EΙΣ' ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ



 
Το σωματείο των ΘΡΥΛΩΝ και της ασύγκριτης δόξας, έγραψε μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία του απόψε. Με μια επική ανατροπή, όπως στην Βρέμη και στη Ρώμη, κόντρα σε όλο το σύστημα που έχουν οι Γαλλιδούλες με τον Πλατινί -ΑΚΥΡΟ το γκολ της Μονπελιέ, προηγείται χέρι- αλλά και με την πλάτη στον τοίχο, ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ σε μία ακόμη ευρωπαική έδρα. Συγχαρητήρια και ΘΡΥΛΙΚΑ μπράβο
 
- Στον κόσμο της ομάδας, που έκανε μία ακόμη έδρα της Ευρώπης να χαζέψει και να τον θαυμάσει. ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ.
 
- Στους παίκτες μας, που υπερέβαλαν εαυτούς και απέναντι σε μια πολύ πιο γρήγορη ομάδα, τα έδωσαν όλα.
 
- Στο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΖΑΡΝΤΙΜ, τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που έχουμε την τιμή να έχουμε στον πάγκο μας. Με την τακτική του αφόπλισε τα επικίνδυνα άκρα της Μονπελιέ και εγκλώβισε τους Γάλλους. Παρουσίασε μια ομάδα πολύ καλά προετοιμασμένη σε όλα τα επίπεδα, μα πάνω από όλα καλά γυμνασμένη. Από το 70' και μετά, ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ. Πολύ καλές και οι αλλαγές και η νοοτροπία που προσέγγισε το παιχνίδι και ξεβράκωσε για μία ακόμη φορά όσους τον μείωναν ηλιθιωδώς.
 
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΖΑΡΝΤΙΜ
 
- Στους έγκριτους δημοσιογράφους, που παρουσίαζαν το Ζαρντίμ ως μείξη Σόλιντ-Κετσπάγια και ζητούσαν Λεμονή, Αναστόπουλο, Ντούσαν ή Βαλβέρδε. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
 
- Στους ''γνήσιους γαύρους'' που προέβλεπαν 7-8-10 γκολ και διασυρμούς άνευ προηγουμένου φέτος στην Ευρώπη, επειδή ''ο Μαρινάκης διέλυσε την ομάδα και παντελονιάζει''. Αν μάθετε ποτέ εσείς τι είναι το ποδόσφαιρο και τι χρειάζεται για να φτιάξεις μια σοβαρή ομάδα, που θα σταθεί στην Ευρώπη αξιοπρεπώς, εγώ θα αφιερωθώ στη λογοτεχνία και θα γεμίζω τα βράδυα μου με ποίηση.
 
- Στους αντιολυμπιακούς που για μία ακόμη φορά σε εκτός έδρας ματς του ΘΡΥΛΟΥ στην Ευρώπη, προέβλεπαν τεσσαρο-πεντάρες και τώρα μπουκώνονται και μιλάνε για πάτους. ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ. Ειδικά με τους λαγούς, μια υπόσχεση.
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΔΩ ΣΤΗΝ ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΤΟ Γ' ΤΟΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΗ Β' ΕΠΣΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ. ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
 
- Στον πρόεδρο της ομάδας ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, που δεν άκουσε τους ''γνώστες'', δεν έφερε κάναν Κούπερ-Αναστόπουλο-Λεμονή το καλοκαίρι και στήριξε τον προπονητή ΖΑΡΝΤΙΜ. ΠΡΟΕΔΡΕ, ΓΡΑΨ'ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΤΡΑΒΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕΙΣ.
 
- Στους ειδήμονες, που μας παρουσίαζαν τη Σάλκε ως κάνα καφενείο, που θα έπρεπε να ντρεπόμαστε που μας κέρδισε εδώ μέσα. 0-2 στο Λονδίνο το καφενείο. Ρε τους Έλληνες δημοσιογράφους και φιλάθλους-μπαλαδόφατσες...
 
ΗΤΑΝ Η 25η ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΝΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ
 
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
 
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
 
ΘΡΥΛ'ΟΛΕ ΟΛΕ
 
ΘΡΥΛ'ΟΛΕ ΟΛΕ
 
ΕΙΣ'ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ

Σχόλια

Εικόνα ASTERIX

Τα χθεσινοβραδινά είναι για πέρσυ που κάτσανε σαν τις κλώσσες και φάγανε δυο γκολ για πλάκα από τους Γερμανούς. Ο Θρύλος δεν ξεχνά!!!

Εικόνα savvas gridlock

Ούτε η θύρα 7 ξεχνά. Καθίστε καλά...

Εικόνα GPan

Τι αρρωστεία ήταν αυτή η φανέλα χτες???

