πραγματοποιεί... Και γι'αυτόν το λόγο, όπως και για εκατοντάδες άλλους, τον σεβόμαστε κι εμείς!
 

Για να μπούμε στο ζουμί, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π λοιπόν ανακηρύχθηκε ανάδοχος για την εκμίσθωση και κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού θα δημιουργηθεί υπερσύγχρονο κολυμβητήριο με δυο πισίνες Ολυμπιακών διαστάσεων και δυο βοηθητικές δεξαμενές για την χρήση από τις Ακαδημίες καθώς και υποστηρικτικοί χώροι. Η διαγωνιστική διαδικασία έγινε για πρώτη φορά με καινοτόμο και απόλυτα διαφανή και αυστηρό τρόπο, που ξεκίνησε αρχικά με πρόσκληση γενικού επενδυτικού ενδιαφέροντος και ακολούθησε ο διαγωνισμός με συγκεκριμένες προδιαγραφές προκειμένου να βρεθεί ο ανάδοχος. Ο ανάδοχος ήταν ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς, ο οποίος και κατέθεσε πληρέστατο φάκελο!
 
Η δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, Μιχάλη Κουντούρη:
 
«Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο. Το υπερσύγχρονο κολυμβητήριο θα εξασφαλίσει τη μελλοντική ανάπτυξη των υδάτινων σπορ ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει ένα έργο πνοής για τον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή και ένα αθλητικό κόσμημα για την Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους που με σκληρή δουλειά συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο δεκαετιών. Εγγυητής του όλου εγχειρήματος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, χωρίς την υποστήριξη του οποίου δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο όνειρο της Ολυμπιακής οικογένειας. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί για μια ακόμα φορά ήταν συνεπής στις εξαγγελίες του και κάνει πραγματικότητα κάθε μέρα το όραμά του για έναν Ολυμπιακό που θα κυριαρχεί σε Ελλάδα και Ευρώπη σε όλα τα σπορ».
 
Μία μεγάλη και ιστορική μέρα λοιπόν ήταν η χθεσινή για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, καθώς μπήκαν γερά οι βάσεις για να αποκτήσει το δικό του στολίδι, μέσα στο οποίο θα γιορτάσει τις κατακτήσεις τίτλων... Εκατοντάδων τίτλων... Ένα όνειρο δεκαετιών, το οποίο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ υλοποιείται… Αν λάβουμε υπόψιν μας ότι μιλάμε για μια ομάδα με 7 κατακτήσεις ευρωπαϊκών τίτλων σε άνδρες και γυναίκες, αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της σημερινής ημέρας!
 
Δείτε που θα γίνει το κολυμβητήριο του Θρύλου, στις παρακάτω τοπογραφικές φωτό: