''ΓΑΥΡΟΙ'' ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ



Εδώ θα δούμε το τι ομάδα υποστήριζαν κάποιοι διάσημοι χουντικοί. Όχι όλοι, μόνο για αυτούς που δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία και με βάση πάντοτε τα στοιχεία.
 
 
1) Κώστας Ασλανίδης, ΓΓΑ μέχρι τον Οκτώβριο του 1973.
 
Θα μπορούσαμε να βάλουμε δεκάδες μαρτυρίες για τα οπαδικά φρονήματα του ''γαύρου'' του Ασλάνα. Όλος ο κόσμος εκείνη την εποχή γνώριζε πως στο γήπεδο της Λεωφόρου για παράδειγμα υπήρχε κρατημένη θέση με τα αρχικά του επάνω. Για ξεκάρφωμα γινότανε αυτό. Αντί να βάζουμε λοιπόν τι λένε άλλοι για αυτόν, με κίνδυνο να μας πούνε ''και σιγά την απόδειξη, τώρα τα λέτε αυτά'', ας δούμε τι έλεγε ο ίδιος.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ 2-9-1971
 
 

 
Μιλάει δηλαδή ο ''γαύρος'' ο Ασλάνας στη Γενική Συνέλευση του Παναθηναικού το 1971 και διαμαρτύρεται επειδή πριν από 19 χρόνια, δηλαδή το 1952, έκανε αίτηση εγγραφής μέλους στον ΠΑΟ και απερρίφθη. Γιατί έκανε αίτηση εγγραφής μέλους στον ΠΑΟ, τότε που δεν είχε καμία εξουσία στα χέρια του, πριν να γίνει η ''Επανάσταση''? Μάλλον επειδή ήταν μέγιστος γαύρος. Της εξέδρας. Έτσι, επειδή ήταν μέγιστος γαύρος, τον αποζημίωσαν οι υπόλοιποι παράγοντες του ΠΑΟ και τον ανεκήρυξαν ''δια βοής'' μέλος του ΠΑΟ. Άλλο ένα κατόρθωμα της χούντας. Μετέτρεψε σε οπαδό του ΠΑΟ, φαινομενικά, έναν ορκισμένο γαύρο.
 

 
2) Λούλα Ασλανίδη, σύζυγος του Κώστα Ασλανίδη, ΓΓΑ επί ''Επαναστάσεως'' για 6 χρόνια
 
Λούλα Φραντζή, όπως ήταν το οικογενειακό της επώνυμο, από πασίγνωστη αθηναική οικογένεια, που χρόνια ολόκληρα υποστήριζαν τον Ολυμπιακό, όπως όλοι οι παραδοσιακοί Αθηναίοι στα χρόνια πριν και λίγο μετά τον Εμφύλιο. Η επάρατος χούντα λοιπόν, μετέτρεψε αυτήν την άρρωστη γαυρίνα σε μέλος του ΠΑΟ.
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΑ ΝΕΑ'' 27-6-1975
 
 
 
Μετά την πτώση της επαράτου χούντας λοιπόν διεγράφη από μέλος του ΠΑΟ η κυρία Λούλα Φραντζή και απεδώθη μετά απερίσπαστη ''εις την λατρείαν και εις την άοκνον διακονίαν'' του πολυαγαπημένου της Ολυμπιακού.
 

 
3) Δημήτριος Ιωαννίδης, διοικητής των ΕΑΤ-ΕΣΑ και ουσιαστικός ''πρωθυπουργός'' της Ελλάδας κατά το διάστημα Δεκεμβρίου 1973-Ιουλίου 1974
 
Ο επονομαζόμενος και ''Μαύρος ταξίαρχος'', όπως είδαμε και πιο πάνω, διεγράφη και αυτός από μέλος του ΠΑΟ, όπως τον είχε υποχρεώσει η επάρατος χούντα να πράξει. Βέβαια, αν δούμε το τι έκανε τα χρόνια που υπήρξε μέλος του ΠΑΟ, επί ''Επαναστάσεως'' πάντοτε, προκύπτουν και νέα στοιχεία που επιβεβαιώνουν πλήρως το ''γαύρικο παρελθόν'' του Ιωαννίδη.