Εικόνα Hank

Αδερφε, μονο εσυ κι εγω αρρωστήσαμε;

Σου φερνε δάκρυα. Κοκκινο, ασπρο, να γυαλιζουνε, και χωρις να την ΜΟΛΥΝΟΥΝ οι διαφημίσεις.

Εικόνα GPan

Φίλε τουλάχιστον άλλος ένας αρρώστησε με τη φανέλα..o ΚΩΣΤΑΣ που τoυς το παστέλωσε έκει στο τέλος..να καίει..

Ούτε για βρώμικο δεν σταμάτησαν οι Γάλλοι στο γυρισμό, βουρ για το σπίτι μετά το ματς..

Εικόνα dono

Σάββα δυστηχώς επαληθεύτηκα για την Σάλκε...
Ο ''αντικειμενικός και γαύρος'' Χριστόγλου εχθές μετά το παιχνίδι έγραψε στο sport fm για εγκληματικά λάθη του προπονητή και μεγάλη καρδιά των παικτών!!!!
ΥΓ 1. Πήγες Γαλλία?
ΥΓ 2. Έχουμε κάνει ένα αρχ... 2πλό στην Ευρώπη και υπάρχουν νεόγαυροι που γκρινιάζουν για την απόδοση!!!!!!
ΥΓ 3. Αναμένω την συνέχεια του άρθρου για τον δικό μας τύπο, sites & blogs.

Εικόνα savvas gridlock

Ρε τον Μπάμπη. Για δεν βάζει τη φόρμα να προπονήσει αυτός την ομάδα να τελειώνουμε? Την ομάδα που κάνουν τα βενζινάδικα εννοώ στο 5Χ5, έτσι? Δεν πήγα Γαλλία, αλλά με βλέπω να πηγαίνω με τον κόουτς το γουρλή Σάλκε να φέρουμε το εμφατικό διπλό πρόκρισης. ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΓΚΕΖΕΛΚΙΡΧΕΝ ΘΡΥΛ'ΟΛΕ ΟΛΕ. Τώρα πάμε καλά, δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με τον Τύπο ''μας''. Σε λίγο καιρό αν κάνουμε καμιά γκέλα, θα ετοιμάσω το καινούριο μου πόνημα με το οποίο θα συντριβούν οι άπιστοι.

Εικόνα Mhtsaras

Αν θες να γενείς ποιητής παιδί μου και να αφιερωθείς στη λογοτεχνία δγιάβασε Μητσάρα και ειδικά τη σπέσιαλ εντίσιον...ΝΑΜΠΕΡΟ ΔΕΚΑΤΡΙΟ...
Όσο για τάλλα ;
Για ακόμα μνια βολά ακούσαμε να μας περιγράφουνε σχολιάκια για ματσάκιον του Γαβρουλα από το κακομοιρόφωνο της Δαβάκη και μας λαλούσανε ότι...
Η ΜΟΠΕΛΙΕ ΔΕ ΝΤΡΟΜΑΚΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ...
Η ΜΟΠΕΛΙΕ ΕΙΝΑΙ ΜΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΕΡΑΣ...
Η ΜΟΠΕΛΙΕ ΗΤΟΝΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΑΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΓΑΛΛΑΚΙΑ...
ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ(κι ας έκαμε μόνο δάφτος 2-3 εφκαιρίες για γκολ...)
ΟΤΙ Ο ΖΑΡΝΤΙΜΗΣ ΔΕ ΜΠΟΡΑΓΕ ΝΑΒΡΕΙ ΛΥΣΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΝΙΑ ΤΟΣΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΟΜΑΣ ΟΠΩΣ Η ΜΟΠΕΛΙΕ(καλά εφτούνοι δε μας τηνε λαλούσανε πριν από δγυο λεπτά ομάδα της...πλάκας ;)
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΚΣΑ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΦΤΟΣ ΠΑΛΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΒΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΤΣΕΟ...(πω ρε μάνα μου...ο Θεός να ντους βοηθέπσει να σταμετέπσει κάπου το κοντέρι ρε...ας τους λυπηθούνε...)
ΟΤΙ Ο ΖΑΡΝΤΙΜΗΣ ΔΕ ΓΝΩΡΕΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΑΕΙ ΝΑ ΔΩΚΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΤΟΛΕΣ !
Καλά...είστε πολύ μεγάλοι μπουρδολόγοι εκειδά μέσα ρε σεις !
Εμπάργκο στα κακομοιρόφωνα της Δαβάκη ρε !!!
Πάρτε τώρα τοπ....λούτσο του Θρύλατσου μωρά μου και με τις υγείες σας...