Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΩΛΗΝΑΣ ΤΟ 1960



 
Γυρίζουμε αρκετά πίσω στον χρόνο. Συγκεκριμένα πάμε στο 1960. Ο μπασκετικός Παναθηναικός έχει στις τάξεις του έναν νεαρό παίκτη που λέγεται Βασιλακόπουλος. Ας θυμηθούμε μια ιστοριούλα για αυτόν.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 23-3-1960
 

 
Κοίτα ρε παιδί μου κάτι συμπτώσεις, έτσι? Αγνοούσε λέει ο ''σημειωτής'' τις προθεσμίες παράδοσης της έκθεσης και να, ένα μυστήριο πράγμα, την σκαπούλαρε ο Βασιλακόπουλος. 
 
Έτσι, μετά από αυτήν τη σύντομη και διδακτική ιστοριούλα, μπορούμε να θαυμάσουμε για μία ακόμη φορά την εντιμότητα του παράγοντα σήμερα του μπάσκετ κυρίου Βασιλακόπουλου. Μιλάμε για άτομο που ποτέ στη ζωή του δεν έχει χρησιμοποιήσει διασυνδέσεις υπόγειες για να παρακάμψει τους κανονισμούς. Εξ άλλου, το σωματείο που υπηρετούσε μια ζωή -υπηρετεί και σήμερα άραγε το ίδιο?- διακρίνεται κι αυτό για το απαράμιλλο ήθος των παραγόντων του. Σκάνδαλα ο μπασκετικός ΠΑΟ? Αν είναι δυνατόν. Αυτά τα λένε μόνο γαύροι.
 
Ας κλείσουμε με ένα βιντεάκι, ως ευχάριστο διάλειμμα.
 

 
Υ.Γ. Για να μην αιωρούνται πράγματα, εμείς δεν υιοθετούμε σε καμία περίπτωση ακραίους χαρακτηρισμούς από εδώ πέρα για οποιονδήποτε. Ακόμη, δεν συντασσόμαστε με άτομα ΠΟΥ ΣΤΗρίζουν καταστάσεις και πρόσωπα στο χώρο του αθλήματος, τα οποία μόνο στην πρόοδό του δεν συντελούν. Ίσα ίσα, εμείς τασσόμεθα με όλους αυτούς ΠΟΥ ΣΤΗρίζουν τον κύριο Βασιλακόπουλο και αναγνωρίζουμε την τεράστια αξία του ως παράγοντα, που έστησε και ΠΟΥ ΣΤΗνει ακόμη και σήμερα ένα οικοδόμημα που λέγεται ελληνικό μπάσκετ, οδηγώντας το σε συνεχείς επιτυχίες. Εμείς είμαστε γενικά με αυτούς ΠΟΥ ΣΤΗρίζουν αυτούς που επιτελούν έργο, όπου κι αν είναι αυτοί...