Ο ''ΓΑΥΡΟΣ'' Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ



Μετά το προχθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, ο μηχανισμός προπαγάνδας του βάζελου έχει οργιάσει. Δεκάδες αναρτήσεις αφιερώνονται στο ''επιστημονικό χειρουργείο'' του Σιδηρόπουλου, στο ''πόσο γαύρος είναι ο Σιδηρόπουλος'' και στο αν τελικά ο Μπέος τον έβαζε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Μαρινάκη. Εδώ θα δούμε με αποδείξεις το πόσο γαύρος ήταν και είναι ο Θεσσαλονικιός Σιδηρόπουλος, που λόγω επαγγέλματος μένει στη Ρόδο.
 
22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2010-11 ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2
 
Ενώ το σκορ είναι 1-1, σε ένα στημένο στην περιοχή του Άρη, ο Πρίττας κρατάει καθαρά το Ριέρα και τον πετάει κάτω.

Ο ''γαύρος'' ο Σιδηρόπουλος καταπίνει την ανατροπή, κάτι που σχολιάζεται αρνητικά και από διαιτητικές σελίδες.
 
Αν ο Ολυμπιακός δεν κέρδιζε στο Χαριλάου σαφώς και ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα ειχε πρόβλημα. Τωρα η εικόνα του μετριάστηκε και πάει για να πέσει στα μαλακά ,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Αθηναίος παρατηρητής Φραγκίσκος Σωμαρακάκης δεν κατέγραψε τα λάθη του .
 
Το βασικώτερο ηταν πως δεν εδωσε το πέναλτυ του 48 όταν ο Πρίττας κράτησε τον Ριέρα από το χέρι ,σε φάουλ του Ιμπαγάσα .Ο Σιδηρόπουλος δικαιολογήθηκε πως δεν το ειδε αλλα το κράτημα ηταν παρατεταμένο.
 
Για την δεύτερη περίπτωση ο Σωμαρακάκης δεν ηταν απόλυτος γιατι ειχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Μοντέστο επι του Βανγκέλι ΄και δεν παίρνει σαφή θέση ότι μπορούσε να δοθεί .
Παντως στέκεται στο επεισόδιο που ακολούθησε μεταξύ των δυο προαναφερθέντων παικτών ,που όμως ο Ρόδιος διαιτητής δεν ειδε αλλα ουτε και τον βοήθησαν οιο βοηθοί του και ο τέταρτος.
 
Είναι που ο Μαρινάκης ελέγχει τη διαιτησία και εξαφανίζει όποιον τολμήσει να τον αδικήσει, όπως μας λένε οι αντικειμενικοί. Γι'αυτό τιμωρήθηκε ο Σιδηρόπουλος...
 
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2011-12 ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΟ 0-2
 
Ο ΠΑΟ δεν μπορεί να πλησιάσει την αντίπαλη περιοχή μετά από μία ώρα παιχνιδιού και εκεί με υπόδειξη του βοηθού του, ο Σιδηρόπουλος ανακαλύπτει πέναλτυ σε ανατροπή εκτός περιοχής του Ζεκά από τον Οσμάν της Κέρκυρας. Έτσι ανοίγει ο δρόμος προς τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την αρμάδα του Φερέιρα.
 
 
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 2011-12 ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3
 
Τι να πεις και τι να αφήσεις για αυτό το παιχνίδι. Συγκεντρώσαμε όλες τις φάσεις που ο ''γαύρος'' ο Σιδηρόπουλος έσπρωξε την ομάδα της καρδιάς του σε ένα βίντεο. Δείτε και γελάστε με τις αποβολές που δεν έδωσε σε παίκτες του Άρη, όπως και με το πέναλτυ στο Μέλμπεργκ μπροστά στα μάτια του που κατάπιε.
 
 
Αν πάτε εδώ
 
επιλέξετε από αριστερά την εκπομπή της 06/11/2011 και πάτε στο χρονικό σημείο 20:00 και μετά, θα δείτε το πώς σχολίασε τις αμφισβητούμενες, και καλά, φάσεις του παιχνιδιού ο Περικλής Βασιλάκης στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου. Φυσικά ο Περικλής επιβεβαιώνει πλήρως το πόσο γαύρος είναι ο Σιδηρόπουλος...
 
Πριν από αυτό το παιχνίδι, μάλιστα, η ίδια διαιτητική ιστοσελίδα είχε προειδοποιήσει να μην χρησιμοποιηθεί ο ''γαύρος'' ο Σιδηρόπουλος στο Χαριλάου, επειδή την προηγούμενη χρονιά είχε αδικήσει τον Ολυμπιακό. Φυσικά ο ''υπάλληλος του Μαρινάκη'' Βασσάρας τον ξαναέβαλε και είδαμε τι έκανε.
 
Πράγματα που ειχε επικρίνει ο ιδιος  όταν αρχιδιαιτητής ηταν ο Βασίλης Τεροβίτσας ,κανει τωρα ο Βασσάρας και παίρνει το ρίσκο .Κι ενώ ειχε αντιρρήσεις όταν ενας διαιτητής η βοηθός γύριζε στην Ελλάδα  από το εξωτερικό Παρασκευή,  να ορίζεται σε μάτς του Σαββάτου τωρα αυτό το ξέχασε Και με δυο λόγια παρέβη τις αρχές του.
 
Ετσι ενώ λογικά ο Τάσος Σιδηρόπουλος πηγαινε για το Αθηναικό ντέρμπυ Παναθηναικού-ΑΕΚ που θα διεξαχθει Κυριακή Βράδυ,τον πήρε και τον εβαλε στο μάτς του Σαββάτου Αρη-Ολυμπιακού ,την στιγμή που ο Δωδεκανήσιος ρέφερυ είναι στην Ιταλία ( ηταν τέταρτος στον αγώνα Λάτσιο-Ζυρίχη)  και θα γυρίσει κουρασμένος από το ταξίδι,το βράδυ της Παρασκευής.Μάλιστα θα ακολουθήσει στην επιστροφή τους βοηθούς Σαραιδάρη και Βασιλειάδη για να πάει στην Θεσσαλονίκη και να προετοιμαστεί για το μάτς του Χαριλάου.
 
Παντως ο Βασσάρας δεν ελαβε υποψη του ότι πέρση ο Σιδηρόπουλος ηταν και πάλι σε μάτς του Αρη με τον Ολυμπιακό  την 22η αγωνιστική και παροτι οι ερυθρόλευκοι ειχαν νικήσει με 2-1  ειχαν παράπονα από την διαιτησία του διεθνούς ρέφερυ  ,αφου δεν ειχε καταλογήσει δυο καταφανή πέναλτυ σε κρατήματα σε Ριέρα και Μοντέστο .Ολα αυτά συν την κούραση του Σιδηρόπουλου δεν τα υπολόγησε και τον εβαλε  με ότι αυτό συνεπάγεται.
 
Μέγας γαύρος ο Σιδηρόπουλος λοιπόν, με στοιχεία και αποδείξεις...