ΒΕΡΟΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ



 
Είπαμε πως θα ασχοληθούμε αναλυτικά με τη διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα. Με βιντεάκια και τεκμήρια, όχι με αερολογίες. Αερολογίες σε αυτήν τη σελίδα ΔΕΝ υπάρχουν, ούτε θα υπάρξουν ποτέ. Ξεκινάμε με την πρώτη αγωνιστική και το παιχνίδι Βέροια-Ολυμπιακός, όπου πολύ σωστά διαμαρτυρήθηκαν αρκετοί για το γκολ που ακυρώθηκε στη Βέροια. Ναι, κακώς ακυρώθηκε. Έπρεπε να μετρήσει, δεν υπάρχει οφσάιντ. Εδώ, είμαστε γαύροι, όχι τρυπημένοι. Υπήρχε όμως μόνο αυτό το σοβαρό διαιτητικό λάθος στο παιχνίδι? Για να δούμε.

 
Άκυρο το γκολ της Βέροιας? Κατάπιε και μια αποβολή του Γεωργέα ο διαιτητής, που αν την έδινε, για ένα ημίχρονο θα έπαιζε με παίκτη λιγότερο η Βέροια? Τι λες ρε παιδί μου. Τα είδατε αυτά γραμμένα σε ''αντικειμενικές'' σελίδες και εφημερίδες? Καλά, για τους επιδοτούμενους αντιολυμπιακούς, δεν μιλάμε, αυτοί έχουν μαλώσει με τα παντελόνια. Είναι ή δεν είναι αυτό άξιο λόγου κύριε Νικολογιάννη, που σκούζατε ότι ''έγινε αλλοίωση στη Βέροια'' στο ραδιοφωνικό σταθμό του αποχωρητηρίου της Δαβάκη? Επίσης, προς κάποια ΣΟΥΡΓΕΛΑ δικά μας, που μιλούν για το Μαρινάκη στο ίντερνετ λες και είναι βάζελοι, βγάζοντάς τον δυνάστη στο παρασκήνιο, είναι ή δεν είναι αυτό απόδειξη για τον ''έλεγχο'' της διαιτησίας από το Βαγγέλαρο?
 
Υ. Γ. 1 Για τους λάτρεις του dailymotion, το ίδιο βίντεο εκεί πέρα
 
 
Υ. Γ. 2 Έρχονται κι άλλα, πολλά. Χαλάσατε το στόμα σας άσχημα ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ και θα τα δείτε όλα εδώ. Εδώ, δεν είμαστε νεόγαυροι, με τους οποίους συμφωνείτε κιόλας στο ίντερνετ. Εδώ βρίσκονται γαύροι. ΓΑΥΡΟΙ.
 
Υ. Γ. 3 Βαγγέλα, μην μασάς καθόλου. Γράψ'τους όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Αυτοί που ξέρουν, γελάνε με τα σούργελα, κόκκινα ή πρασινοκιτρινοασπρόμαυρα...

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

η σωστη απαντηση στα βαζελολαγνα ΜΜΕ και τους εμμισθους ΑΡΔ ειναι μια:
ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ!