ΣΕΖΟΝ 2000-01 ΠΑΟ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ



Συνεχίζουμε τα αφιερώματά μας στη παράγκα του γαύρου, τα οποία βρίσκονται συγκεντρωμένα εδώ.
 

http://www.redsagainsthemachine.gr/category/extras/paragka
 

Σεζόν 2000-01 λοιπόν. Είμαστε στα χρόνια της ''εξυγίανσης''. Υφυπουργός αρμόδιος για τον Αθλητισμό αναλαμβάνει ο Φλωρίδης, που διακηρύσσει την πρόθεσή του για ''κάθαρση'' στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γνήσιο πασοκοειδές, βγαλμένο από τα χρόνια του Κουλούρη και από τις αρχές του Βαρδινογιαννισμού, όπου ένα ολόκληρο Καραισκάκη κραύγαζε την έντονη επιθυμία του να...αγκαλιάσει την πασοκική ''Αλλαγή''. Πρόεδρος στον Παναθηναικό είναι πια ο Φιλιππίδης. Στην ΑΕΚ κουμάντο κάνουν οι πολυεθνικές, με το διορισμένο Σιρχάουζ και τον Στάθη. Τον Πέτρο, όχι τον μπάρμπα. Με όλους τους παραπάνω, δένει και το σύνθημα που φωνάζαμε τότε
 

Φιλιππίδη, είσαι... φρύδι -είχε έντονα φρύδια, μάλλον τα'βαφε-, πάρε πίπα -να κόψει το τσιγάρο- στον... κύριο Φλωρίδη, στο Σιρχάουζ και στον Στάθη, που ακόμη τα... λεβεντόπαιδα δεν έχουν μάθει, πως ο Θρύλος, δεν κερδιέται, και με γαύρους ένα στενό συγγενικό τους πρόσωπο νικιέται.
 

Εδώ δεν είχαμε πολλά δείγματα ''εξυγίανσης''. Στον πρώτο γύρο γίνανε 4-5 αλλοιώσεις αποτελέσματος, με κάτι Καραγκούνειες καταδύσεις, τον Κύρο Γρανάζη τον εφευρέτη ''να μην βλέπει'' την πεντακάθαρη ανατροπή Άλβεζ από τον Αντωνάκη στη Λεωφόρο, κάτι χερούκλες του Βαζέχα να βαφτίζονται ''δύσκολες φάσεις, πού να το δει ο διαιτητής ρε παιδιά?'', όπως εξ άλλου βαφτίζονται από τους ΑΡΔικειμενικούς με αυτόν τον τρόπο όλες οι φάσεις που ευνοείται ο λαγός -σε αντίστοιχες περιπτώσεις με τον Ολυμπιακό, ακούμε από τους ίδιους ''όλα τα σπόρια τα παίρνει ο γαύρος, η αμφιβολία πάντοτε υπέρ του. Άσε ρε Κόκκαλη-Μαρινάκη και κάνα ξεροκόμματο για τους άλλους''-, αλλά εντάξει. Το σωστό να λέγεται. Όργια δεν γίνανε. Η ομαδάρα της ερυθροποιητίνης της προηγούμενης χρονιάς έσκασε και δεν μπορούσε να κερδίσει ούτε στο εσωτερικό διπλό. Μέχρι και ο Ζίζι ο Ρόμπερτς πλάκα τους έκανε στο Δημοτικό Γήπεδο της Λεωφόρου. Φυσικά, αυτή είναι η χρονιά της επιστροφής του Παναθηναικού στη ''φυσική του έδρα''. Στον εορτασμό, συμμετείχαμε κι εμείς. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος, πήραμε όλοι όσοι βρεθήκαμε στην κερκίδα ως αναμνηστικό ένα κάθισμα, κραυγάζοντας την πρόθεσή μας για ''ανακαίνιση ξανά στη Λεωφόρο'', μια ανακαίνιση που και πάλι πλήρωσε το κράτος, μαζί με την τότε ΕΠΑΕ του ''κακού'' Βίκτωρα Μητρόπουλου, ενώ στο παιχνίδι του Κυπέλλου, έπεσε η τεσσάρα, με τις οβίδες των Λουτσιάνο-Τζιοβάνι.
 

ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΞΑΝΑΕΛΑ ΞΑΝΑΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ
 

Ας θυμηθούμε λοιπόν άλλο ένα στεγνό καθάρισμα που έκανε στον αδικημένο ΠΑΟ η παράγκα του Κόκκαλη.
 

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

σαββα γενικα οι διασκευες δε μου αρεσουν.... οι δευτερες εκτελεσεις σπανια ειναι επιτυχημενες...
αρα ρε αλητη..."και με γαύρους ένα στενό συγγενικό τους πρόσωπο νικιέται"? χαχαχαχαχαχαχαχα ουτε μπιπ ουτε ΕΣΡ!