Ο ΔΩΝΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ



 
Μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ΔΕΚΟ του Βορρά, Γιώργος Δώνης, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.
 
 
Εφεύρεση, λέει, το φάουλ στο ακυρωθέν γκολ του Φωτάκη και βουτιά του Κουτσιανικούλη στο πέναλτυ που κέρδισε ο ΟΦΗ, όπου και αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Γλύκος με απ'ευθείας κόκκινη.
 
 
Στο 01:10 είναι το ακυρωθέν γκολ του Φωτάκη. Δεν υπάρχει κάποιο φάουλ, αλλά με την υπόδειξη του βοηθού, όλη η άμυνα του ΟΦΗ έχει σταματήσει. Ποιος ξέρει τι θα γινότανε αν έτρεχε για παράδειγμα ένας στόπερ προς την μπάλα? Ή μήπως δεν είναι σαφές το ότι όλοι σταματούν, στο replay της φάσης? Σύμφωνοι, κακώς δώθηκε το φάουλ, αλλά το ότι σε δεύτερο χρόνο η φάση έγινε γκολ, σημαίνει ότι ''καθαρό γκολ ακυρώθηκε στον ΠΑΟΚ''? Στο 02:00 είναι η ανατροπή στον Κουτσιανικούλη. Εγώ δεν βλέπω καμία βουτιά, αλλά καθαρή ανατροπή στη μικρή περιοχή. Από πού κι ως πού αυτό δεν είναι πέναλτυ?
 
Με αφορμή αυτές τις αντιδράσεις του Δώνη, βγήκανε μπροστά και οι ''μαχητές'' της μπουγατσοβλαχούπολης, οι κατ'όνομα ''δημοσιογράφοι'' και πρώτα από όλα οπαδοί της ΔΕΚΟ του Βορρά, που πουλάνε οπαδιλίκι για να επιβιώσουν εκεί πάνω στο χώρο τους. Κόλκας-Βασιλόπουλος.
 
 
 
Εν χορώ και συντονισμένα, ευθύνες στο Μαρινάκη που υποτίθεται ελέγχει τη διαιτησία. Ο έγκριτος Κόλκας μας ενημερώνει ότι ο Αστέρας κυνηγήθηκε στο Καραισκάκη, ο κόσμος μας δεν πάει στο γήπεδο επειδή ο Βαγγέλας στήνει τους διαιτητές και το κορυφαίο όλων, ο Μάνταλος μπήκε στη διαιτησία για να σφυρίξει πενηνταρίσια. Κανονικά, με αυτό το τελευταίο, θα έπρεπε να του ανακληθεί η άδεια επαγγέλματος, αφού ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, αλλά το να ψάχνεις τσίπα στο χώρο των ΑΡΔ, είναι σαν να ψάχνεις γωνία στο δεκάρικο. Ο έγκριτος ΠΑΟΚάρχης από τα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ Βασιλόπουλος, μας λέει φόρα παρτίδα ότι ο Μαρινάκης διοικεί ΕΠΟ και Super League. Ερώτηση. Σε ποια αθηναική εφημερίδα έκανε όνομα ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος? Δεν είναι δύσκολο, μία είναι η μεγαλύτερη αντιολυμπιακή φυλλάδα όλων των εποχών, από την οποία κάναμε και εσωτερική μεταγραφή ''κόκκινου'' δημοσιογράφου...
 
Πάμε λοιπόν πιο πίσω στο φετινό πρωτάθλημα, να δούμε το πώς αντιμετωπίζει ''η διαιτησία του Μαρινάκη'' τον ΠΑΟΚ σε αυτήν τη σεζόν?
 
 
 
 
Εκεί υπήρχαν φωνές άραγε? Ο κύριος Δώνης μιλούσε? 
 
