ΒΟΗΘΟΣ ΓΕΩΡΓΑΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ



Θυμάστε το βοηθό Γεωργαράκο? Ανήκει στο σύνδεσμο Αθηνών, του γνωστού Βαρούχα. Δείτε σε πρώτη φάση το παρακάτω βίντεο και θα βάλουμε μετά τη σάλτσα.
 

 
Ο ίδιος βοηθός που άφησε, κακώς, τον Τζιμπούρ να κάνει το 2-0 (είχαμε ήδη κάνει το 1-0 με το πέναλτυ που κέρδισε ο Αμπντούν και εκτέλεσε ο Πάντελιτς) πέρυσι στο Καραισκάκη απέναντι στον Παναιτωλικό, άφησε φέτος το Γιάντση της Κέρκυρας να βάλει γκολ στο 73' και να μειώσει σε 2-1, ξαναβάζοντας στο κόλπο την ομάδα του. Ο ίδιος βοηθός, στο ίδιο γήπεδο, κάνει το ίδιο λάθος. Μέσα στο βίντεο αναφέρονται κάποιες ιστοσελίδες και το πώς προσέγγισαν τη φάση πέρυσι με τον Τζιμπούρ. Ας δούμε τις εφημερίδες τότε και τώρα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 4-12-2011
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ 4-12-2011
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 4-12-2011
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 4-12-2011
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΕΔΡΑ 4-12-2011
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ DERBY 4-12-2011
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 4-12-2011
 

 
Ο Μπάμπης ο Τεννές μετά το τέλος του αγώνα πετούσε μπηχτές για τη διαιτησία και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είχαν αρχίσει να πιπιλάνε την καραμέλα περί ''εύνοιας του γαύρου''. Αναζητήσαμε λοιπόν εναγωνίως τα πρωτοσέλιδα μετά το φετινό ματς με την Κέρκυρα στο Καραισκάκη και το τετ α τετ του Γιάντση. Στο μοναδικό που υπήρχε αναφορά ήταν σε αυτό του ΦΩΤΟΣ, όπου όμως καλύτερα να μην υπήρχε.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 18-11-2012
 

 
Οι υπόλοιποι ούτε είδαν, ούτε άκουσαν. Σαν να μην έγινε η φάση. Φωτεινή εξαίρεση με τις επισημάνσεις του στο εσωτερικό του ΓΑΥΡΟΥ και στην στήλη του στην ιστοσελίδα του sport-fm  ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο οποίος έδωσε και μάχες για να περάσει τη φάση στη συνείδηση του κόσμου απέναντι σε κάτι αντικειμενικούς Καρπετόπουλους-Πανούτσους στο ραδιόφωνο.
 

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ.
 
Οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι σε όλα τα ΜΜΕ ας ετοιμάζονται για βραβείο από την ΕΣΗΕΑ. Η ''αντικειμενικότητά'' τους είναι παροιμιώδης...

Σχόλια

Εικόνα red apple

Κοίταξε Σάββα... Η σιχαμένη Ελλάδα της λαμογιάς και της αρπαχτής κατάφερε, με σύμμαχο τον ανίδεο, αστοιχείωτο και αγράμματο λαό να κάνει το άσπρο-μαύρο.
BUT NO MORE

Υπάρχουμε εμείς και λίγοι άλλοι ακόμη που θα ανατρέψουμε αυτή τη λίγδα

Γι αυτό και ικανοποιήθηκα από την αλλαγή πλεύσης της διοίκησης που δεν αφήνει να πέσει κάτω ούτε νιφάδα πυτιρίδας!!!