EMΠΑΡΓΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ'' ΒΑΖΕΛΟ-ΜΜΕ



 
Το θράσος έχει κάποια όρια. Πριν λίγες ώρες γίναμε μάρτυρες για πολλοστή φορά στην ιστορία του ΓΛΟΙΩΔΟΥΣ σωματείου μιας γειτονιάς του κέντρου της Αθήνας, του τι θα πει ''έχω αβάντες και κάνω ό,τι γουστάρω''. Άλλο ένα πέναλτυ με το οποίο ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ δώθηκε στο συνοικιακό σωματείο Κολωνακίου-Αμπελοκήπων, επειδή δεν μπορούσε να κάνει φάση μέσα στο ΟΑΚΑ με τον Άρη, που χάνει από τον Πανιώνιο και τον διαλύει ο ΠΑΟΚ. Και δεν φτάνει που πήρανε το πέναλτυ αυτό, ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.
 
Θαυμάστε από το 01:50 και μετά το τι θα πει βάζελος και γιατί λέμε πως μια ζωή συντηρούνται με κρατικές αβάντες και με διαιτητικές πατερίτσες.
 
Ισχύουν όμως αυτά για όλους? Για τους οπαδούς, ναι. Πολλοί από εμάς γίναμε μάρτυρες σήμερα της αντίδρασης οπαδών του Παναθηναικού, που γελούσαν με το πέναλτυ που κέρδισε η ομάδα τους. ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. Ανοίγουμε λοιπόν μετά τα sites και τι βλέπουμε?
 

 

 

 
Αυτοί μάλιστα βγάλανε μετά στην ιντερνετική τους εκπομπή για την αγωνιστική κι έναν κάποιον Παπασταμάτη, ειδικό λέει επί της διαιτησίας, που δικαίωσε απολύτως τον Καλογερόπουλο για την απόφασή του.
 

 

 

 

 

 

 
Η μοναδική ιστοσελίδα που ΑΡΧΙΚΑ έγραψε πως δεν υπάρχει πέναλτυ πάνω στο Σισοκό, από αυτές πάντοτε που ασχολούνται με τα αθλητικά στην Ελλάδα και υποτίθεται απευθύνονται σε οπαδούς όλων των ομάδων, ήταν η ιστοσελίδα της εφημερίδας GOAL, η οποία όμως στην πορεία άλλαξε γραμμή και μετέτρεψε τη φάση σε ''πολύ αυστηρή απόφαση από τον Καλογερόπουλο''.
 
 
 
 
 
Λοιπόν, επειδή το αστείο παρατράβηξε, εμείς θα καλέσουμε από εδώ όλους τους Ολυμπιακούς που διαβάζουν αυτήν τη σελίδα να αναρωτηθούν τι θα έγραφαν οι παραπάνω ΑΡΔ αν στη θέση του ΠΑΟ ήταν ο Ολυμπιακός. Προσοχή, ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά τι θα λέγανε ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ σελίδες στην περίπτωση ας πούμε που στη θέση του Σισοκό ήταν ο Αμπντούν. Επειδή εμείς αναρωτηθήκαμε, λέμε το παρακάτω.
 
ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ SITES. ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ
 
GAZZETTA.GR
 
SPORT-FM.GR
 
SPORT24.GR
 
CONTRA.GR
 
SPORT.GR
 
ONSPORTS.GR
 
PAMESPORTS.GR
 
SPORTS.IN.GR
 
SENTRAGOAL.GR (με επιφύλαξη αντίστοιχη αυτής που έχουν και αυτοί για το ''πέναλτυ'' του Σισοκό) 
 
Το παραμύθι έλαβε τέλος. Από αυτήν τη σελίδα, από εδώ και πέρα, ΠΟΤΕ δεν θα ξαναδείτε link που να ανήκει στα παραπάνω sites. Eνημέρωση αυστηρά και μόνο πλέον από κόκκινα sites. Αν θελήσουμε να δούμε κάτι για τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες ή για διεθνείς ειδήσεις, δόξα τω Θεώ υπάρχουν δεκάδες μπλογκς που αναπαράγουν κείμενα των ΑΡΔ που δουλεύουν στα παραπάνω μέσα και ασκούν τη ''δημοσιογραφία''. 
 
