ΣΕΖΟΝ 1999-00 ΠΑΟ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ



 
Εδώ και καιρό έχουμε ξεκινήσει τον απολογισμό των πεπραγμένων της ''παράγκας'', όπως λένε οι αντιολυμπιακοί δηλαδή την περίοδο από το 1996 και μετά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που οι φάπες στον σβέρκο και στα κωλομέρια τους πέφτουνε κατά ριπάς.
 
 
Έχουμε ήδη βάλει εκεί λοιπόν, όπως βλέπει κανείς, τα πρώτα βίντεο για το πώς ''κυνηγούσε'' η διαιτησία τον ''αδικημένο'' Παναθηναικούλη. Έφτασε πλέον η ώρα να πάμε και στην περίφημη χρονιά 1999-00. Γενιές και γενιές λαγών μεγάλωσαν και μεγαλώνουν με τα παραμύθια για ''το κλεμμένο πρωτάθλημα από την ομαδάρα του Κυράστα'', για ''την κούπα που θα πάει στα άστρα'', για ''την τρομερή μπάλα που παίζαμε τότε και όλοι μας παραδέχονταν'' και ''για κυνήγι στον ΠΑΟ και σπρώξιμο στο γαύρο που ξεπέρασε τα όρια εκείνη τη σεζόν''.
 
α) Μιλάμε για την χρονιά όπου ο ΠΑΟ, έχοντας ως έδρα το ΟΑΚΑ, είχε γενικό μέσο όρο εισιτηρίων στο τέλος της 9.535, ελάχιστα πάνω από τον τρίτο ΠΑΟΚ με έδρα την Τούμπα.
 

 
''Κατά κύματα'' συνέρρεαν στο ΟΑΚΑ οι λαγοί να θαυμάσουν την ομαδάρα τους, που ήταν και ''αδικημένη'' και ήθελε στήριξη, αφού ''τα έβαζε με το γαυροσύστημα''. Τι να πρωτοβάλουμε εδώ. Το ότι την αμέσως επόμενη αγωνιστική από το 2-2 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο δεύτερο γύρο, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, ο ΠΑΟ έκοψε 5.410 εισιτήρια?
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 3-4-2000
 
 
Τότε, που θα περίμενε κανείς να σπεύσουν οι οπαδοί του να στηρίξουν την ομαδάρα τους, που ''απέδειξε σε όλη την Ελλάδα ότι παίζει την καλύτερη μπάλα'', αυτοί ανάγκαζαν τον Καραγκούνη να δηλώνει αυτά
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 3-4-2000
 
Ο κορυφαίος του αγώνα Γιώργος Καραγκούνης αναρωτήθηκε «γιατί δεν έρχεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, τώρα που η ομάδα αποδίδει κάθε Κυριακή καλό ποδόσφαιρο»
 
την ώρα που στα τρία ντέρμπυ, ας το πούμε έτσι, με Ολυμπιακό-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ο βάζελος ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΤΕ, έκοψε αυτά τα εισιτήρια, σύμφωνα με την Αθλητική Ηχώ
 

 

 

 
Βεβαίως, αν έχεις γίνει οπαδός μετά το 2003, αυτά τα ''ξεχνάς''. Το ότι εμείς μια ζωή λέμε ''βάζελοι οπαδοί'' και σκάμε στα γέλια είναι η μόνη αλήθεια. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΛΑΓΟΙ.
 
β) Μιλάμε για την χρονιά που ο Κυράστας, ως προπονητής του ΠΑΟ, κλαιγότανε όλη την ώρα ''μας κυνηγάνε οι διαιτητές, σημαδεύουν τους παίκτες μας με κάρτες και θα πάμε στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό στο δεύτερο γύρο, εκεί που θα κριθούν όλα, δίχως βασικά μας στελέχη''. Ε, ήρθε αυτό το ντέρμπυ, στις 26 Μαρτίου 2000. ΕΞΩ ΝΙΝΙΑΔΗΣ-ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ από τον Ολυμπιακό, με ΓΕΛΟΙΕΣ κάρτες που τους έβγαλε στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι, όπου κάναμε ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ με το Λάμπρο Χούτο να οργιάζει, ένας κάποιος Βαλλιάνος. Του γαύρου θα ήτανε κι αυτός, εννοείται
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 20-3-2000
 

