ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ



 
Κλείσαμε έναν χρόνο από το θάνατο του ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. Στις 25 Οκτωβρίου 2011 έσβησε ο τελευταίος, ο μικρότερος από την θρυλική πεντάδα των ιδρυτών του ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΑΣ. Αντί να γράψουμε μια σύνοψη της καριέρας και των πεπραγμένων του ως παράγοντας στον Ολυμπιακό, θα αφήσουμε άλλους να τα πούνε, σε ένα αφιέρωμα που θα μείνει ανοικτό και θα εμπλουτίζεται διαρκώς μέσα στον χρόνο. Άλλωστε, το να μιλάς για αυτά τα αδέρφια δεν είναι κάτι που μπορεί να έχει τέλος ποτέ. Όταν ποτέ σταματήσει ο κόσμος να υπάρχει και πάψει να υπάρχει το σωματείο των ΘΡΥΛΩΝ, θα πάψουμε να μιλάμε για τους ιδρυτές του.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 26-10-2011
 

 

 

 

 
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ
 
1934 ΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
 
 
2-1-1933 ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΜΠΕΟΓΚΡΑΤΣΚΥ
 

 

 

 
Κλείνουμε προσωρινά με μια συνέντευξη που είχε δώσει παλιότερα και με μια φράση-παρακαταθήκη για όλους τους παίκτες που έχουν την τιμή να φορούν την ερυθρόλευκη και ριγωτή με το δαφνοστεφανωμένο έφηβο.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 17-10-1967
 

 
''Εγώ ήμουν ερασιτέχνης. Έκανα προπόνηση όποτε ήθελα. Υπήρχαν και ματς στα οποία η απόδοσή μου ήταν αρκετά πεσμένη. Όμως, δεν έπαιζα για το χρήμα, αλλά για το κέφι μου. Σήμερα όμως οι ποδοσφαιρισταί αγωνίζονται και αμείβονται αρκετά καλά. Γι'αυτό έχουν υποχρέωση να αποδίδουν. Ο κόσμος πληρώνει και έχει απαιτήσεις''.
 
Καλό ταξίδι  ΘΡΥΛΙΚΕ ΣΤΡΑΒΟΣΟΥΓΙΑ. 
 

Σχόλια

Εικόνα γαυρος ο μη tsimpon

Μερικές φορές συγχαίρουμε τον εαυτό μας τη στιγμή που ξυπνάμε από ένα κακό όνειρο. Μπορεί να γίνεται το ίδιο και τη στιγμή μετά το θάνατο.Nathaniel Hawthorne Συγραφεας.Τώρα πόσα γκολ θα βάζει εκει που θα ειναι δεν ξέρω....Ξέρω ομως οτι θα παιζει Θεικο Ποδόσφαιρο

Εικόνα clark gheibol

Ρε φίλε, με πήραν τα ζουμνιά. Άντε να δούμε τώρα πχοιος θα αντιγράψει τις φωτό και θα βάλει απάνου το λόγκο του

Εικόνα savvas gridlock

Yπάρχει αμοιβαιότητα βλέπω. Ο ένας κολλάει πρακτοριλίκι στον άλλον και ο άλλος κιναιδισμό στον έναν. Καλά πάμε...

Εικόνα clark gheibol

στάσου τώρα γιατί μπερδεύτηκα
εγώ είμαι ο ένας ή ο άλλος;

Εικόνα savvas gridlock

O ένας ως προς ποιον?

Εικόνα dono

Έχει σημασία;;;; Αφού είναι ... Ύποπτα και τα δύο!!!!
Σάββα συνέχισε την φοβερή δουλειά για να μάθουνε οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί