ΠΙΤΥΧΟΥΤΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ



Αφορμή για αυτήν την ανάρτηση αποτέλεσε η συνέντευξη του παλαιμάχου του Παναθηναικού, Ζαχαρία Πιτυχούτη, η οποία βρίσκεται εδώ.

 
Τον πολεμούσε τον Παναθηναϊκό το τότε καθεστώς. Αυτός που βοηθούσαν ήταν ο Ολυμπιακός. Εκεί έδιναν και λεφτά

Τι μας λέει λοιπόν ο κυρ-Ζάχος μας? Ότι η χούντα πολεμούσε τον Παναθηναικό, ενώ έδινε χρήματα στον Ολυμπιακό. Έχουμε ήδη δει το πόσα χρήματα έδωσε η χούντα στον Παναθηναικό -δεν τελειώσαμε, θα βάλουμε κι άλλα, με πολλές πικάντικες λεπτομέρειες-, ενώ τον απολογισμό των πεπραγμένων του καθεστώτος θα τον αρχίσουμε στο προσεχές μέλλον, για να δούμε αναλυτικά το τι και πώς έγινε. Θα δούμε και αν βοηθούσε τον Ολυμπιακό το καθεστώς. Ποιος έχασε την τσίπα, για να την βρούνε οι βάζελοι, μικροί-μεγάλοι, και να παραδεχτούν πέντε πράγματα...
 
Εδώ θα δούμε τα παναθηναικά φρονήματα του Πιτυχούτη. Μιλάμε για άρρωστο Παναθηναικό, που δεν σήκωνε ''ολυμπιακή'' μύγα στο σπαθί του. Έρχεται λοιπόν το παρακάτω τεκμήριο για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 24-12-1971
 

ΚΥΡ ΖΑΧΟ ΜΑΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ? ΘΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ? ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΘΕΣΗ? ΒΑΡΥΓΚΩΜΩΝΤΑΣ Ή ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ?
 
Έτσι είναι κυρ-Ζάχο μας, εδώ δεν μιλάς με επιδοτούμενους. Εδώ δεν πέφτει χαρτζιλίκι, για να πληρώνουμε το νοίκι, από τον πατέρα... μας. Μπορείς μετά από αυτά να ασχοληθείς με καπνογόνα, με strobo και με ό,τι άλλο οπαδικό γουστάρεις, στα γεράματα, σε χορούς της θύρας 13. Είσαι Παναθηναικάρας εξ άλλου, όπως είδαμε.
 
ΥΓ. 1.  Έρχονται κι άλλα τέτοια. Προσδεθείτε. Θα κλάσουμε στο γέλιο.
 
ΥΓ. 2.  Πανηγυρίζετε και μιλάτε για ''δικαιοσύνη'', έτσι? Εγώ βλέπω τη βαλίτσα να πηγαίνει μακριά. Τι εννοώ με αυτό? Αγωνιστικά και μετά με επιχειρήματα στις λεκτικές αντιπαραθέσεις μας. Μην την πάτε αλλού τη δουλειά. Μην το έχετε, αυτό, μέσα σας. Το τσιτάτο ''τα παντελόνια οι βάζελοι τα έχουνε για να μην κρυώνουν'' δεν έχει βγει τυχαία. Τώρα θα σας μάθουμε? 
 
ΑΝ Η ΤΣΙΠΑ ΗΤΑΝ ΑΘΛΗΜΑ
 
ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ Γ' ΤΟΠΙΚΟ
 
Οπαδάρες με κουλτούρα ultras...
 
ΥΓ. 3.  Η μελαγχολία του Ηλία σήμερα επιβεβαίωσε πως εδώ δεν γράφεται τίποτε τυχαία. Ελπίζω οι αβανταδόροι του να το καταλάβουν και να μαζευτούν, γιατί αν συνεχίσουν το ίδιο βιολί, θα επαναπροσδιοριστεί η έννοια της ρόμπας...
 
ΥΓ. 4.  Τα βράδυα κάνω κάτι μυστήριους συνειρμούς. Διαβάζοντας ας πούμε αυτήν την είδηση
Την παραίτηση του υπέβαλε το βράδυ της Πέμπτης ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, Άκης Μεταλληνός, καθώς σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της αιτίας της παραίτησής του, δέχθηκε τη δελεαστικότατη πρόταση να αναλάβει θέση επικοινωνίας και χορηγιών στο ίδρυμα Πατέρα. Ωστόσο, φήμες θέλουν να έχει προηγηθεί πάγωμα στις σχέσεις μεταξύ του επικοινωνιολόγου και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
 
Ο Άκης Μεταλληνός είναι ένας από τους εμπειρότερους Έλληνες επικοινωνιολόγους. Μάλιστα, κατά την περίοδο της κυβέρνησης Καραμανλή διετέλεσε στέλεχος στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όταν πρόεδρος του ΤΤ ήταν ο Άγγελος Φιλιππίδης. Την πρόταση να αναλάβει το γραφείο του υπουργού Ν. Δένδια τη δέχθηκε πριν από μερικές ημέρες.

πώς μου ήρθε και θυμήθηκα αυτό εδώ?
Ο διαβόητος "Θαμνάκιας" (Γ.Μ.) που συνελήφθη ως υπαίτιος της επίθεσης κατά Βασάρα, τρέλανε τους...αστυνομικούς.
 
"Εκανα ό,τι έκανα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου", είπε.
 
"Δεν μ΄έβαλε κανείς.Το έκανα γιατί έχω αγανακτήσει με τις κακές διαιτησίες, όπως έχουν αγανακτήσει όλοι οι έλληνες φίλαθλοι", τόνισε στους αποσβολωμένους αστυνομικούς.

Τι παιχνίδια παίζει αυτό το μυαλό... Μπορεί να συνδέσει τα πιο άσχετα μεταξύ τους γεγονότα. Ξαναλέω. ΑΣΧΕΤΑ μεταξύ τους. ΠΑΝΑΣΧΕΤΑ...
 
ΥΓ. 5.   ΖΑΧΟ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Άκου Πιτυχούτης ρε μαλάκα...ωραίο πίθετο ρε...Πιτυχούτης...κάτι σα....Μπαλαμούτης μου θυμέβει δάφτος ρε...

Εικόνα Hank

Πάντως, εγώ θα 'λεγα πως με τέτοιο όνομα, δε μπορούσε παρά να είναι βάζελος απ' τα γεννοφάσκια του.

Εικόνα clark gheibol

Ζάχος Πιτυχούτης: βάζελος γεννιέσαι, μια ιστορία δράματος

Εικόνα clark gheibol

Ωραία τα λες, φίλε Γκρίντλοκ, αλλά ποιος διάλο είν' αυτός ο Πιτυχούτης; Άνοιξα πρωί πρωί το γκομπιούτορα και είδα ένα γκζεβράκωτο παλαίμαχο του ΠΟΑ. Είναι και θέμα αισθητικής ρε φίλε...