ΓΑΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ 1962



 
Εν όψει του αποψινού παιχνιδιού με τη ΔΕΚΟ του Βορρά στη λαλαδούπολη, ας θυμηθούμε τι συνέβαινε παλιά, όταν ανέβαιναν οι γαύροι επάνω. Θα μπορούσαμε να βάλουμε πολλά, από διάφορες χρονιές, αλλά επιλέξαμε ένα πολύ χαρακτηριστικό απόκομμα, από ''αντικειμενική'' εφημερίδα και όχι ''του γαύρου''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 16-1-1962
 

 
Πενήντα χρόνια πριν από σήμερα, σκάγανε τα αλάνια οι παππούδες μας με πούλμαν, συνδεσμιακά και μη, στην μπουγατσοβλαχούπολη και κάνανε και άνω κάτω την πόλη μετά το παιχνίδι. Γιατί εμείς μια ζωή αράζαμε στις γειτονιές σας πριν σας καρφώσουμε, εντός και εκτός γηπέδου. ΠΑΡΕΛΑΣΗ των γαύρων και μάλιστα με την ''ΟΜΑΔΑ'' να το γράφει, ώστε να μην γυρίσει κάνα φιλλλλαράκι από πάνω και πει ''αυτά τα λλλλένε οι γαύροι''.
 
ΠΝΙΞΤΕ ΤΗ ΔΙΚΕΦΑΛΗ ΚΟΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ.
 
Υ.Γ. Ας ξαναδούμε μαζεμένα κάποια δείγματα της βρωμο-ιστορίας της συγκεκριμένης ομάδας του Δημοσίου, παλιάς και πρόσφατης. Λίγα πράγματα, προς το παρόν. Θα ακολουθήσει ΠΟΤΑΜΟΣ εκεί μέσα. Ειδικά τα βιντεάκια με τα ΨΕΥΤΙΚΑ πέναλτυ που έχουν πάρει φέτος, είναι το κατάλληλο ορεκτικό για το βράδυ.