 
Φυσικά, ο βάζελος ο ''αδικημένος'' κατέβηκε κομπλέ απέναντί μας, με την απουσία του Πέρσι του Ολιβάρεζ, να είναι γνωστή πολύ καιρό πριν φτάσουμε στο ματς που θα έκρινε τα πάντα. Στα δύο αμέσως προηγούμενα ματς του λαγού, με Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο και με Πανηλειακό στο ΟΑΚΑ, οι διαιτητές χάρισαν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ κόκκινες σε παίκτες του λαγού. Μία αγωνιστική πριν το ντέρμπυ που θα έκρινε τα πάντα, το περίφημο 2-2 του Μαρτίου 2000 στο ΟΑΚΑ, ο Βαλλιάνος στην Τούμπα σημάδευε τους ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΥΣ τότε Νινιάδη-Αμανατίδη του Θρύλου, ενώ στο ΟΑΚΑ ο Μπασινάς έκανε πέναλτυ και αποβολή με χέρι στην γραμμή, ενώ το σκορ ήταν 1-0 με τον Πανηλειακό, και ο Νίκου -του γαύρου κι αυτός- έκανε κοκοκό. Αυτά τα ομολογεί μέχρι και ο Σαριδάκης στα ΝΕΑ, όπως βάλαμε στο βίντεο και θα δείτε πιο κάτω. Ο γνωστός Σαριδάκης, της ΛΕΡΑ ΣΠΟΡ, όχι κάνας άλλος...
 
γ) Μιλάμε για το πρωτάθλημα όπου στα ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναικού, ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, η διαιτησία ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο βάζελος έχει βάλει 4 γκολ, από δύο σε κάθε ματς, αλλά ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΑ. Την ίδια ώρα έχουν χαριστεί αποβολές και δεν έχουν δωθεί πέναλτυ στον Θρύλο. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΛΑ.
 
δ) Την ώρα που ''όλοι λένε ότι η Πανάθα έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο'', στο τέλος του πρωταθλήματος, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, στο Άρης-Ολυμπιακός που έγινε στη Μυτιλήνη, ο Γιώργος Κούτσης του Άρη δήλωνε αυτά
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 9-5-2000
 
ο Γιώργος Κούτσης υποστήριξε: «Είχα πει ότι ο Παναθηναϊκός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά από σήμερα έχω άλλη άποψη. Ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και δίκαια θα πάρει το πρωτάθλημα».
 
Όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ, όχι αστεία. Και στο τέλος της σεζόν αυτή η δήλωση, έτσι? Εκεί που μένουν οι εντυπώσεις, όχι σε άκυρο χρονικό σημείο. Παίκτης του Άρη από την μπουγατσοβλαχούπολη σε ''αντικειμενικό'' μέσο τα είπε, όχι ''αυτά τα λένε οι γαύροι''. ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΛΑΓΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
 
ε) Πάνω από όλα, μιλάμε για το πρωτάθλημα όπου μετά το ντέρμπυ του δευτέρου γύρου στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός έβγαλε αυτήν την ΘΡΥΛΙΚΗ ανακοίνωση
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 28-3-2000
 
Ανακοίνωση-απάντηση στον προπονητή του Παναθηναϊκού Γιάννη Κυράστα για τα όσα είπε προχθές βράδυ στο ΟΑΚΑ περί διαιτησίας και τα υπονοούμενα για εύνοια του Ολυμπιακού, εξέδωσε χθες η πειραϊκή ΠΑΕ, ενώ παράλληλα αφήνει υπαινιγμούς για ντοπάρισμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, λόγω της «φανταστικής», όπως τονίζει «φυσικής κατάστασης ιδιαίτερα στα ντέρμπι». Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο Ολυμπιακός με συνέπεια και επιμονή συνεχίζει την προσπάθειά του για την κατάκτηση και του φετινού Πρωταθλήματος, τέταρτου στη σειρά. Μακριά λοιπόν, από πρακτικές που συνιστούν παραπληροφόρηση του κόσμου με τη μορφή "διαμαρτυριών" και "παραπόνων", αλλά δεν λένε τίποτα για την ταμπακιέρα, επιθυμεί να σταθεί σε δύο πραγματικά και αδιαμφισβήτητα γεγονότα, τα οποία επισημάνθηκαν στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όχι μόνον από τους θεατές του Ολυμπιακού Σταδίου, αλλά και από τις εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλων που το παρακολούθησαν τηλεοπτικά:
1ον) Ποια ομάδα ευνοείται συστηματικά και μόνιμα από τη διαιτησία και ποιες μεθόδους χρησιμοποιεί προκαταβολικά, αλλά και εκ των υστέρων για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την αλήθεια.
2ον) Στη φανταστική φυσική κατάσταση, την οποία παρουσιάζουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ακόμη και οι προχωρημένης ποδοσφαιρικής ηλικίας, ιδιαίτερα στα ντέρμπι».
 