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΑ ΝΕΑ''  17-6-1975
 

 
Δηλαδή τι μας λέει αυτό το κείμενο? Ότι ο γαύρος ο Ιωαννίδης ανεβοκατέβαζε κυβερνήσεις στον ΠΑΟ, μόνο και μόνο για να βολέψει τους δικούς του και να κάνει κακό στην ομάδα. Αλλά δεν έκανε μόνο αυτά.
 
Το καλοκαίρι του 1973 ξεσπάει ένα θέμα με το πού θα καταλήξουν δύο καλοί παίκτες του Αιγάλεω, οι Σταυρόπουλος-Πουπάκης. Τους διεκδικούν με πείσμα Ολυμπιακός και Παναθηναικός και τελικά τους κερδίζει ο Ολυμπιακός, επειδή ξηλώνεται ο Γουλανδρής. Με το που τελειώνει η ιστορία και υπογράφουνε στον Ολυμπιακό, βγαίνει ο τότε παράγοντας του Αιγάλεω Τουσμάνοφ και αποκαλύπτει πως δέχτηκε τρομερές πιέσεις να δώσει τους παίκτες στον ΠΑΟ, αλλά δεν μπορεί να αποκαλύψει από ποιον.

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ 23-7-1973
 
 

 
Ε και? ''Αυτά τα λένε οι γαύροι'', όπως θα έλεγαν και τα συμπαθή ζελεδοειδή. Πού κολλάει ο Ιωαννίδης? Ας απαντήσει πολλά χρόνια αργότερα ένας άνθρωπος που και τότε ήταν παράγοντας του Αιγάλεω και ήταν μια ζωή δίπλα στην ομάδα αυτή, ο Κανελλόπουλος.

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 21-11-2000
 
 
 
 

 
Παναθηναικάκιας λέει πως ήτανε ο Ιωαννίδης? ''Γαύρος'' θα είναι και ο Κανελλόπουλος. Εξ άλλου, αυτά τα λέει στη ''γαύρικη'' Ηχώ, που ειδικά από το 2000 και μετά εξυπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο αυτό που λέμε ''γαύρικη προπαγάνδα''. ( Το σενάριο ''Γουλανδρής με τα καράβια των χρημάτων του απέναντι σε ολόκληρη τη Χούντα'' κρατήστε το, γιατί θα παίξει πολύ στο μέλλον εδώ μέσα)
 

 
4) Νικόλαος Μακαρέζος, υπουργός Συντονισμού επί χούντας μέχρι την 28η Σεπτεμβρίου 1973
 
Άλλος γαύρος. Πασίγνωστες οι αβάντες του Ολυμπιακού επί επταετίας λόγω του συγκεκριμένου κυρίου. Ήταν δε τόσο γαύρος, που τελικά όπως βλέπουμε εδώ
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-2-1968
 
 
έδωσε 2 εκατομμύρια δραχμές από το Υπουργείο του στον ΠΑΟ. ''Επίδειξη υψηλού φιλάθλου πνεύματος'', θα έλεγαν τότε όσοι ήξεραν από πρώτο χέρι πόσο φανατικός Ολυμπιακός ήτανε, ''στάχτη στα μάτια του κόσμου για να μην βλέπει τα αίσχη εύνοιας του καθεστώτος προς τον Ολυμπιακό'', όπως θα έλεγαν σήμερα όσα συμπαθή ζελεδοειδή έχουν ξυπνήσει και δεν έχουν τσίμπλες στα μάτια.