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ. Η ΛΑΓΟ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
 
Υ.Γ. 1 Μέσα στα λεγόμενα ''δικά μας'' sites, συμπεριλαμβάνονται το redplanet.gr και το katimagiko.gr. Το πρώτο ανήκει στην ίδια οικογένεια με το contra-sport24-sport.gr, ενώ το δεύτερο είναι άλλο ένα ΟΝΤΟΝΟ-site. Εκεί δουλεύουν Ολυμπιακοί δημοσιογράφοι. Αν όμως δεν ξεκαθαρίσουν τη θέση τους για αυτήν τη φάση απέναντι σε ''συγγενικά'' τους μέσα, που προπαγανδίζουν ασύστολα, ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. Όχι απλώς να βγουν και να ειρωνευτούν τους λαγούς για το πέναλτυ που πήρανε. Αυτό είναι το εύκολο. Να ειρωνευτούν τις άλλες σελίδες που ανήκουν στο ίδιο αφεντικό με δαύτους λέμε. Θα το κάνουν? Αν ναι, έχει καλώς. Αν όχι, εμείς από εδώ την τσέπη αντιολυμπιακών που ''κάνουν άνοιγμα και στον κόσμο του Θρύλου'' δεν την στηρίζουμε. Τέλος.
 
Υ.Γ. 2 Προς τους υπόλοιπους αντιολυμπιακούς, πλην λαγών. Ξέρετε εσείς, έτσι? Σε λίγο καιρό θα τα ξεχάσετε αυτά και θα μιλάτε ''για τα πέτσινα του γαύρου''. Ειδικά εσείς τα ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΗΚΑ, που όποτε παίζετε με το βάζελο σας περνάνε πριονοκορδέλα, ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ, αντί να κράξετε το λαγό, ασχοληθείτε με ''το παρακράτος των γαύρων''. ΡΟΥΛΗ, ΒΑΖΕΛΕ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β΄ΕΘΝΙΚΗ.

Σχόλια

Εικόνα GPan

Krataei kaneis logariasmo gia maimoudes se eksofila fetos h' na kratisw egw?

temaxia 2 mexri tis 22 Oct. 2012

Εικόνα savvas gridlock

Κράτα και στείλε να'χουμε να γράφουμε

Εικόνα savvas gridlock

Kαι η παπάτζα συνεχίζεται με τις φυλλάδες. Κανείς δεν γράφει σήμερα για ανύπαρκτο πέναλτυ πλην των φυλλάδων ''μας''. Το ΓΕΛΟΙΟ GOAL μιλάει μάλιστα για σωστή απόφαση, ενώ η έγκριτη SPORTDAY την βρίσκει τραβηγμένη. Μεταξύ και των ''δικών μας'' φυλλάδων, την καλύτερη στάση μακράν την έχει ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Οι άλλες δύο ναι μεν γράφουν πως δεν υπάρχει πέναλτυ, αλλά δεν το αναδεικνύουν όπως θα έπρεπε. ''Έλα μωρέ, με αυτούς θα ασχολούμαστε?''. Γι'αυτό μπαίνουν και τα εισαγωγικά στο ''δικές μας'' εφημερίδες εξ άλλου...

Εικόνα ΔΙΑΣ

ευχαριστω για ακομα μια φορα το σωκρατη κοκκαλη που εκανε δυο λατρεμενες ομαδες των ΑΡΔ ομαδουλες της τοπικων... τους ενημερωνω δε οτι για να περσουν απο το μοσχατο θα φτυσουν αιμα...

Εικόνα savvas gridlock

Ποιο Μοσχάτο? Εγώ πιστεύω ούτε τη Θύελλα Μοσχάτου δε γκερδάνε. Πού να μπούνε και μέσα στο Μπειραιά. Η Οδηγητριάρα τους πετάει στο χαλαρό μια τριάρα.

Εικόνα ΔΙΑΣ

ΟΑΕΔ !!!!!!
και χωρις αποζημιωση... ετσι δε λεει η τροικα τους?

Εικόνα Mhtsaras

όσον αφοράει η κουβέντα ''τα δικά μας σάιτ'' θέλει πολύ πσάκσεμο τελικά για το πγοια είναι όντως δικά μας !
Α ρε γαμώτο...καπγοιανοί έχουνε φάει πολύ πσωμάκι στη μπλάτη του κακομοίρη του Γαβράκου και υπάρχουνε και κάτιτις ζωντόβολα δικοί μας που τους παλαμοκροτάνε κιόλας...Γίδγια....

Εικόνα GPan

A geia sou Mhtsara!

