Μπάσκετ Γυναικών: Το νέο πρόγραμμα των επόμενων φιλικών!



Καλησπέρα σε όλους...

Τέσσερα νέα φιλικά προγραμμάτισε το προπονητικό επιτελείο της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, τα οποία θα δώσουν οι «ερυθρόλευκες» το επόμενο διάστημα. Θυμίζουμε πως, στα προηγούμενα φιλικά η ομάδα είχε μόνο νίκες δείχνοντας κάποια ελάχιστα δείγματα του τι θα παρακολουθήσουμε φέτος... Η ομάδα είναι πιο ενισχυμένη σε σχέση με πέρυσι, με καλύτερες ξένες και πολύ πιο έμπειρο προπονητή, επομένως ο στόχος του νταμπλ είναι περισσότερο εφικτός...

Στα των νέων φιλικών τώρα, την Παρασκευή (24/9) στις 18:30, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Χανίων και το Σάββατο (25/9) την ίδια ώρα θα παίξει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Και οι δυο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στην Αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Από κει και πέρα τη μεθεπόμενη Παρασκευή (1/10), οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου και το Σάββατο (2/10) θα φιλοξενήσουν και πάλι στο ΣΕΦ την ομάδα των Χανίων (18:30).

Φυσικά οι νίκες σε αυτά τα παιχνίδια περνάνε σε δεύτερη μοίρα, καθώς τα ματς αυτά γίνονται για να αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα και να δοθεί η ευκαιρία στον προπονητή να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται.