TI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΤΟ 2003



Χθες συμπληρώσαμε 11 χρόνια από μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής μας ιστορίας. Για'μένα είναι η μεγαλύτερη. Στις 11 Μαίου 2003 ο Θρύλος του ανυπέρβλητου ΣΩΚΡΑΤΗ ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκούλη με 3-0 και ουσιαστικά κατέκτησε το έβδομο σερί πρωτάθλημα, γράφοντας ιστορία. Επειδή η προπαγάνδα των απέναντι ξεπέρασε και χθες τα όρια, με άρθρα της πλάκας για την ''επέτειο της ντροπής'' να γεμίζουν το Internet, ας δούμε βήμα βήμα τα γελοία ψέματά τους.
 
- Στη Ριζούπολη έγιναν πρωτοφανή επεισόδια, που όμοιά τους δεν έχουν ξαναγίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟ σχεδόν μπήκε μέσα στα αποδυτήρια.
 

 
Πράγματι, με το που μπήκανε στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του βάζελου, δέχτηκαν πολλά αντικείμενα και δεν κατάφεραν να κάνουν ζέσταμα. Όταν όλη την χρονιά προκαλούσαν μέσω του STAR CHANNEL, του DERBY και λοιπών βαρδινογιαννικών ΜΜΕ τον κόσμο του Θρύλου, δεν φαντάζομαι να περίμεναν να τους πετάμε και λουλούδια. Ειδικά το γελοίο STAR έδειχνε μέρα νύχτα το βίντεο με τις μπουνιές Καρεμπέ σε Οκκά-Καφέ του ΠΑΟΚ, προκαλώντας την τιμωρία του ποδοσφαιριστή με μία έξτρα αγωνιστική, πέραν των 3 που είχε φάει αρχικά. Ας είχαν διοίκηση να απαιτήσουν να καθυστερήσει η έναρξη του ματς, ώστε να κάνουν προθέρμανση. Ξέχασα όμως. Ο τότε πρόεδρός τους, η κυρία Φιλιππίδου, ήταν στο σπίτι της. Όσοι διαφωνούν, ας δούνε και τα παρακάτω.
 

 

 

 

 
 
- Μετά το ματς, ο υπεύθυνος της Αστυνομίας για την τήρηση της τάξης, κύριος Τσιρώνης, έγινε υπάλληλος του Ολυμπιακού. Και η Αστυνομία δούλεψε για το γαύρο εκείνη την ημέρα.
 
Την ίδια χρονιά και πριν το ματς ''της Ριζούπολης'', ο Αττικάρχης της ΕΛ.ΑΣ. είχε παρατσούκλι ''Βαζέχα'' και λίγο έλειψε εξαιτίας του να παίξουμε δίχως θεατές το ντέρμπυ τίτλου με τα βαζέλια, αφού ανακάλυψε δεκάδες τραυματίες αστυνομικούς από γαύρους στη Νέα Σμύρνη.
 
- Μόνον ο γαύρος έχει άκρες με την Αστυνομία. Από τον Τσιρώνη κι έπειτα υπάρχει επαγγελματική διέξοδος για όλους τους υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. μετά την αποστράτευσή τους και είναι ο γαύρος. Αυτό συνεπάγεται εύνοια του γαύρου από τα ανώτατα όργανα της Αστυνομίας, αφού αυτοί που προσδοκούν σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό, δεν γίνεται να τον πολεμούν όσο υπηρετούν στην Αστυνομία. Έτσι εξασφαλίζει αβάντες ο γαύρος.
 
Θαυμάστε το πόσοι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εργαστεί στον ΠΑΟ.
 
- Από την πρώτη στιγμή όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες φίλαθλοι αποδοκίμασαν τις τακτικές του γαύρου. Μόνον οι οπαδοί του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τέτοιους τίτλους, που δεν κερδίζονται στο γήπεδο.
 
Τι λέγανε οι οπαδοί του ΠΑΟ δυο μέρες μετά; Ποιοι χαστούκιζαν το Μαρκαριάν και πήδαγαν μάντρες στην Παιανία; Ποιος αποκαλούσε κότες η κυρία Φιλιππίδου;
 
Τι πραγματικά έγινε στη Ριζούπολη;
 

 

 
Από αυτό το ματς και μετά, τα βαζέλια άλλαξαν DNA. Παράτησαν το ποδόσφαιρο κι άρχισαν να ασχολούνται με το σκάκι, την ποδοσφαίριση και την τοξοβολία, μετρώντας ''τίτλους''. Μαρκάραμε την περιοχή μας, όπως κάνουν τα σκυλιά και κατάλαβαν και οι ίδιοι οι λαγοί πως στο ποδόσφαιρο δεν τους παίρνει, αφού εδώ είναι ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ. Πέρα από τον ασύγκριτο κόσμο μας, μπροστάρης ήταν ο μεγάλος μας πρόεδρος, ο ένας και μοναδικός ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ.
 

 
Ψάχνονται έκτοτε τα βαζέλια να βρούνε τι πάθανε.
 

 
ΕΕΕ ΑΑΑ
ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΘΥΡΑ ΤΗΝ ΕΦΤΑ

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Για να θυμόμαστε οι παλαιοί, να μαθαίνουν οι νέοι,
να (ξανα)κλαίνε οι βάζελοι και να λυσσάνε οι ΑΡΔ.

Εικόνα djole11

Εγω θα συμφωνησω με τη δηλωση του φιλου ζε ηλια

ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πώς λοιπόν να χωνέψω το ότι τους επιτρέπουμε να μην υποβιβαστούν;;;;;;;;;;;;;;;

Εικόνα ze ηλιας

Σάββα συμφωνώ στο έπακρον.Και κατά τη δική μου γνώμη σύμφωνα με όσα έχω ζήσει από το '78 μέχρι σήμερα είναι η μεγαλύτερη στιγμή της "εγχώριας" διαδρομής μας.
Όσο δε αφορά στο σκούξιμο και κατά πόσο επηρεάστηκαν οι παίκτες από τις φυσούνες κλπ ,δεν χρειάζεται να αναφερθώ στις δεκάδες παρεμφερείς καταστάσεις που έχουν βρεθεί οι δικοί μας παίκτες αλλά δεν κώλωσαν.
Ένα πρόσφατο παράδειγμα που έχει να κάνει με ΓΥΝΑΙΚΕΣ-όχι με κότες-είναι η εντός αγωνιστικού χώρου επικράτηση των μπασκετμπολιστριών μας στη Λευκάδα παρά το σοκ που υπέστησαν το προηγούμενο βράδυ από τα γεγονότα στο ξενοδοχείο που έμεναν.Κι αυτό γιατί απλά ήταν και είναι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.
Όπως και τότε ΑΠΛΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΑΤΟΙ.
Δε γίνεται ρε φίλε να παίζω με ξένους ΤΖΙΟΒΑΝΙ,ΚΑΡΕΜΠΕ,ΖΕΤΕΜΠΕΡΓΚ και οι αντίπαλοί τους να είναι κόλκα και καζαμπούμπου
και να θέλεις να κερδίσεις.
Τέλος όσον αφορά στις ομορφιές που προηγήθησαν θα τους πω με συμπόνοια:

ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εικόνα figurered

Αν θέλουν να μιλήσουν ειλικρινά οι βάζελοι - και να μην κάνουν τις γνωστές κωλοτούμπες - πρέπει να παραδεχτούν δυο πράγματα :

(α) Αυτά που έκαναν οι ίδιοι μετά τον αγώνα, όταν κυνηγούσαν τους παίχτες τους στην Παιανία, δεν πήγαν δλδ να τους αποθεώσουν.

(β) Ότι τη Ριζούπολη προσπάθησαν να τη δημιουργήσουν οι ίδιοι ένα χρόνο ακριβώς μετά, όταν θέλησαν και καλά να πάρουν το παιχνίδι μόνοι τους, αλλά το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να κλάσουν το δεξί αρχίδι του Τζόλε και χρειάστηκαν εν τέλει τη συνδρομή του Δούρου για να πάρουν ένα κατάπτυστο πρωτάθλημα που κρίθηκε στο μεταξύ μας αγώνα στον οποίο αν θυμάμαι καλά θέλαμε νίκη οπωσδήποτε - δεν κατεβαίναμε δλδ για καμιά δεκαριά αποτελέσματα με το ένα δώρο. Φυσικά το εν λόγω πρωτάθλημα - άσχετα από την κομματική απόχρωση καθενός, αν βέβαια εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε κόμματα - είχε ως σπόνσορα τον Κωστάκη, έτσι;

Εικόνα savvas gridlock

To πρωτάθλημα του 2004 το πήρε ο ΠΑΟ λόγω Νέας Δημοκρατίας και το πρωτάθλημα του 2010 λόγω ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠαρου-''λεφτά υπάρχουν'', του Μπιτσαξή και της κυρίας Γερουλάνου. Θα έπαιρνε και αυτό του 2005 λόγω Νέας Δημοκρατίας, αλλά κάπου άλλαξε ρότα ο Κωστάκης. Κουράστηκε κιόλας και αποσύρθηκε στη Ραφήνα. Φυσικά, το μεγαλύτερο πόλεμο τον έχουμε δεχτεί από το γελοίο παπαδρεϊκό σκατο-ΠΑΣΟΚ του απατεώνα Ανδρέα. Το πρωτάθλημα του 1982 είναι ένας από τους μεγαλύτερούς μας άθλους, κόντρα στους Ρουμπήδες, στους Κουλούρηδες και στους Κατσιφάρες. Γενικότερα η δεκαετία του '80, όπου αλώνιζε ο μέγας ΠΑΣΟΚάρχης Καρκινογιάννης, είναι ανέκδοτο. Από κοντά και ο πόλεμος που επέτρεψε το σημιτικό ΠΑΣΟΚ τη διετία 2001-2003 να δεχτεί ο μεγάλος Σωκράτης μέσω Αλαφούζου και Τεγόπουλου, δίχως το παραμικρό στοιχείο. Το 6ο και το 7ο σερί πρωτάθλημα είναι άθλοι...

Εικόνα apostolos gaganis

Kαι να θελει ν΄αγιασει καποιος, ειναι τελικα αδυνατο με σας τα...διαβολια του RATM! Μου πετατε μια ιατρικη φωτογραφια στο τελος και ειναι σαν να λετε ΄΄ Πού θα μας παει; θα τσιμπησει οπου ναναι, δεν θα τσιμπησει;΄΄... Θα ειμαι λοιπον οσο γινεται λακωνικοτερος, εξηγωντας στο...ευρυ κοινο, 2 - 3 ονομασιες πουχει η εικονα, ετσι ωστε αυτη να γινει πιο κατανοητη και...κτημα πλεον και του τελευταιου γαυρου.

