Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ...


Tags: -

Με αφορμή την κατήκτηση του πρωταθλήματος απο την Κ-17 θα γράψουμε μερικά πραγματάκια. Πρώτα απ' όλα επί Μαρινάκη οι ομάδες της Ακαδημίας (Κ-20, Κ-17, Κ-15) έχουν κατακτήσει τα 12 απο τα 24 πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί. Πριν τον Μαρινάκη είχαμε ΜΟΝΟ 1 πρωτάθλημα.

Παραθέτω μερικά άρθρα που κατά τη γνώμη μου πρέπει να διαβαστούν από όλους.

http://www.sport24.gr/…/mphkame-sthn-akadhmia-toy-olympiako…

Υπάρχει συνεργασία με κορυφαίες ομάδες, κορυφαία πανεπιστήμια και κορυφαίους ποδοσφαιρικούς αναλυτές όπως ο Ρουντ Ντόκτερ.

http://www.sport24.gr/…/seminario-toy-roynt-ntokter-sthn-ak…

Οι Σχολές του Ολυμπιακού έχουν σχεδόν διπλασιαστεί επί Μαρινάκη (πλέον είναι πάνω απο 50) ενώ έχουμε επεκταθεί μέχρι την Αμερική, με σχολή στο Σικάγο.

Επί Μαρινάκη λειτουργούν πλέον 9 διαφορετικά ηλικιακά τμήματα (Κ-20, Κ-17, Κ-16, Κ-15, Κ-14, Κ-13, Κ-12, Κ-11, Κ-10). Φυσικά, αυτό συνιστά ρεκόρ.

Τώρα που μιλάμε, στην Ακαδημία και στις Σχολές του Ολυμπιακού είναι εγγεγραμμένα περισσότερα από 1200 παιδιά.

Οι ομάδες μας συμμετέχουν συνεχώς σε μεγάλα τουρνουά του εξωτερικού.

Η Ακαδημία μας συνεργάζεται με κορυφαίους ψυχολόγους και διατροφολόγους που κάνουν συνεχώς σεμινάρια στα παιδιά και στους γονείς.

Ο τελευταίος σημαντικός ποδοσφαιράνθρωπος που επισκέφτηκε την Ακαδημία μας και εντυπωσιάστηκε ήταν ο Κάρλος Κιεροζ.

Τίποτα δεν ειναι τυχαίο. Όλα αυτά απαιτούν οργάνωση σχέδιο, σκληρή δουλειά και χρήματα. Ο Μαρινάκης έχει επενδύσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ στην Ακαδημία.

Αν κάνουμε τις συγκρίσεις με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Ειδικά η "πρωταθλήτρια" ΑΕΚ είναι ανύπαρκτη σε αυτό το κομμάτι.

Επειδή πολλοί ενοχλούνται, ειδικά κάτι ντροπιασμένοι Ολυμπιακοί και κάτι πονεμένα βαζελογαυράκια, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.

ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.

Σχόλια

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