 
5) Στυλιανός Παττακός, αντιπρόεδρος κυβερνήσεως και υπουργός Εσωτερικών μέχρι τον Οκτώβριο του 1973
 
Εδώ μιλάμε για έναν άρρωστο γαύρο. Και οι πέτρες ξέρουνε εξ άλλου ότι χάρισε ένα εκατομμύριο στον Ολυμπιακό -3 μήνες αφότου ο Μακαρέζος είχε χαρίσει 2 στον Παναθηναικό-, ενώ δήλωνε όπου σταθεί και όπου βρεθεί πως είναι Ολυμπιακός. Να μην αναφέρω την μνημειώδη του δήλωση πως ''εκάμαμε την Επανάσταση για να πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός'', ενώ πριν γίνει η ''Επανάσταση'' ο Ολυμπιακός ήταν ήδη πρωταθλητής από την προηγούμενη χρονιά, 1965-66 και πρωτοπόρος στη βαθμολογία της σεζόν 1966-67 μέχρι και τον Απρίλιο του '67. Αυτός φυσικά δεν είχε κάποια αρμοδιότητα επί του Αθλητισμού. Παρ'όλα αυτά, έκανε τα πάντα μπας και πάρει κάτι ο Ολυμπιακός. Τι δηλαδή συγκεκριμένα?

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 6-2-2000
 

 
Όπως λέει λοιπόν ο Παντελάκης και αναδημοσιεύει η ''γαύρικη'' Ηχώ στα χρόνια που ήταν ταγμένη στη ''γαύρικη προπαγάνδα'', ο Παττακός μεσολάβησε για να επιστρέψει ο Κούδας στον ΠΑΟΚ. Ποιος Κούδας? Αυτός που πριν την ''Επανάσταση'' δήλωνε αυτά

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 30-7-1966
 
 
 

 
Βέβαια, αυτό είναι ένα θέμα στο οποίο θα επανέλθουμε, απλώς εδώ παραθέτουμε κάποια στοιχεία για άλλο λόγο, για τη γαυρίλα του Παττακού. Απλώς και μόνο να πούμε πως μετά την οριστική του κατάληξη στον ΠΑΟΚ, μάθαμε πως δεν μερίμνησε μόνον ο γαύρος ο Παττακός για αυτό.

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 3-9-1968
 
 

 
Μα θα πει το συμπαθές ζελεδοειδές ''και του Ρέντη? Αυτό που εγκαινίαζε ο Παττακός και έταζε λεφτά?''. Όπως καταλαβαίνετε, το θέμα Ρέντη θα αναλυθεί σε ειδικό αφιέρωμα, ώστε να δούμε τι και πώς έγινε, τι ακριβώς έδωσε η χούντα και κυρίως να συγκρίνουμε με άλλες ομάδες. Εδώ, εφόσον δεν είναι της παρούσης, θα πούμε απλώς πως γήπεδο στου Ρέντη δεν είδαμε, όπως ακριβώς δεν είδαμε νέο γήπεδο για τον ΠΑΟ επί χούντας. Ανεμίχθη εκεί ο Παττακός?

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  9-9-1972
 

 

6) Γεώργιος Βλαδίμηρος, αναπληρωτής ΓΓΑ επί Ασλάνα και μετέπειτα ΓΓΑ όταν ο γαύρος Ασλανίδης έγινε υπουργός Παιδείας, μέχρι τον Ιανουάριο του 1974
 
Αυτός δεν υπήρξε μεγάλος γαύρος. Να τα λέμε όλα. Παρ'όλα αυτά, έστω και στα κρυφά, για να μην δώσει στόχο, υπηρέτησε την ομάδα της χούντας, τον Ολυμπιακό.

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ 19-7-1973

 
 
Κι εντάξει, τα λεφτά για το γήπεδο δεν πήγαιναν στα ταμεία του Συλλόγου. Κανενός Συλλόγου. Υποτίθεται πως η ΓΓΑ πλήρωνε τις δόσεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, κάτι που θα δούμε αναλυτικά σε άλλη ανάρτηση ΑΝ και κατά πόσον έγινε και για ποιους. Τα άλλα όμως λεφτά? Τα 5 μύρια? Αυτά που πήγαιναν στα ταμεία και τα έκανε ό,τι ήθελε ο κάθε Σύλλογος? Και άντε, ΟΚ, έδωσε σε όλους, γιατί δεν έδωσε και στον Ολυμπιακό? ''Ε, για ξεκάρφωμα ρε φίλε. Τόσα πήρατε ρε γαύροι επί χούντας. Πάλι έχετε μούτρα και μιλάτε''. Μάλιστα. Έλα όμως που το θέμα έχει και συνέχεια.

