ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ



 
Έχουμε δει αρκετές εκδηλώσεις του κόσμου του Ολυμπιακού επί χούντας, που είναι όλες μαζεμένες εδώ
 
Ας δούμε άλλο ένα περιστατικό σήμερα που αναδεικνύει τη δυναμική του ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
 
Με αφορμή ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με το αρκετά ισχυρό Παγκράτι, για το πρωτάθλημα μπάσκετ της σεζόν 1971-72, οι γαύροι έκαναν κατάληψη στο κλειστό του Σπόρτινγκ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 13-3-1972
 
 
 

 
2.500 ΓΑΥΡΟΙ μέσα στο κλειστό, 3.000 απ'έξω και μετά τη νίκη, πορεία στην Πατησίων. Αυτά τα γράφει η Ηχώ, όχι ''τα λένε οι γαύροι''. Τα ''υπόλοιπα της Αττικής'' εννοείται εξαφανισμένα, αφού αυτά ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΑΥΡΟΙ. Αράζουν απλώς και παρακολουθούν τον ΘΡΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ να κάνει αυτά που όλοι τους ποτέ δεν θα δουν στη ζωή τους.

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

http://1925.gr/%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CF%85%C...
Όχι τίποτ' άλλο, αλλά οι ξεφτίλες βάζουν και το λόγκο το δικό τους επάνω. Δε φτάνει που τα κλέβουν από το σίτε το δικό μας, τα παρουσιάζουν σα δική τους δουλειά. Αυτό, μάγκες από το 1925 θα πρέπει να σταματήσει. Παίρνετε ό,τι θέλετε, μην αναφέρετε τη μπηγή (αν και δεοντολογικά ορθό), αλλά ας έχετε τουλάχιστον την ευθιξία να μη βάζετε το λόγκο σας απάνου. Αυτά είναι βαζελιές

Εικόνα savvas gridlock

Καλά κάνουν. Το θέμα είναι να διαδωθεί το υλικό, όχι να λέμε ''εμείς το βάλαμε πρώτοι''. Στα αρχίδια μας ποιος το έβαλε πρώτος.

Εικόνα clark gheibol

Εντάξει, αν εσύ που είσαι ο αρχειοφύλακας, δε βλέπεις φάουλ σ' αυτή τη συμπεριφορά, να παρουσιάζουν ως δική τους έρευνα (σε κάτι τέτχοιο μας παραπέμπει το λόγκο σε ένα σύγχρονο σύστημα ιντερνετικών σημείων), κάτι που έψαξες και βρήκες εσύ, εμένα μου περισσεύει. Απλά σε λίγο θα φαίνεται σαν να τους αντιγράφουμε εμείς, ενώ αν κάτι νομίζαμε ότι μας διαχώριζε από τη μπλέμπα ήταν ακριβώς η πρωτοτυπία. Τώρα είμαστε απλά λογοκλόποι. Δε μ' ενδιαφέρει πχοιος το έβαλε πρώτος, αλλά πώς να το πω, είναι σαν να πας σ' ένα σούπερ μάρκετ και ν' αγοράζεις ένα απορρυπαντικό και μετά να βλέπεις στην ετικέτα ότι αυτό είναι δώρο, άμα αγοράσεις μια σκούπα από ένα διπλανό μπακάλικο