Λίγες μέρες μετά, πριν προλάβουν να σβήσουν με μπλάνκο πανικόβλητοι τις μουντζούρες όλης της χρονιάς, οι λαγοί κερδίσανε με πεντάρα τον Ιωνικό. Έπειτα, αρχίζουμε
 
-0-2 τον Άρη στο Χαριλάου με τραγική απόδοση και ελάχιστες φάσεις για τη ''διαστημική Πανάθα''
 
- 3-2 το παράρτημα-ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, με γκολ του ''καρχαρία'' Σίγκουρντσον στις καθυστερήσεις.
 
- 2-1 την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ με γκολ του Γιαννάκη του Γκούμα στο 93'. Είναι που ''μόνο ο γαύρος κέρδιζε τότε στο τέλος των αγώνων του και με τα χίλια ζόρια, ενώ ο ΠΑΟ τους διέλυε όλους από νωρίς με τεσσαροπεντάρες''.
 
- Ήττα από την Παναχαική στην Πάτρα 1-0 με γκολ του Κατσουράνη, σε ματς που ΔΕΝ μεταδώθηκε τηλεοπτικά και γι'αυτό οι βάζελοι έχουν οργιάσει.
 
Μιλάμε για ''στεγνό καθάρισμα'' από τον ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ. ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΕ ΤΙΤΑΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΣΕΣ.
 
Την επόμενη χρονιά που καθάρισε ο οργανισμός από το μπλάνκο, από τον Φλεβάρη και μετά οι βάζελοι έφτασαν σε σημείο να χάνουνε στη Λεωφόρο από τον Πανιώνιο του Ζίζι Ρόμπερτς, από την ΑΕΚ του Ντέμη και φυσικά φτάσανε στο 1-4 με την ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ, όπου δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους οι ''πράσινοι παικταράδες''.
 
Αφού θυμηθούμε και μια παλιά ιστορία με το Γιάννη τον Κυράστα, δύο σεζόν πριν από αυτήν για την οποία μιλάμε, όταν και άφησε τον Πανιώνιο στα κρύα του λουτρού για να πάει στα λεφτά του Σταυρόπουλου στον Πανηλειακό,
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-1-1998
 

 
αφού πούμε ότι στο τέλος της χρονιάς του 2000 ο Κυράστας προτίμησε τα λεφτά του Μυτιληναίου στον Ηρακλή και παράτησε την ''ομαδάρα που αυτός έκτισε'', ας δούμε το τι συνέβη εκείνη την χρονιά με τα παιδιά της ερυθροποιητίνης
 

 
Ας τα δουν αυτά ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που γεμίζει τα μυαλά στα ΖΩΑ που τον ακούνε με παπαριές κατά του ΘΡΥΛΟΥ, ο Νικολογιάννης, ο πρώην υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟ και νυν εκδότης της εφημερίδας GOAL NEWS Βασίλης Βέργης, ο κύριος Ντερπετόπουλος-υπάλληλος του Πατέρα και όλα τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΑΡΔ που χτίσανε καριέρες κατηγορώντας τον Ολυμπιακό -και όταν τους ζόριζε κανείς κάπου τυχαία το παίζανε άρρωστοι γαύροι ή φιλοολυμπιακοί- και μιλώντας για παράγκες του Κόκκαλη. Για'μένα, ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα σε όλη την ιστορία μας.
 
ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΜΕΓΙΣΤΕ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΩΝ, ΚΟΛΟΣΣΕ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
 
Υ.Γ. Το timing -που λένε και οι σούφρες- αυτής της ανάρτησης δεν είναι τυχαίο. Οργιάζουν από χθες τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ της ''αντικειμενικής'' ΑΡΔογραφίας για τους ''Αρετόπουλους'' και τις ''παράγκες''. Θα τα πούμε καλά, αναλυτικά και με στοιχεία σε λίγες μέρες για όλους εσάς. Ταίστε χυλό τα ΖΩΑ που σας διαβάζουν και σας ακούνε, ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ.

Σχόλια

Εικόνα r.a.b.o

Επισης στο 2-0 του βαζέλα υπάρχει και αυτό το οφσαϊντ του Ζιοβάννι που κανείς ποτέ δεν κάθησε να ασχοληθεί. Πάρε και δες άμα δεν πιστέυεις δηλαδή!(στο 3:19) http://www.youtube.com/watch?v=KZOVwk7JdZc Έτσι για να μην τρελαθούμε κιόλα! Αυτά.

Εικόνα savvas gridlock

Nαι, σωστός. Αν βάλουμε και τα οφσάιντ φίλε, πρέπει να γίνει κι άλλο βιντεάκι, ίδιας διάρκειας για κάθε χρονιά.