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΑ ΝΕΑ'' 7-8-1973
 
 
 
Καλά, η ''γαύρικη προπαγάνδα'' δεν παλεύεται. Τι τον ρωτάτε ρε γκεμπελίσκοι τον άνθρωπο πού βρήκε τα λεφτά? Όπου θέλει τα βρήκε. Βέβαια, τα πρόβατα οι γαύροι τότε έλεγαν πως ''κάτσε ρε φίλε, πριν δυο χρόνια ο Ασλάνας εξόφλησε 6,3 εκ. δραχμές χρέη του ΠΑΟ. Τώρα πάλι εξοφλούνται με κρατικά λεφτά επί Βλαδίμηρα χρέη του ΠΑΟ. Τι γίνεται? Κόντρα στο Γουλανδρή πάνε όλοι οι ΓΓΑ?''. Κατ'αρχήν είδαμε πως ο Ασλάνας ήταν μέγας γαύρος. Έπειτα οι γαύροι γιατί να μιλήσουν? ''Τόσα πήραν επί χούντας''. Ε, δεν μιλάμε. Θα μιλάνε μόνο οι επιδοτούμενοι, εεε οι παναθηναικοί οι έντιμοι θέλω να πω. Θα επανέλθουμε σε αυτό το θέμα και δεν θα το κάψουμε εδώ, αφού έχει πολύ γέλιο και πολύ ζουμί. Προς το παρόν μένει το

 
ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΝΕΣΤΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?
 
7) Αναστάσιος Πρίντζης, ΓΓΑ το χρονικό διάστημα Ιανουάριος 1974- Ιούλιος 1974
 
Εδώ η γαυρίλα αναβλύζει καθάρια. Γνήσιος Πειραιώτης ο Τάσαρος. Έτσι, πριν αναλάβει το πόστο του στη ΓΓΑ, διορισμένος από τον σούπερ γαύρο Ιωαννίδη- ''μαύρο ταξίαρχο'', όπως τον χαρακτήριζε ο ''αντιστασιακός'' Μαντζεβελάκης, όπως είδαμε και πιο πάνω,

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 5-1-1968
 
 
Λίγο πριν πέσει ο Παπαδόπουλος και έρθει ο Ιωαννίδης, ώστε να τον βάλει στη ΓΓΑ, ήταν και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, για όλους τους Έλληνες, επί ''Επαναστάσεως'' πάντοτε

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 13-1-1973
 
 
6 μήνες έκατσε στη θέση του στη ΓΓΑ, επί του γαύρου ''μαύρου ταξιάρχου'' και λίγο πριν πέσει

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ 26-7-1974
 
 
''Ε και? Για ξεκάρφωμα το έκανε ρε γαύροι. Εξ άλλου με εσάς είχε πάρε δώσε. Τόση εύνοια, έπρεπε κάπως να την αντισταθμίσει'', ακούγεται η φωνή του ''έντιμου'' οπαδού του σωματείου του στενού ελληνικού Δημοσίου. Μα γαύρο τον βγάζουμε κι εμείς, δεν λέμε κάτι άλλο. Σε μια τελική, και με το που έφυγε η χούντα, στον Ολυμπιακό ήρθε και δούλευε
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΑ ΝΕΑ'' 20-1-1995
 
 
ενώ λίγο πριν από αυτό

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 11-1-2001
 
 
Ντροπή πραγματικά να μην μιλάει κανείς για αυτόν το γίγαντα του Ολυμπιακού, το μεγαλωμένο στο Πασαλιμάνι Πρίντζη, που έφερε το Βαζέχα στον Παναθηναικό. ΤΑΣΟ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ.

