Σαν Σήμερα 11/5



Ιστορίας ΘΡΥΛΟΥ συνέχεια….
(δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα)
 
11/05/1947  ΕΘΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Προημιτελικός  Κύπελλο Ελλάδος  0-2   65' ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, 87' ΠΗΛΙΟΥΡΗΣ
 
 


 
11/05/1966  ΧΑΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Προκριματική Φάση 16  Κύπελλο Ελλάδος   1 – 3     9' - 50' - 73' ΑΓΑΝΙΑΝ, 54' Κοκκινιάς


 
11/05/1980  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  33η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής   1-0    37' ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ
 
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΚΥΡΑΣΤΑΣ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ ΝΟΒΟΣΕΛΑΤΣ ΣΤ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΓΑΛΑΚΟΣ ΑΛΣΤΡΟΜ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ(58'ΜΙΧΟΣ) ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ(82'Π.ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ). ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΚΑΖΙΜΙΡ ΓΚΟΡΣΚΙ.
 
Άλλη μια φάπα στον παναθηναικούλη, με γκολάρα του Νικολούδη. Γλίτωσαν κιάλλα γκολ ως συνήθως, σε ένα πρωτάθλημα που κατακτήθηκε τελικά στο μπαράζ με τον Άρη (2-0).
 





 
 
11/05/1983  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  28η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής   1-0    14' ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ



 
 
11/05/1997  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ  32η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής 2-0  12' ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, 25' ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ.
 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΡΕΣΑΝΟΒΙΤΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΚΑΡΑΤΑΊ΄ΔΗΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ(84'ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ) ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ(66'ΣΑΜΠΑΝΑΤΖΟΒΙΤΣ) ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ (73'ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ) ΓΚΟΓΚΙΤΣ.  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.
Η επιβεβαίωση της ανωτερώτητας του ΘΡΥΛΟΥ σε ένα ακόμα ντέρμπι. Έρχονται, τρώνε τα γκολάκια τους και μετά σαλιαρίζουν ...
 


 
 
11/05/2003  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  29η Αγωνιστική  Πρωτάθλημα Α' Εθνικής  3-0  3' ΤΖΙΟΒΑΝΙ, 15' - 47' ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
 
ΚΑΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ(61'ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ) ΑΝΤΖΑΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΚΑΡΕΜΠΕ ΖΕΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΧΟΥΤΟΣ(63'ΝΙΝΙΑΔΗΣ) ΤΖΙΟΒΑΝΙ(75'ΟΦΟΡΙΓΚΟΥΕ).  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΟΛΕΓΚ ΠΡΟΤΑΣΩΦ.
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140512/ti-pragmatika-egine-sti-rizoypoli-2003
 
 
 
Σε έναν αγώνα που στο γήπεδο υπήρχαν και οπαδοί του βάζελου, που ΞΕΚΙΝΗΣΕ κανονικά στην ώρα του, ΤΕΛΕΙΩΣΕ κανονικά, χωρίς συμπλοκές ποδοσφαιριστών, χωρίς είσοδο κόσμου στο γήπεδο, χωρίς τραυματισμούς παιχτών, χωρίς ρίψεις αντικειμένων κατά τη διάρκεια του αγώνα, με διαιτησία άψογη, ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΚΙΤΡΙΝΗ στον Βενετίδη, τα βαζελολάγνα ΑΡΔακια ανακάλυψαν «ζούγκλα» και «ντροπή» της Ριζούπολης! Υπάρχει μια λεπτομέρεια… Κανείς τους δε μας λέει τι έγινε στη Ριζούπολη! Κανένας από του ποδοσφαιριστές του βάζελου. Κανένας από τους συνοδούς της ομάδας τους. Ούτε ο Μαρκαριάν ή κάποιος από το προπονητικό τιμ. Κανένας εδώ και 11 χρόνια δεν έχει μιλήσει για τη «ζούγκλα». Μίλησαν όμως οι οπαδοί τους! Με το ντου στην Παιανία αμέσως μετά και το «κυνηγητό» εκεί και στους γύρω δρόμους. Κυνηγούσαν τις «ΚΟΤΕΣ»….
Αγωνιστικά τους κάναμε πλάκα! Τρία και λίγα ήταν. Με τον Νικοπολίδη να τους σώζει από διασυρμό. Αξέχαστο το άλμα του ΖΙΟ στο πρώτο γκολ. Τους έβ
αλε στα δίχτυα!
Ας δούμε τι έγραφαν τα ΑΡΔακια πριν "εφεύρουν" τη "ζούγκλα"...
 
