Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ, Ο ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Η ''ΠΑΡΑΓΚΑ''




Δηλώσεις έκανε σήμερα ο νέος μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, όπου μεταξύ άλλων και για να γίνει αρεστός στο κοινό των μπουγατσόβλαχων λαλαλάδων, που περίμεναν σαν λιγούρια μεγάλα λόγια με οπαδική χροιά, έπιασε και στο στόμα του τον Θρύλο.
 
Αν είχα έρθει το 2006, σας διαβεβαιώνω πως ο Ολυμπιακός θα είχε άλλη θέση.
 
Αν το χειμώνα, εμείς φέρουμε όλη την ομάδα της Μπαρτσελόνα στη Θεσσαλονίκη, το καλοκαίρι θα είμαστε στη δεύτερη θέση. Και καταλαβαίνετε γιατί το λέω. Για αυτό και εγώ θα χρησιμοποιήσω πράγματα αποτελεσματικού χαρακτήρα. Σας είπα. Και εγώ δεν κοιμάμαι, αλλά πλέον και κάποιοι άλλοι δεν κοιμούνται. 
 
Η Παναγιά να είναι μαζί σου. Εύχομαι εσύ να μας χαρίσεις τίτλους. Είπες όποιος έχει νεύρα να βλέπει το ματς από την τηλεόραση. Η αιτία που τα μυαλά μας πονάνε είναι η ομάδα του δημοσίου με τα κόκκινα και άσπρα. 
 
Από μικρό και εμένα με εκνευρίζει το κόκκινο χρώμα. Πρέπει πολύ έξυπνα να λύσουμε τα θέματα. Να τα κάνουμε όλα σωστά. Σας καταλαβαίνω. Και εγώ βρίζω στο γήπεδο, αλλά δεν με ακούει κανείς. Όταν το κάνετε εσείς τιμωρούν την ομάδα και μας τιμωρούν όλους. Δεν θέλω να παίζουμε σε άδειες κερκίδες. Ας πληρώσουμε περισσότερα πρόστιμα αρκεί να μην παίζουμε χωρίς κόσμο. Το κόκκινο χρώμα θέλουμε να το εξασθενίσουμε. 

Ένας τρόπος να πιεστεί το κατεστημένο είναι σκληρές εκπομπές. Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ 3 δεν μπορούν να την κάνουν. Σας προτείνω να διεκδικήσετε την δημαρχεία στις επόμενες εκλογές. Αυτό θα βοηθήσει ώστε η TV100 να κάνει τις σκληρές εκπομπές που χρειάζεται για το κατεστημένο. 
 
Το αν και κατά πόσον η ΔΕΚΟ του Βορρά ''δέχεται πόλεμο'' από τη διαιτησία, όπως προσπαθούν να περάσουν αρκετοί ταγαράδες εκεί πάνω και φυσικά το από ποιον δέχεται πόλεμο και για ποιο λόγο, θα το δούμε αναλυτικά σε λίγο καιρό, με βιντεάκια για τις αποφάσεις των διαιτητών στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρουμε πώς το έχουν οι ΡΠ, πάντως στη μητροπολιτική Ελλάδα, όταν βάζουμε έναν στόχο, πρώτα κοιτάμε να περάσουμε τον αμέσως μπροστινό μας και μετά τον πρώτο, ειδικά αν μπροστά μας βρίσκονται άλλοι 3. Αυτό το λέμε επειδή οι δηλώσεις του καθαρού αυτού Έλληνα, όπως κοκορεύεται ότι είναι, έδωσαν τροφή στην επικοινωνιακή μηχανή των ''αντικειμενικών'' ρεπόρτερ Παναθηναικού.
 
Ας δούμε λοιπόν τα τελευταία 3 χρόνια πώς προσεγγίζεται διαιτητικά ο ΠΑΟΚ, σε παιχνίδια όπου συμφέρον έχει ο ΠΑΟ, άμεσο ή έμμεσο.
 

 

 
Πάει πολύ να μιλάς εσύ κυρ-Τάσο μας. Καλά, το να απαιτήσουμε να συγκεντρωθεί σε αυτά ο Ιβάν Σαββίδης, θα μας έκανε ''θύματα'' κι εμάς. Ανθίστηκε γρήγορα την φτιάξη ο ΡΠ και θα το πάει έτσι το έργο. ''Ποιος βάζελος ρε παιδιά, ο γαύρος και ο Πειραιάς φταίνε, αυτοί μας κλέβουν''. Περαστικά και στους δύο...
 
Υ.Γ. 1 Ψέλλισες κάτι για το πώς τα παίρνει ο Ολυμπιακός, κυρ-Τάσο μας? Δες εδώ σε πρώτη φάση
 
αλλά κι εδώ


 

Σε πολύ λίγο, θα βγούνε και αντίστοιχα βίντεο για τις υπόλοιπες χρονιές από το 1996 και μετά. Να δούμε ρε παιδί μου, με τι μούτρα προπαγανδίζουν οι ''αντικειμενικοί'' ρεπόρτερ ΠΑΟ.
 
Υ.Γ. 2 Ιβάν Σαββίδη, αν και βάζεις λεφτά, φαίνεται εξ αρχής το πού θα την πας τη δουλειά. Ξύπνιος φαίνεσαι, κατάλαβες αμέσως τι θέλει το μέσο παοκάκι-μπουγατσόβλαχος. ''Βρίσε την Αθήνα ρε μεγάλλλλλε''. Πάρε λοιπόν καλό φτυάρι, να μοιράζεις άνετα το σανό στα σούργελα που αποφάσισες να έχεις ως κοινό σου.
 
Υ.Γ. 3 Και καλά οι άλλοι, αλλά και ο παπάς μας βγήκε αντισυστημικός? Μπρρρρ, ''μακεδονομάχοι'' της φάπας...