 
ΥΓ. 1.  Πιάσαμε τα πιο τρανταχτά παραδείγματα, στο βαθμό που μπλέχτηκαν στον Αθλητισμό επί ''Επαναστάσεως'' και προσπάθησαν ή και πέτυχαν παρεμβάσεις στις ομάδες. Τους ΓΓΑ, τους υπουργούς επί των Οικονομικών και επί των όποιων Δημοσίων Έργων και όποιον τέλος πάντων μπορεί να πει κανείς πως ο λόγος του τότε, για τον άλφα ή βήτα λόγο, είχε μια πέραση επί ''Επαναστάσεως''. Δεν συμπεριελήφθησαν ας πούμε οι απεγνωσμένες προσπάθειες του Παπαδόπουλου να κτιστεί γήπεδο στον ΠΑΟ, όπως είδαμε στην προηγούμενη ανάρτηση. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως ο Γαβρήλος Γαζής, προπονητής και βοηθός προπονητή του ΠΑΟ επί ''Επαναστάσεως'', μας ξεκαθάρισε πολλά χρόνια αργότερα πως λίγο ακόμη αν έμενε η χούντα, ο ΠΑΟ θα είχε γήπεδο, αφού η μακέτα ήταν έτοιμη.

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-2000
 
 
Θέλετε να την δείτε αυτήν τη μακέτα?

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 31-3-1972
 
 
Αν συνεχίσουμε, θα πρέπει να βάλουμε εδώ υλικό μιας εγκυκλοπαίδειας. Εξ άλλου, όπως μας έλεγαν τα ''γαύρικα'' ΝΕΑ λίγο μετά την πτώση της ''Επανάστασης''

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΑ ΝΕΑ'' 27-2-1975
 

 
Ζεστή φωλιά λέει ο ΠΑΟ επί χούντας? Τι είδους φωλιά άραγε? Τι εκκολάπτονταν εκεί μέσα? Κοίτα κάτι ψέμματα που λένε οι γαύροι...

 
ΥΓ. 2. Δεν έχουμε αρχίσει ακόμη. Το πλαίσιο διαμορφώνουμε, χονδρικά και αρκετά επιφανειακά. Ούτε καν στον πρόλογο είμαστε. Πού να αρχίσει η εισαγωγή. Ελπίζω να μείνετε εδώ και να παρακολουθείτε, αφού το κυρίως θέμα θα προκαλέσει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα. Να πλένεστε συχνά, δεν ξέρετε πότε θα χρειαστεί να το δείξετε. Το ότι είστε καθαροί εννοώ, μην το πάρετε αλλιώς. Μην το έχετε, αυτό, μέσα σας...
 
ΥΓ.3. Ξαναγράφω. Μην τρελαίνεστε τώρα που πιάσανε οι ζέστες, αν δεν έχετε λεφτά να κάνετε κάνα μπάνιο. Εκεί είναι το ''ΑΣΛΑΝΙΔΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΑΟ'' και σας περιμένει. Στάση μετρό Αμπελόκηποι, γήπεδο Λεωφόρου. Δροσίζεστε, ξεμπερδεύετε και στο καπάκι με το μετρό σπίτι.
 
ΥΓ. 4. Θέλατε και να ξαναγράψετε την ιστορία και ''να δούμε τις πρωτογενείς πηγές, όχι τι λένε οι γαύροι και η προπαγάνδα τους''. Αναθεωρητές μου εσείς, Ίρβιν και Φωρισσόν. Θα πάει η φάπα σύννεφο (λεκτική φάπα, με επιχειρήματα και ανταλλαγή απόψεων, μην πάει αλλού το μυαλό σας).

Σχόλια

Εικόνα SantaPreparacion7

Συγχαρητήρια. Εξαιρετική κι εμπεριστατωμένη δουλειά.

