ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ



Η ομάδα μας σήμερα δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Emirates με την Άρσεναλ. Σαν σήμερα όμως, πριν 5 χρόνια, γράφτηκε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου. 
 
 
 
 
 
 
Με οδηγό λοιπόν αυτήν την ΘΡΥΛΙΚΗ νύχτα, μαζί με 2.300 γαύρους στην κερκίδα, παίζουμε σήμερα στο Λονδίνο ένα ματς που όλοι μας έχουν χαμένους από χέρι. Όπως και τότε, που πριν το παιχνίδι μιλούσαν για τεσσάρες, πεντάρες, over στο 5,5 στο στοίχημα και άλλα τέτοια ''αντικειμενικά''. Με ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ ψυχή, με αυταπάρνηση και με πάθος βγαλμένο από το ΤΡΙΣένδοξο παρελθόν μας, πάμε να φέρουμε όλα τα προγνωστικά τούμπα και να βουλώσουμε πολλά στοματάκια, μέσα κι έξω από την ομάδα. Το σύνθημα είναι ένα.
 
ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ. ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ.

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Μαγκίτες το αποτέλεζμα τόχω πει εδανά και καιρό !ΠΑΜΕ ΡΕ ΘΡΥΛΑΤΣΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΜΜΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΡΕ !!!

Εικόνα ΔΙΑΣ

σημερα δεν υπαρχει γκρινια μουρμουρα και παραπονα. σημερα παιζει ο ΘΡΥΛΟΣ και το μυαλο μουδιαζει. θελω να δω την ομαδα να τα δινει ολα. δε με νοιαζει τι θα γινει. θελω ψυχη και τσαμπουκα. και ισως γινει το θαυμα..

Εικόνα clark gheibol

Δάκρυσα. Πάμε ρε γαύρεεεεε