Τις ΑΙΜΟΡΡΟΪΔΕΣ, βεβαια, τις ξερουμε ολοι. Ειναι οι γνωστες... ζοχαδες και λεγονται ετσι γιατι οταν κανουν συμπτωματα οπως φαγουρα, πονο, αιμορραγια κλπ, σου χαλανε το κεφι, εξ ου και ζοχαδας, ζοχαδιαρης ή ζοχαδιακος, οταν καποιος ειναι κακοκεφος, μελαγχολικος ή ευεξαπτος που ΄΄αρπαζεται΄΄ με το παραμικρο κ.α. Αμα ΄΄αγριεψουν΄΄, μπορει να σου κανουν τοσο τη σουφρα οσο και την ιδια τη ζωη σου ΚΟΛΑΣΗ και απ΄αυτες ως γνωστον πασχουν κυριως οι...ΒΑΖΕΛΟΙ εδω και πολλες δεκαετιες, ιδιαιτερα ομως απο την εποχη του ΜΕΓΑΛΟΥ Σωκρατη Κοκκαλη, οταν και καταδικαστηκαν απ΄αυτον σε ΠΛΗΡΗ σχεδον ΤΙΤΛΟΠΕΝΙΑ. Το τί γιατροσοφι δοκιμασανε ( ζοχαδοχορτο, ξεραμενη βελανιδια, μαϊντανο, τσουκνιδα, χαμομηλι ) δεν λεγεται, αλλα...τζιφος και το τραγικοτερο ολων ειναι η προγνωση τους για το μελλον: λογω ΜΑΡΙΝΑΚΗ, αστα να παν΄στο διαολο!

Το ΠΕΡΙΕΔΡΙΚΟ ΣΥΡΙΓΓΙΟ απ΄την αλλη, ειναι ενα μικρο τουνελι, μια μικρη σηραγγα, με την οποια επικοινωνει ( παθολογικα ) ο αυλος του κωλ@ντερου με καποιο σημειο του δερματος γυρω απο τον πρωκτικο δακτυλιο δηλ. τη σουφρα. Φαινεται απ΄εξω μονο το στομιο αυτης της σηραγγας στο δερμα ( αφου το αλλο στομιο, το εσωτερικο, ειναι στο εντερο ) σαν μια μικρη τρυπουλα εξω απ΄την οδοντωτη γραμμη της σουφρας ( Παιδες, πιο απλα...δεν γινεται ). Να σημειωθει οτι απο την τρυπουλα αυτη βγαινει πολλες φορες, για χρονια, εντερικο περιεχομενο δηλ. ΣΚΑΤΟ, ευρημα που αποτελει και ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ της συγκεκριμενης παθησης, για την οποια ολοι γνωριζουμε οτι ενδημει απο δεκαετιων στους οπαδους του κομπλεξικου ασπρομαυρου ορνιου του βορρα, γνωστοτερου με το ονομα ΜΠΑΟΚ...

Τελος, Η ΡΑΓΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ειναι ενα σκισιμο, μια πληγη στη σουφρα, της οποιας το κυριαρχο συμπτωμα ειναι ο ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΟΣ ΠΟΝΟΣ. Μη με ρωτατε τις αιτιες αυτης της παθησης. Αντε, μυαλο εχετε κι ουτε η...φαντασια σας λειπει...Επειδη λοιπον ποναει πολυ, ο πασχων ή η πασχουσα ΚΛΑΙΝΕ απ΄τον πονο, γιαυτο και οι ασθενεις χαρακτηριζονται απο πολλους ως... ΚΛΑΨΕΣ. Θεωρω επομενως μαλλον περιττο να σας αναφερω, ποιοί υποφερουν κυριως απ΄αυτο το ΧΡΟΝΙΟ ΒΑΣΑΝΟ. Ναι, ναι, καλα το καταλαβατε: ΦΟΡΑΝΕ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ...

Εικόνα μαουνιέρης

"Τιτλοπενία" - γουστάρω λεξάρα, Απόστολε! Το αντίθετό της είναι βεβαίως το "υπερκούπωση"!

Εικόνα μαουνιέρης

Μέγιστη ημέρα της ιστορίας μας. Οι άλλοι ας λένε ό,τι θέλουν. Το Βατερλώ κρίνεται αναλόγως του πώς το βλέπεις. Για τους Γάλλους είναι καταστροφή. Για τους Άγγλους είναι δόξα. Το ίδιο και η Ριζούπολη για τους Βάζελους και για Εμάς! Γι'αυτό

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ!
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!