 
 
Βλέπετε την παραμικρή αναφορά στη διαιτησία από τον κύριο Δώνη, που ''έμαθε το ποδόσφαιρο στην Αγγλία και έχει άλλη νοοτροπία''? Ρε τους κυνηγημένους Μακεδονομάχους.
 
Υ.Γ. 1 Έρχονται κι άλλα βιντεάκια, για δικά μας παιχνίδια και όχι μόνο.
 
Υ.Γ. 2 Να δούμε το παραμυθάκι του κακού Μαρινάκη πότε θα τελειώσει. Ειλικρινά, υπάρχει άνθρωπος τη σήμερον ημέρα που ΔΕΝ βρίζει το ΒΑΓΓΕΛΑ? Εδώ γαύροι του λένε τα χειρότερα, τι να απαιτήσουμε, να κόψουν οι αντιολυμπιακοί, που έχουν και τα ζόρια? Γι'αυτό εμείς σε αυτόν τον άνθρωπο, δεν θα βάλουμε απλώς πλάτη στα όποια λάθη του, αλλά θα του πούμε
 
ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ. ΤΑΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΦΑΠΑ.
 
Υ.Γ. 3 Τώρα που ξαναβλέπω το τι έγραψα για το Μάνταλο, καλό διαιτητή ή μάλλον διαιτητή με καλές προθέσεις δεν τον θεωρεί μόνο ο Κόλκας. Το ίδιο λέει και ο Βερβελές. Αν είσαι ΓΑΥΡΟΣ, ξέρεις...

Σχόλια

Εικόνα GPan

To vlema tou Dwnh sth fwtografia einai ola ta lefta. Exei ena va8y parapono pou kai na prospa8hsei na to ekfrasei me logia den tou vgainei..isws ftaiei h 8essalonikh pou einai melagxolikh polh, isws oti oloi gyrw tou forane maura, isws pali na ftaiei h mapa tou Garcia pou th vlepei syxna.

Εικόνα savvas gridlock

Μήπως θυμίζει τα γελάδια στο λιβάδι που κοιτάνε τα ντρένα να περνούν?

Εικόνα clark gheibol

έβλεπα θυμάμαι μια συνέντεφξις του Δώνου, με θέμα το πόσο γαμιστερός προπονητής είναι ο ίδγιος. Άρχισε να μιλάει για το Μήτρογλου και λέει κάτι του στιλ: "ο Κώστας δε ντρέχει να μαρκάρει γιατί νομίζει ότι έτσι χάνει δυνάμεις που του είναι χρήσιμες στην επίθεση. Προσπαθούμε να του αποδείξουμε ότι με σωστή προπόνηση μπορείς και να βοηθάς ανασταλτικά, αλλά και να είσαι φρέσκος για την επίθεση". Πέρσι αυτό, ε; Το άκουσα με τα ίδγια μου τα μάτχια.
Πάλι καλά που δεν είπε "ο Κώστας δε θέλει να κάνει προπονήσεις γιατί ξενυχτάει τα βράδγια και τού 'ρχεται κάπως το πρωινό ξύπνημα. Προσπαθούμε να του δείξουμε ότι με το να πίνει τα ξίδγια του από τις 5 ως τις 9.30, μπορεί και κουρούμπελο να πέφτει στο κρεβάτι και να είναι φρέσκος στη μπροπόνηση της επόμενης μέρας"

Εικόνα savvas gridlock

Α, αποδώ ξεπατίκωσε ο Βερβελές αφτά πούλεγε εναντίο της πρωινής προπόνησης, έτσι? ''Όλη μέρα μετά τι θα κάνουνε οι παίκται ρε Ζαρντίμ''? Ορίστε. Γίνε σουράτης όλη μέρα, αρκεί στις 9 να είσαι για ύπνο. Δώνης και Βερβελές. Μιλάμε ότι πρόκειται για περί τεραστίων μπαλαδόφατσαι.

Εικόνα clark gheibol

μάλλον είναι έτσι γιατί κάθεται απάνω στο παγωτό