Oute egw eimai sigouros gia 'kokkina' kai 'prasina'! Mallon sto xrwma tou EURO einai. Vlepoune ti 8elei na akousei o kosmos kai to grafoun gia na pesei to 1,30 (poso na exei paei twra arage?)

Kai 8a kaneis megalo kalo Savva an synexiseis na deixneis kai twn kokkinwn tis kwlotoumpes giati vazeloi mporei na mhn einai alla fovamai pws den grafoun oloi me prwto stoxo thn enhmerwsh alla gia na 'meinoun ston afro'.

Ennow oti gia na poulhsoume, de variesai, as grapsoume kai auto pou 8elei na akousei o proponhths ths kerkidas, to eukolo sxolio. As riksoume kanena statistiko, as 8ymhsoume sthn prwth gkela oti o Zarntim den exei ksanapaei champions league. Den 8a 8yksoume tous hrwes paixtes pou goustarei o kosmos, mh mas paroun me tis petres, mh gimoume kai dysarestoi.

Kai etsi gia na poulane autoi ginomaste provata emeis. Giauto th goustarw thn prospa8eia sas kai ksymerwvradiazomai edw!

Εικόνα Mhtsaras

Άσε με μωρέ που θάπρεπε να μπω σε ούλα δάφτα τα μπλόκια και τα σάι για να καταλάβω ή για να πάρω πρέφα αν ήτονε μπενάλτυ εφτούνο !!!
Αεριτζίδικα, έτσι πέφτει μόνο ο Σαραβαλάκος, παλιά μουτράκλα στις βουτγιές από το μπέφτο όροφα και ο γνωστός σε ούλους Καραγκούνας...
Τα ίδγια έκαμε κι ο δικός μας ο Διόγος μέχρις που πέρσι τούπε ο Βαλβέρδος''κόφτο και παίκσε μπάλα'' γιατί τακαμε και στη μπροπόνεπσις...Ε μα....δικιολογημένα τάκαμε ο Μπραζιλέιρος....άμα θωρράς ότι εδανά στο Ελλάντα οι πράσενες κότες πίπτουσιν σα μπεταλούδες τριγύρω σου μ@αλάκας είσαι να μεν το κάμεις κι εσυ ;
Εφτυχώς ρε φίλε πόχουμε τα ματάκια μας ακόμα και θωρράμε.Κι ήρθε πσες ένα μήνυμα στο κινητό μου από γνωστό ζελεδάθρωπα που μου λαλούσε...''Σταματήστε τις ιστορίες με το μπενάλτυ μας γιατί τα ίδγια έχετε κάμει κι εσείς άπειρες βολές...''Τι να ντου είπεις του κατακαημένου μωρέ ;
Και εδανά θέλω να σταθώ και να είπω...Είμαστε μεγάλη ομάς εμείς και δεν ασχολούμεθα με τους ανύπαρχτους !Άστους να πάρουνε ρε συ Σάββα τα πανωκατουσέντονά τους !Και τι έγινε ;Σάμπως η δγιαφορά στο τέλος δε θάναι πάνω από 25 πόντοι ;
Και να !Να ένα ωραίο παιχνιδάκιον !Πγοιος πεστέβει ότι ο ζελές θα τερματέπσει πίσω από το Γάβρο με 25 πόντους και κάτου ή με 25 και πάνω ;
Όσο για το Σκουλήκα ;Καλά άσε...κάποτες τους σφάζανε στο γόνατο για τα όμορφα ματάκια του Φερέιρου και τους....άρεσε ρε !Να στεναχωρεθεί ο κουμπάρος του Κόντη δελαδίς ο Πατήρ ;Κουβέντα δε λαλούσανε τα λαμόγια !
Και δε θα πέσει στη Βου Εθνικιά Σάββα μου ο Σκουληκαντέρας !Ποτές !Γιατί ;Μα έχει τόσο χάλιες η Σουπερλήγδα τώρα που δε μποράνε ούλοι ούτε φκαιρία να κάμωνε πλην Πανθερωνίου και Αστερία !Ακόμα κι ο Ατρόμετας του Σερβοέλληνου είναι για να γελάς και μάιστα μεγαλοφώνως !
Να μεν σου είπω ότι ο Ατρόμετας μέσα κι όκσω θα χάσει από τα τσικό του Λεφτερόπουλα !
Όσο για χθες ;Πείτε μου ρε σεις...Χρωστάει τίποτες ο Πανθερώνιας στο....Κέρκυρα ; α ;