Οι οπαδικοί μετανάστες



Μπορεί να κινούμαστε στους ρυθμούς της αυριανής φιέστας, αφήσαμε όμως λίγο πίσω το αγαπημένο μας θέμα που είναι η κόκκινη παράγκα της SuperLeague και της ΕΠΟ. Την προηγούμενη βδομάδα είχαμε αρκετά ωραία όπως το τρίτο γκολ οφσαϊντ του ζέλα, για παν ενδεχόμενο μην γίνει καμιά στραβή:

Την για ακόμη μια φορά κόντρα διαιτησία στον Ζμπάουγκ που πραγματικά είναι ήρωας που μπορεί και βρίσκεται σε τόσο ψηλές θέσεις στην βαθμολογία. Είναι κρίμα να έρχεται ένας επενδυτής όπως ο Σαββίδης στις μπουγάτσες και να αντιμετωπίζεται με τέτοιο τρόπο από την κόκκινη ΕΠΟ:

Τέτοια γίνονται, όλα υπέρ του γαύρου και στο τέλος δεν έχει μείνει κανένας στο δύσμοιρο ελληνικο ποδόσφαιρο, έχουν αδειάσει τα γήπεδα και όλοι οι οπαδοί μεταναστεύουν στην Premier League, στην Primera Division ή όπου αλλού τους βγάλει η ξενιτιά. Εκεί δεν γίνονται λάθη από τους διαιτητές, εκεί δεν ευνοείται από τα λάθη καμία ομάδα:

Κάπως έτσι τα λένε οι ρεπόρτερ των αντίπαλων ομάδων στα ράδια που υποστηρίζουν ξένες ομάδες. Όταν παίζουν οι ομάδες τους στην Premier πχ «με έσφαξε ο διαιτητής για εκείνο το πέναλτυ», απάντηση «ναι αλλά θα μπορούσες να μείνεις με 10 από το 15΄», φτάνοντας στο πρώτο αράουτ της συνάντησης που πιθανότατα θα έκανε όλη τη διαφορά. Όταν δε, μιλάνε για τη Super League «εντάξει τι να λέμε, αφού εδώ υπάρχει ο Μαρινάκης που ελέγχει τα πάντα, χίλιες φορές να παρακολουθούμε ξένα πρωταθλήματα».

Σε αυτό το τελευταίο προσωπικά συμφωνούμε.
Χίλιες φορές να παρακολουθείτε ξένα πρωταθλήματα, όχι για το λόγο που πάτε να περάσετε αλλά γιατί

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ

Στα τέσσερα γκολ έτσι, μην πάει ο νους σας αλλού, μην το έχετε αυτό, μέσα σας. Σας έχει ξενιτέψει ο Θρύλος που λέει κι ο Τάκαρος.

Υ.Γ. Επειδή βλέπω μια τάση από το μεσημέρι και μετά, ντροπιασμένοι γαύροι (που ούτε οι ίδιοι ξέρουν τους λόγους που είναι ντροπιασμένοι) ξαφνικά να το γυρνάνε το παραμύθι και να κάνουν δημόσια έκκληση για γεμάτο Καραϊσκάκη αύριο, θα τους πω ότι είναι αργά. Από του χρόνου πάλι, ίσως αυτές οι εκκλήσεις είναι πιο χρήσιμες και το κυριότερο αληθινες, αν γίνουν πιο νωρίς και δεν έχει προηγηθεί όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου από την πάρτη τους ΚΑΙ φέτος.      

 

Σχόλια

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

άσχετο με το θέμα αλλά σχετικό αφού είναι ο σχολιαστής στο πρώτο βίντεο:

Υπάρχει ρε παιδιά πιο εκνευριστικός,πιο γλειώδης από τον Πρίντεζη;Ουρλιάζει χωρίς λόγο,πετάει ένα εκατομμύριο μαλακίες άσχετες με τη περιγραφή,στατιστικά του κώλου δέκα-δεκαπέντε χρόνια πίσω σε ρυθμό πολυβόλου,όταν σχολιάζει ποδόσφαιρο είναι πάντα στο όνομα του προηγούμενου παίκτη από αυτόν που έχει την μπάλα συνοδευόμενα από ανόητα δήθεν αστεία με όποιον έχει την ατυχία να κάθεται δίπλα του.Αν τον πετύχαινα σε παρέα θα έφευγα πριν τον χτυπήσω.Με έχει κάνει να μισήσω το βόλεϋ...

Και δεν υπάρχει δυνατότητα απομόνωσης του περιγραφέα να ακούγεται μόνο ο ήχος του γηπέδου.

Εικόνα ΔΙΑΣ

Κρίμα! Πίστευα πως εδω στους RATM απολαμβανουμε το ποδόσφαιρο και χαιρόμαστε μπαλαρα, απο τις ομαδες της ευρωπης. Κιαν ηταν εναμιση μετρο οφσαιντ ο επιθετικος της σιτι? να χαλασει μια ωραια φαση που χαθηκε το τοπι? Κιαν ο τερματοφυλακας της Λιβερπουλ δεχτηκε στο προσωποπο ενα δεξι ντιρεκτ? το ποδοσφαιρο ειναι αντρικο αθλημα!
στην αγγλία αφηνουν το σκληροο παιχνιδι.
Κι εδω στην ελλάδα μπορούμε να κάνουμε τα στραβα ματια και να απολαμβανουμε τη μπαλα. Αρκει να χανει ο ΘΡΥΛΟΣ.

ΥΓ. δεν τους εχει ξενιτεψει ο ΘΡΥΛΟΣ απλα, λαθρομεταναστες τους εχει καταντησει!βαπορακια βαζελολαγνων ουσιων,που καινε εγκεφαλικα bytes...

Εικόνα Kerveros

Έτσι και χειρότερα!

Μεγάλη μέρα σήμερα. Κατεβαίνουμε στο ναό να απολαύσουμε μια μέρα γεμάτη Ολυμπιακό, γεμάτη Θρύλο. Άλλοι θα κρυφοκοιτάζουν που και που, πως σηκώνονται οι κούπες από τον καναπέ, μπας και μάθουν πως γίνεται. Το έχω ξαναγράψει, δεν ξέρουν τι τους περιμένει. Η μέρα που θα ντρέπονται να λένε την ομάδα τους δεν είναι μακρυά. Το "δεν ασχολούμαι" θα τους γίνει δεύτερη πιο συχνή φράση μετά την καλημέρα.