Ο ΠΟΝΤΙΚΗΣ, Η ''ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ'' ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ



Πριν λίγες μέρες, συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από το περιβόητο ματς ''του Ποντίκη'', που λένε οι αντιολυμπιακοί και του ''πέστε κάτω οε οε οε'', που λέμε εμείς. Aρκετοί επανέφεραν στο προσκήνιο τις μνήμες τους από το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τρανό παράδειγμα την πολυαγαπημένη μας SPORTDAY

http://www.sday.gr/Columns/San-simera-to-sdaygr-thimatai/derby-dropis.aspx

Δεν θα πούμε πολλά. Ο καθένας μπορεί να δει το βίντεο με τα στιγμιότυπα και να βγάλει τα συμπεράσματά του. H AEK “έβραζε” για τη διαιτησία του Θεσσαλονικέα Ποντίκη και είχε δίκιο τουλάχιστον για την αποβολή του Ζήκου στο 52’ (που προκάλεσε και αυτήν του Νικολαΐδη, ένα λεπτό αργότερα). Όμως, με τον τρόπο που επέλεξε να αντιδράσει η διοίκηση της “Ένωσης”, έχασε το δίκιο της. Ένας-ένας οι παίκτες της ΑΕΚ προσποιούνταν τους τραυματίες, μέχρι που η ομάδα τους έμεινε με έξι στο γήπεδο.

O κύριος Γκόγκουλης, λοιπόν, που παλιότερα έγραφε μιαν αντίστοιχη στήλη στην Αθλητική Ηχώ, κάνει λόγο για δικαιολογημένα παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αρκετοί αντιολυμπιακοί δεξιά κι αριστερά λένε τα ίδια και χειρότερα, οπότε ήρθε η ώρα να δώσουμε απαντήσεις, ολοκληρωμένες και πάντοτε με τεκμηρίωση σε ''αντικειμενικές'' πηγές=ΜΜΕ που δεν θεωρούνται ''του γαύρου''.

10 Ιανουαρίου του 2001, στα πλαίσια της φάσης των ''16'' του Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2000-01, ο Ολυμπιακός πήγε στα Φιλαδέλφεια να δώσει το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ας δούμε το βίντεο με τις φάσεις του παιχνιδιού.
 


 
α) Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο 02:39, με πάγωμα της εικόνας που επιλέξαμε να είναι και η αρχική φωτό της ανάρτησης
 

 
το γκολ της ΑΕΚ είναι άκυρο. Μιλάμε για κραχτό οφσάιντ του Λάκη, που βγάζει μάτι. Για να μεταφέρουμε το κλίμα της εποχής, ας δούμε και το παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 13-1-2001
 

 

Μετά από βίντεο του STAR CHANNEL, το Γραφείο Τύπου της ΑΕΚ πήρε την παραπάνω φωτογραφία και την μοίρασε δεξιά κι αριστερά. Το STAR του κυρίου Βαρδινογιάννη είχε υλικό από κάμερες που δεν είχε η ίδια η διοίκηση της ΑΕΚ, άσχετα που το παιχνίδι γινόταν στην έδρα της ΑΕΚ. Μιλάμε για ''εξυγίανση'' Φιλιππίδη-Σιρχάουζ-Στάθη τώρα, με αρχηγό τον Φλωρίδη. Όσον αφορά την κριτική στη φωτογραφία, μόνο ένας στραβός δεν βλέπει ότι είναι άκυρη, αφού η μπάλα έχει ήδη φύγει από το πόδι του παίκτη που την μοιράζει στο Λάκη, άρα θα έπρεπε να επιλεγεί στοπ-καρέ ένα κλικ πίσω. Επίσης, έστω κι έτσι, ο Νικολαίδης είναι ξεκάθαρα οφσάιντ, ενώ ο Λάκης τέρμα δεξιά δεν μπορούμε να δούμε από αυτό το πλάνο αν είναι εκτεθειμένος, αφού δεν μιλάμε για λήψη υπό γωνία απλώς, αλλά για λήψη που πρέπει να στραβώσεις το κεφάλι σου για να βγάλεις συμπέρασμα. Τα αναφέρουμε αυτά, μπας και καταλάβει αυτός που διαβάζει το ποιοι ήταν και είναι αυτοί που σηκώνουν θόρυβο μια ζωή κατά του Ολυμπιακού, αλλά και για να βγάλουν συμπέρασμα για τη φάση όσοι εμπιστεύθηκαν τον κύριο Γκόγκουλη, που στη SPORTDAY επέλεξε να μην αναφερθεί καν στη φάση αυτή, αν και έβαλε στη σελίδα που γράφει το ίδιο βίντεο με εμάς.
 

