ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ, Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ



Είπαμε τον τελευταίο καιρό να σταματήσουμε λίγο τις απανωτές αναρτήσεις. Καλοκαίρι, μπήκαμε και στην περίοδο του Δεκαπενταύγουστου και της Παναγιάς και εγώ προσωπικά δεν ήθελα να μαγαριστώ, αλλά σε αφήνουν οι μάνες των βάζελων? Αφού είδαμε τα της Κυψέλης και των Αμερικάνων ναυτών, πάμε να πιάσουμε άλλο ένα θέμα της προπαγάνδας τους. Το τι ομάδα υποστήριζαν διάφοροι διάσημοι. Αυτό το θέμα από μόνο του είναι μυστήριο. Κι εμένα προσωπικά, για να πω την αλήθεια, δεν μου αρέσει και τόσο. Οι βάζελοι μπαίνουν στη λογική ''να τους βγάλουμε όλους Παναθηναικούς και ειδικά τις προβεβλημένες προσωπικότητες, ώστε να φαινόμαστε πολλοί και ποιοτικοί''. Εμείς δεν έχουμε καμιά κάψα να φανούμε, γιατί ΕΙΜΑΣΤΕ. Άλλο το φαίνεσθαι, άλλο το είναι, που λένε και κάποιοι μορφωμένοι φίλοι μου -έτσι ακούω από αυτούς, εγώ δεν ξέρω. Δεν έχουμε κάποια ιδιαίτερη μόρφωση εδώ. Πού καιρός για γράμματα, όταν, μέχρι τα χαράματα, καταλαβαίνετε...-. Τι είμαστε? Πολύ απλά, ο λαός του Ολυμπιακού. Αυτός που όλοι ζηλεύουν, αυτός που όλοι επαινούν. Έτσι, δεν θα αρχίσουμε να αραδιάζουμε εδώ ''διασήμους'' που υποστηρίζουν τον Θρύλο. Θα σταθούμε μόνο σε κραυγαλέες περιπτώσεις προπαγάνδας των απέναντι, ώστε να φανεί για μία ακόμη φορά το πόσο ψεύτες είναι, το πόσο διαστρέφουν την αλήθεια και σε μια τελική το τι δουλειά έκανε η μάνα τους.
 
Η αρχή θα γίνει με έναν ηθοποιό που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, το Θανάση Βέγγο. Με αφορμή λοιπόν το θάνατό του, οργίασαν οι λαγοί. ''Παναθηναικός είναι μια ζωή ο Θανάσαρος''. Τους λέγαμε εμείς ''Πειραιωτάκι είναι, κόψτε την τρόμπα ρε κλώσσες'', τίποτα. ''Έχει δηλώσει πως είναι Παναθηναικός, παρά το ότι γεννήθηκε στο Φάληρο''. Πού το έχει δηλώσει αυτό και πότε, ακόμη το περιμένουμε βέβαια. Και δώσ'του οι φωτογραφίες με τη φανέλα του Παναθηναικού, καλή ώρα όπως βλέπουμε κι εδώ, όπου ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ -λες και ο Φούντας στην ''Στέλλα'' που φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν γαύρος ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ. Μιλάμε για ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ...- και δεν εκδηλώνει οπαδικά φρονήματα, να σουλατσάρουν στο ίντερνετ, ως και καλά τεκμήριο. Τεκμήρια θέλετε ρε λαγοί? Πάρτε τεκμήρια λοιπόν.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝ'' 8-1-1966
 
 
 
 
Άντε να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστείτε. ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.
 
Υ.Γ. 1   Ρε λες σε λίγα χρόνια να μας βγάλουν και το Μητροπάνο βάζελο? Από ανθρώπους με αγορασμένες μανάδες -από εποχής Κοσκωτά και πέρα-, όλα να τα περιμένεις...
 
Υ.Γ. 2   Πιάσατε στο στόμα σας και το Μίκη Θεοδωράκη, έτσι? ''Έγινε γαύρος στα 80 του''. Ετοιμαστείτε για ΧΟΝΤΡΗ φάπα. 
 
Υ.Γ. 3   Παλιότερα πίστευα πως το παρελθόν και η βρώμικη ιστορία τους ευθύνονται για τα απίστευτα ψέμματα που λένε. Αν είσαι ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ -εκεί να δείτε γέλιο, τα φυλάμε για τον Σεπτέμβριο αυτά, ΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΣ ΕΣ μου εσείς-, λογικό είναι να αισθάνεσαι άβολα και να προσπαθείς να σπιλώσεις όλους τους άλλους, για να μην ακούς τις ενοχλητικές φωνές τους. Εδώ και λίγο καιρό άλλαξα άποψη. Το κακό ξεκίνησε από τον Κοσκωτά. 25 χρόνια μετά και δεν μπορούν να ξεπεράσουν την αγωνία τους να ξυπνάνε ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ παρακαλώντας να μην πάρει ο γαύρος κάναν παικταρά τύπου Φούτρε ή Κλίνσμαν, με το αιώνιο παράπονο ''γιατί Θεέ μου εμείς να μην τα ζούμε αυτά? Τι παραπάνω έχουν οι γαύροι''. Τι παραπάνω έχουμε εμείς? Μάνες που είναι τίμιες. Αυτό έχουμε. Ακόμη τον μνημονεύουν τον Κοσκωτά και με αυτόν καταγίνονται. Στο κάτω κάτω δεν είναι και λίγο να έρχεται κάποιος από το πουθενά, να αγοράζει τη μάνα σου και να την κατεβάζει στον Πειραιά για να της αλλάξει επάγγελμα. Απλώς δεν πρόλαβε ο Κοσκωτάς. Ε, μετά ήρθε ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΤΙΤΑΝΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ και τα κατάφερε. Αγόρασε ΟΛΕΣ τις μάνες σας ρε λαγοί. Ούτε μία ξέφυγε. 
 
Υ.Γ. 4   Όταν μιλάμε για αγορασμένες μάνες, εννοούμε πως πλήρωσε ο πρόεδρος του Θρύλου για να προσανατολιστούν επαγγελματικά. Στα σχολεία, ως γνωστόν, δουλειά δεν γίνεται. Έτσι, το ρόλο που θα έπρεπε να παίζει το σχολείο στην εκπαίδευση ενός πολίτη, ανέλαβε για μία ακόμη φορά να τον παίξει -το ρόλο- ο Θρύλος. Καλό στην κοινωνία κάναμε, στρέφαμε τις μανάδες σας προς τη φυσική τους κλίση. Μην το πάρετε αλλιώς και την πάτε αλλού τη δουλειά. Μην το έχετε, αυτό, μέσα σας...

Σχόλια

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

Εαν κάναμε τόσο καλό στην κοινωνία, αυτοί οι πανβαζελοι πως διάολο ξεστρατίσανε?
Τα χαρακτηριστικά τους γνωρίσματα η μα@ακια κ πουσ@τια τους......δεν γιατρεύεται!