ΧΡΕΗ ΠΑΟ ΚΑΙ ΟΣΦΠ ΤΟ 1970



Στα τέλη Ιουλίου του 1970 ο τότε ΓΓΑ Κώστας Ασλανίδης, δίνει μια συνέντευξη στον ''κορυφαίο'' βαζελογράφο Γιάννη Διακογιάννη, όπου αναφέρει τα παρακάτω για την οικονομική κατάσταση Ολυμπιακού και Παναθηναικού.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 27-7-1970
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 28-7-1970
 

 
Όσον αφορά τα χρέη του Ολυμπιακού, ο ίδιος ο Ασλανίδης ανέλυσε δύο μήνες αργότερα το από πού προέρχονταν. Η τότε διοίκηση των χουντοειδών Μπουζάκη-Ηλιόπουλου είχε βουτήξει 6,5 εκ. δραχμές από το ταμείο του Ρέντη, με τον Ασλάνα φυσικά να γνωρίζει το τι συμβαίνει και να κάνει τα στραβά μάτια. Αυτά τα λεφτά πήγαν για μεταγραφές, υποτίθεται. Ας δούμε το πώς εξοφλήθηκαν αυτά και από ποιον.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 15-2-1974
 

 

 
Όλα τα λεφτά που βούτηξαν τα χουντοειδή, τα γύρισε πίσω ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ. Μπήκε στον Θρύλο τον Ιανουάριο του 1971 και εξοφλούσε ''γραμμάτια'' δυο και τριών χρόνων. Πάμε τώρα να δούμε το τι έγινε και με τα χρέη του ΠΑΟ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 26-7-1970
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 28-7-1970
 

 
Την ίδια μέρα που ανακοινώνει ο Ασλάνας ότι και οι δύο Σύλλογοι χρωστάνε λεφτά, δίνει ΕΚΤΑΚΤΗ, ΑΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, επιχορήγηση στον έναν να καλύψει τις οφειλές του -οφειλές και προς την ΕΠΟ-, αλλά αφήνει τον άλλον στο έλεος του Θεού, για να εξοφλήσει τις ρεμούλες αυτών που ο ίδιος διόρισε, αρκετά χρόνια αργότερα ένας εφοπλιστής. Αυτή ήταν και η πρώτη χρονικά παράνομη εξόφληση χρεών του ΠΑΟ από το χουντικό καθεστώς, αφού έγινε με μη προβλεπόμενη, με έκτακτη επιχορήγηση εκ μέρους της ΓΓΑ. Εξ άλλου, αυτός ήταν και ο κανόνας επί επταετίας.
 
ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΣΛΑΝΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΤΙΤΑΝΑΣ.
 
Υ.Γ. Είδατε που είχαμε πει εδώ ότι ''δεν τελειώσαμε με το οικονομικό πάρε δώσε της Επανάστασης του κώλου με τον Ασλανιδιακό''?
 
Λίγο αργότερα είδαμε αυτό, το Φεβρουάριο του 1974
 
από τον Τάσαρο τον Πρίντζη, το μέγα γαύρο, στο παρακάτω άρθρο
 
Και φυσικά ούτε και τώρα τελειώσαμε. Έχουμε ακόμη πάρα πολλά και πικάντικα να βάλουμε, μόνο για τα οικονομικά του ΠΑΟ.
 
ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ. ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ'' ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΟΙ ΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΙΑΚΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΟΛΕΣ. ΜΕ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

Επιτέλους ρε φίλε, περάσαμε τη μέση για ν' αρχίσουμε; Ελπίζω σε καμιά διακοσαργιά αναρτήσεις να είμαστε κοντά στο να ξεκινήσουμε, έτσι;

Εικόνα savvas gridlock

Άμανε θες, τις απλώνω και βγαίνουν και κσακόσες οι αναρτήσεις, ωσόταν αρχίσομε...

Εικόνα red apple

αχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααα!!!!
Δεν υπάρχεις!!!!!!!!!!!

Μέρι Κρίστμας Mister!