ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΤΖΗΛΟΥ



Eπειδή ορισμένοι εκεί έξω μας εγκαλείτε για την στάση μας στο θέμα του ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου, με κάποια...περίεργα μηνύματα τύπου ''γιατί δεν μιλάτε; Τι έχετε νακρύψετε; Έχουμε λερωμένη τη φωλιά μας κάπου, ε;'', θα σας τα πούμε συνοπτικά, με μία και μοναδική ανάρτηση. Δύο είναι οι φερόμενοι ως δράστες, των οποίων τα ονόματα δημοσιεύτηκαν στo σύγχρονo Der Stürmer, την εφημερίδα ''DOCUMENTO'' του παρακρατικού χαφιέ και ΚΥΠατζή, Κώστα Βαξεβάνη-Μπαξεβάνη. Από την στιγμή που κυκλοφορούν τα ονόματά τους, δεν έχει νόημα να αναφερόμαστε σε αυτούς ως ''Δ.Μ.'' και ''Χ.Π.''. Είμαστε σίγουροι ότι εφόσον μιλάμε για το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΟ-χαφιέ Μπαξεβάνη, κάποιος γελοίος, επίορκος εισαγγελέας, σαν την κυρία Ειρήνη Τζίβα του ''κάνε το μικρό κλικ εσύ, να τελειώσουμε εμείς το Μαρινάκη'' στο κελί του ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη τον Ιανουάριο του 2017, επέτρεψε αυτό το ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ, τη δημοσιοποίηση δηλαδή των ονοματεπωνύμων των φερομένων ως δραστών της επίθεσης. Έχουμε λοιπόν το Δημήτρη Μαντατά, ο οποίος διέφυγε στο εξωτερικό και καταζητείται κι έχουμε και τον Χρήστο Πρωτογεράκη. Ο Πρωτογεράκης παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ στις 7 Φεβρουαρίου 2019 αυτοβούλως, συνοδεία του δικηγόρου του και 4 μέρες μετά αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή-εισαγγελέα.
 
 
Ξαναλέμε, ο Πρωτογεράκης πήγε ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, απολογήθηκε για όσα κατηγορείται και ανακριτής-εισαγγελέας συμφώνησαν πως έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος. Να τονίσουμε εδώ ότι παρά τη διαδεδομένη πεποίθηση αρκετών, με βάση τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, ΔΕΝ προφυλακίζεται ο ''ένοχος'', αφού δεν είναι στην αρμοδιότητα ανακριτή ή εισαγγελέα (που αποφασίζουν την προφυλάκιση ή το να μείνει ελεύθερος ο ύποπτος) το να κρίνουν το ποιος είναι ''ένοχος'' και ποιος ''αθώος''. Προφυλακίζεται ο ύποπτος τέλεσης του ιδίου αδικήματος, αλλά και ο ύποπτος φυγής. Στις 5 Φεβρουαρίου μάθαμε ότι ο Μαντατάς διέφυγε στο εξωτερικό. Στις 7 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ ο Πρωτογεράκης και στις 11 Φεβρουαρίου αφέθηκε ελεύθερος, με ανακριτή και εισαγγελέα που τον άκουσαν, να συμφωνούν πως δεν πρέπει να προφυλακιστεί. Με δεδομένο το ότι ο έτερος φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στον Τζήλο, ο Δημήτρης Μαντατάς, έχει διαφύγει στο εξωτερικό, το να μην κριθεί από ανακριτή-εισαγγελέα ως ύποπτος φυγής ο Πρωτογεράκης, μόλις 2 μέρες αφότου διέρρευσε η είδηση της διαφυγής στο εξωτερικό του Μαντατά, αποδεικνύει
 
ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.
 
Όσον αφορά τώρα κάποια...σχεδιαγράμματα που δημοσίευσε ο ΚΥΠατζής Μπαξεβάνης στον Der Stürmer=''DOCUMENTO'',
 
 
 
τα οποία σχετίζονται με υποτιθέμενες τηλεφωνικές κλήσεις ανθρώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς κι από τους δράστες της επίθεσης στο διαιτητή Τζήλο κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα του ξυλοδαρμού, ένας εκ των εμπλεκομένων, ο συνεργάτης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Νίκος Συντυχάκης, απάντησε με εξώδικο στην ιστοσελίδα του τσανακογλείφτη Πάρη Κουρτζίδη.
 
 
Ο ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΖΗΛΟΥ ΚΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
 
Από εδώ και πέρα εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο. Θα μιλήσει η Δικαιοσύνη. Μα σε 1 χρόνο, μα σε...8 χρόνια αμετάκλητα, σε επίπεδο Αρείου Πάγου, θα αποκαλυφθεί η αλήθεια. Μέχρι τότε, εγώ ξεκαθαρίζω πως αν αποδειχθεί εμπλοκή ανθρώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη υπόθεση, θα στενοχωρηθώ πάρα πολύ. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τέτοιες λαμπρές προσωπικότητες σαν τον Τζήλο, τρώνε...χαστούκια και κλοτσιές. Κρίμα, πολύ κρίμα. Μόνο στην σκέψη, μου κόπηκε η όρεξη για τη μαγειρίτσα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και τα αρνιά και τα κοκορέτσια τη μέρα της Ανάστασης. Προς τους αποβλακωμένους Ολυμπιακούς και τους στημένους αντιολυμπιακούς, που ακόμη δεν μας έχουν εξηγήσει το ποιος έριξε τις σφαίρες στο δικηγόρο Αργύρη Λίβα το Δεκέμβριο του 2015 (και κοκορεύεται γι'αυτό μπροστά σε προέδρους ομάδων...μικροτέρων κατηγοριών) και το ποιος κανόνισε το να δεχτεί ΛΟΣΤΑΡΙΕΣ ο Ζωγράφος της ΚΕΔ το 2014, αφιερώνουμε το παρακάτω κοινωνικό μήνυμα, ζητώντας τους να αντιμετωπίσουν άμεσα τις όποιες παρεκκλίσεις παρατηρούν στη σεξουαλική τους ζωή, με έμφαση σε αυτήν εδώ.
 
Κοπροφιλία είναι η ανάγκη ενός ατόμου να εξασφαλίζει σεξουαλική ηδονή αφοδεύοντας πάνω στο σύντροφό του. ή αφοδεύοντος ο σύντροφός του επάνω του. ή τρώγοντας κόπρανα...Σε πολλές περιπτώσεις κάτω από μη σεξουαλική διαστροφή κρύβεται μα σοβαρή ψυχιατρική πάθηση, η οποίο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα Η συχνότερη θεραπευτή προσέγγιση τπς σεξουολικής διαστροφής είναι π ψυχοθεραπεία που προσανατολίζεται στα βαθύτερα φυχολογικά αίτια που γεννούν τη διαστροφή. Eίναι δυνατόν να απαιτείται και η χορήγηση Φαρμακευτικές αγωγής η θεραπευτική πρόγνωση.
 
Νικήστε τους ''δαίμονές'' σας...