Μπάσκετ Γυναικών: Ανακοίνωση ανοιχτών δοκιμαστικών για Νεανίδες-Κορασίδες-Παγκορασίδες!



Καλησπέρα σε όλους...
 
Οι διοικούντες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, όπως έχουμε αναφέρει πολλάκις, δεν κοιτάζουν μόνο το παρόν, αλλά δίνουν βάση και στο μέλλον του συλλόγου. Όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος ο Κουντούρης, όνειρό του είναι ο Ολυμπιακός να πρωταγωνιστεί παντού έχοντας στα ρόστερ των τμημάτων του παίκτες της ακαδημίας που έχουν μεγαλώσει και γαλουχηθεί στο πνεύμα και τη φύση του Ολυμπιακού...
 
 
Φυσικά για να γίνει αυτό χρειάζεται κόπος, χρόνος, χρήμα, διάθεση, όρεξη για δουλειά, εμπιστοσύνη και πολύ υπομονή. Ήδη σε κάποια τμήματα υπάρχουν αθλητές και αθλήτριες νεαρής ηλικίας που αποτελεούν "γέννημα θρέμμα" του συλλόγου μας και χάρη στις κατακτήσεις τίτλων "μπολιάζονται" με τη στόφα του "Πρωταθλητή", κάτι που είναι πολύ σημαντικό έτσι ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται τυχόν μελλοντικό άγχος - πίεση, αλλά και για να συνειδητοποιούν κάθε στιγμή ότι βρίσκονται στον Ολυμπιακό ο οποίος είναι "καταδικασμένος" να πρωταγωνιστεί και άρα απαιτείται σοβαρότητα και επαγγελματισμός κάθε μέρα, από τις προπονήσεις μέχρι τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
 
Ένα από τα τμήματα αυτά είναι και το τμήμα του μπάσκετ γυναικών, στο οποίο η αλήθεια είναι τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μια ... στασιμότητα, όσον αφορά τις διακρίσεις σε ομαδικό επίπεδο. Όταν δημιουργήθηκαν τμήματα υποδομής το 2013, οι απαιτήσεις ήταν υψηλές και το επίπεδο πολύ καλό, με αποτέλεσμα μόλις μέσα στα επόμενα 4 χρόνια να κατακτηθούν 3 ομαδικοί τίτλοι (2 Πρωταθλήματα Κορασίδων Β'ΕΣΚΑΝΑ και 1 Πρωτάθλημα Μίνι Κορασίδων Β'ΕΣΚΑΝΑ), ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς 4 χρόνια τώρα δεν έχουμε καταφέρει να πανηγυρίσουμε κάποιον τίτλο σε κανένα τμήμα...
 
Αυτό είναι που θέλουν να αλλάξει ο Κουντούρης και οι συνεργάτες του, οι οποίοι στελέχωσαν τις ακαδημίες με τις έμπειρες Στέλλα Καλτσίδου και Ανθή Μπαλτά προκειμένου να βοηθήσουν στη στελέχωση και το  "χτίσιμο" των πρωταθλητριών του ... αύριο. Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης μας τις προηγούμενες ημέρες έβγαλε δύο ανακοινώσεις σχετικά με ανοιχτά δοκιμαστικά που θα γίνουν για όποιες αθλήτριες επιθυμούν να αποτελέσουν παίκτριες του Ολυμπιακού (για τα τμήματα Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων), με την τελική επιλογή φυσικά να γίνεται ανάμεσα στις καλύτερες. 
 
 
Ας δούμε αναλυτικά τις ανακοινώσεις:
 
"Σε ανοιχτές προπονήσεις με τη μορφή δοκιμαστικών θα προχωρήσουν οι προπονήτριες Στέλλα Καλτσίδου και Ανθή Μπαλτά, προκειμένου να επιλέξουν τις αθλήτριες που θα στελεχώσουν τα τμήματα των Κορασίδων (2006-2007) και Παγκορασίδων (2007-2009). Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη 16:30-18:00 στην Αίθουσα 6 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας"
 
"Στέλλα Καλτσίδου και Ανθή Μπαλτά, προκειμένου να στελεχώσουν κατάλληλα το τμήμα των Νεανίδων, θα προχωρήσουν σε ανοιχτές προπονήσεις για αθλήτριες γεννημένες το 2004-2005-2006 που επιθυμούν να δοκιμαστούν στο Σύλλογο του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις θα γίνουν Παρασκευή (24/9), Δευτέρα (27/9) και Τρίτη (28/9) 15:00-16:30 στην Αίθουσα 6 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας."
 
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:6988383902 & 6909586700