Εικόνα savvas gridlock

Nα'σαι καλά φίλε.

Εικόνα red apple

Ρε αυτοί θα μπορούσαν να ήταν και η επίσημη ομάδα του Χίτλερ
Χιτλεριακός, με έδρα το Μπούχενβαλντ!!!

Εικόνα savvas gridlock

Μα ήταν, Αδάμη, η επίσημη αγαπημένη των χιτλερικών. Σε λίγο καιρό θα τα δούμε κι αυτά. Εκεί να δεις τι έχει να γίνει. Θα γελάσουν και τα τσιμέντα...

Εικόνα Hank

Τα τσιμεντα; Γιατι ρε...τα τσιουάουα ψοφησαν ολα απ το γέλιο;

Εικόνα savvas gridlock

Ας πούμε καλύτερα ''α γελάσουν μέχρι και οι σοβάδες''...

Εικόνα ΔΙΑΣ

στη πιο ζεστη φωλιά της χούντας υπήρχε και ο .... Μπραβάκος!!!! χαχαχαχαχα ελεος !!!!

Εικόνα savvas gridlock

Και θα έβαζα στοίχημα ότι εκεί θα κολλούσες ρε μύθε...

Εικόνα DON

"Αναθεωρητές μου εσείς, Ίρβιν και Φωρισσόν."...Σας νικάμε επιστημονικά ρε βαζέλια!Ε ΠΙ ΣΤΗ ΜΟ ΝΕΣ!!!Όσον αφορά τα άλλα που λες Σάββα είμαι εναντίον της βίας και ελπίζω όταν λες λεκτική φάπα, εννοείς την Κυριακή στο γήπεδο, μην πάει ο νους σας αλλού ρε βαζέλια.

Εικόνα savvas gridlock

Κοίταξε, ως site είμαστε κατά της βίας. Δεν πρέπει να εκτρεπόμεθα. Αλλά άνθρωποι είμεθα και αν ξεφύγουμε, όχι να μας τα γυρίζουνε τούμπα οι άλλοι, επειδής ο Κοσκωτάς αγόρασε στενά συγγενικά τους πρόσωπα και τα κατέβασε στον Πειραιά, για να τα κάνει να αλλάξουν επάγγελμα (αντικατάσταση ανύπαρκτου επαγγελματικού προσανατολισμού στα σχολεία. Κοινωνικό έργο εννοούμε που προσέφερε. Μην πάνε αλλού τη δουλειά όσοι διαβάσουν, επειδή το έχουν, αυτό, μέσα τους)...

Εικόνα DON

Και να σου πω και κάτι? Πες ότι ξεφεύγουν οι βαζέλοι (ο τόνος στο Ε) και κάνουν καμιά κουτουράδα. Ε ΚΑΙ? Τα φρύδια θα σου ..σουν!2 χέρια 3 πόδια, 100 ευρώ η ζημιά!

Εικόνα savvas gridlock

Καλά, αν γίνει τίποτε τέτοιο, βλέπω να πηγαίνει μακριά η βαλίτσα. Βλέπω να ξυρίζονται κάποιοι. Παντού. Εννοώ αποτρίχωση λόγω καλοκαιριού, επειδή είναι και περήφανοι άντρακλες, για να μην το παρεξηγήσουνε. Τους αγαπάμε τους βαζέλοι. Έλληνες είναι κι αυτοί, αν και είναι λίγο κουνιστοί.

Εικόνα Mhtsaras

Για φαντάσου ρε γαμώτο...
Νάσαι βοηθός προπονετή του Μπανάθα και να λέγεσαι Γαυρίλος(!!!)Γαζής....
Όνομα που τόχε κι ο πούστης δάφτος...Άκου Γαβρίλος...Και νάναι και στο ζελέ...

Εικόνα clark gheibol

Μη ρε συ, σταμάτα, όχι άλλο πόνο

Εικόνα lost in space

Tο Γκασιδιάρη φουνταριστό γρήγορα.