GOAL NEWS: ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ. ΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΗΣΕ 3-0 ΤΟΝ ΠΑΟ. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΡΟΜΟΣ. Ο ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΠΑΟ 3 -- 0.
 
ΦΙΛΑΘΛΟΣ: ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ. ΤΡΟΜΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΙΩΣΕ. 3-0 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 6-0. ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΤΟ 7ο. ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.
 
SPORTIME: ΑΘΑΝΑΤΟΙ. ΤΟ 7ο ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ. ΠΑΡΤΙ ΤΙΤΛΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ (3-0) ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΤΗΝ...ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ.
 
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ: ΖΟΥΓΚΛΑ. ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ...ΣΦΕΝΤΟΝΑ.
 
ΕΘΝΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΨΥΧΑΡΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΚΙΕΣ. ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Ο ΠΑΟ. 3-0 Ο ΘΡΥΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ 7ο ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΕΦΤΑΨΥΧΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΛΙΓΟΨΥΧΟΣ Ο ΠΑΟ. ΘΡΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.
 
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: ΚΟΤ...ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ. ΕΝΤΕΚΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΕΝΤΕΚΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ. 3- 0 Ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ 7ο ΑΞΙΑ ΕΥΚΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΘΑΡΑ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΑΟ ΘΑ ΤΑ...ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΕΙ. 7ο ΜΕ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 7ο ΟΥΡΑΝΟ.
 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟΝ 7ο ΟΥΡΑΝΟ. ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟ. Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΤΣΑ'Ι'.
 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΣΤΟΝ 7ο ΟΥΡΑΝΟ. ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΟΣ. ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
 
ΤΑ ΝΕΑ: ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ. ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ. ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ. ΣΤΟΝ 7ο ΟΥΡΑΝΟ.



 
11/05/2013  ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   *** ΤΕΛΙΚΟΣ ***  Κύπελλο Ελλάδας  1-3  14' Ράγιος, 42' ΦΟΥΣΤΕΡ, 98' ΤΖΕΜΠΟΥΡ, 118' ΑΜΠΝΤΟΥΝ
 
 
ΚΑΡΟΛ ΜΟΝΤΕΣΤΟ(60'ΙΜΠΑΓΑΣΑ) ΜΑΝΩΛΑΣ ΣΙΟΒΑΣ ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΦΕ'Ι'ΣΑ  ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΜΑΣΑΝΤΟ(76'ΠΙΝΟ) ΦΟΥΣΤΕΡ ΑΜΠΝΤΟΥΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ(72'ΤΖΙΜΠΟΥΡ).  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΜΙΤΣΕΛ ΓΚΟΝΣΑΛΕΣ.
 
Όντως στο 69' με το σκορ 1-1 δεν δόθηκε πέναλτι και αποβολή στο Μανιάτη. Λες και δεν έχουμε ξαναπάρει κύπελλα με παίχτη λιγότερο! (1999 0-2 το βάζελο, 2009 την Αεκ στα πέναλτι). Με το Χολέμπας τραυματία ουσιαστικά παίζαμε με 10 παίχτες σε όλη την παράταση. Και τους βάλαμε άλλα δύο... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! και στους "ντροπαλούς"....
 

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

-Πρωταθλητής,12 Μαϊου 2003:
https://3.bp.blogspot.com/-s98mzFugT-A/VzLu0cg4RrI/AAAAAAAAFg4/LVo-JDEU3...

-"Αντικειμενική"SPORTIME,12 Μαϊου 2003:
http://4.bp.blogspot.com/-ySIxTq9-KYM/VY2zxsNTYCI/AAAAAAAABtk/FcpQB7WytM...

Εικόνα nmavronas

ΑΥΤΗ Η 11 ΜΑϊΟΥ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ.ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ 80 ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΟΣ! ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑϊκΟΙ ΤΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΞΕΙ. ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ DNA!

Εικόνα savvas gridlock

Να μην ξεχνιόμαστε, σαν σήμερα πήραμε το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ Κύπελλο στο ΟΑΚΑ επί του Αστέρα το 2013.

https://www.youtube.com/watch?v=d0XCtpByjCw

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Παλικαρια εχετε κανενα λινκ απο τα πρωτοσελιδα των εφημεριδων που βγηκαν για την πουτσα στον πελατη?

Εικόνα savvas gridlock

Tι εννοείς, του 2003;