β) Ας δούμε τις αποβολές Ζήκου-Νικολαίδη.
 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 11-1-2001
 

http://hri.org/E/2001/01-01-11.dir/keimena/sport/sport1.htm
 

Ναι, ήταν φάουλ (προβολή στην μπάλα μεν, αντικανονική δε, με το πέλμα προτεταμένο). Ναι, ο δράστης διαμαρτυρήθηκε χτυπώντας τα χέρια επιδεικτικά στο γρασίδι. Επιμένουμε ωστόσο ότι ο «ρεφ», για χάρη της θεμιτής σκοπιμότητας να προστατεύσει το ίδιο το παιχνίδι, μπορούσε ν' αποφύγει την κάρτα-δυναμίτιδα. Οπως την απέφυγε, καλώς, ένα-δύο λεπτά πριν σε αντίστοιχη έντονη διαμαρτυρία του Ανατολάκη (ότι ο Νικολαΐδης εκβίασε πέναλτι). Εκείνος, ο διαιτητής, όχι μόνο δεν την απέφυγε. Την ντούμπλαρε, κιόλας. «Πάρε να 'χεις» και στον Ντέμη Νικολαΐδη!
 

Σύμφωνα με το ρεπόρτερ της ΑΕΚ λοιπόν στην Ελευθεροτυπία, τον κύριο Ξενάκη, ναι μεν ο Ζήκος έκανε ό,τι έκανε, αλλά ''μην τον βγάζεις ρε Ποντίκη. Αφού βλέπεις ότι το κλίμα είναι τεταμένο, μην το πυροδοτείς κι άλλο''. Ο κύριος Ξενάκης ήθελε πολύ απλά να βοηθήσει ο Ποντίκης την ΑΕΚ να κερδίσει το γαύρο, αγνοώντας τις ΓΕΛΟΙΕΣ αντιδράσεις του κυρίου Ζήκου, που χτυπιόταν σαν το χταπόδι μετά από καταλογισμό φάουλ πάνω στον Πουρσανίδη, όπου όπως φαίνεται και στο βίντεο στο 03:23 και μετά, έχει πάει σέρνοτνας το πόδι του και προσπαθώντας να πάρει παραμάζωμα τον παίκτη του Ολυμπιακού. ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ. Απόδειξη για αυτό?
 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 11-1-2001

http://hri.org/E/2001/01-01-11.dir/keimena/sport/sport4.htm

Οσον αφορά τις αποβολές, γράφει για τον Ζήκο ότι διαμαρτυρήθηκε έντονα και ανάρμοστα σε απόφασή του (2η κίτρινη) και για τον Νικολαΐδη πως του είπε «γαμώ το σπίτι σου αν έχεις αρχ.... 'βγάλε μου κόκκινη κάρτα».
 

Τι έλεγε ο ίδιος ο Ντέμης όμως τότε για την αποβολή του?
 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 11-1-2001
 

http://hri.org/E/2001/01-01-11.dir/keimena/sport/sport2.htm
 

«Ημουν πιο ήρεμος από ποτέ. Οταν έβγαλε την κόκκινη κάρτα στον Ζήκο διαμαρτυρήθηκα, αλλά η συζήτηση που έγινε ήταν πολύ ήπια, έχω διαμαρτυρηθεί εντονότερα στο παρελθόν. Ο διαιτητής (σ.σ. Ποντίκης) μού είπε "φύγε, θα σου βγάλω κόκκινη κάρτα" κι εγώ του απάντησα βγάλε μου. Αυτή ακριβώς ήταν η αποβολή μου».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, για πρώτη φορά στα περίπου πέντε χρόνια που βρίσκεται στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου και κατέθεσε τη δική του μαρτυρία όσον αφορά τη φάση της αποβολής του από τον ρέφερι του χθεσινού ντέρμπι.
«Είναι η πρώτη φορά που δέχομαι κόκκινη κάρτα στα εφτά χρόνια που παίζω στην Α' Εθνική. Ασφαλώς και έχω διαμαρτυρηθεί κατ' επανάληψη στους διαιτητές και αυτό είναι ένα σημείο που προσπαθώ να βελτιώσω. Σήμερα όμως ήμουν απολύτως ήρεμος. Δεν έβρισα», πρόσθεσε ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ, ο οποίος πρόσθεσε ότι ένας διαιτητής που παίζει σε ντέρμπι πρέπει να έχει και την ανάλογη ψυχολογία και πως το ματς σε γενικές γραμμές δεν δικαιολογούσε τόση ένταση, αφού «στο παρελθόν έχουμε δώσει σκληρότερες μονομαχίες. Ηταν ένα ήρεμο παιχνίδι γενικά».

 

Το ''αν έχεις αρχίδια βγάλε με'' για τον Ντέμη αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, έγινε ''του είπα απλώς βγάλε με και με έβγαλε''. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει το πόσο αξιόπιστος είναι ο εν λόγω κύριος.

 

γ) Για τη διακοπή του αγώνα, ας δούμε το σκηνικό του ''πέστε κάτω''.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 11-1-2001

http://hri.org/E/2001/01-01-11.dir/keimena/sport/sport3.htm

«Πώς να συνεχίσουμε; Αφού πήγαμε στα αποδυτήρια για να βρούμε λύση και οι άνθρωποι της ΑΕΚ μάς πέταξαν έξω με τις πέτρες»! Ο Δημήτρης Ποντίκης ήταν αποφασισμένος να ξαναγίνει γήπεδο η... ρωμαϊκή αρένα της Φιλαδέλφειας, προκειμένου να συνεχιστεί το ντέρμπι. Ωστόσο, κάποια στιγμή αντιλήφθηκε πως αυτό ήταν αδύνατον και με την παραπάνω χαρακτηριστική ατάκα έδωσε τέλος στο θέατρο του παραλόγου. Το οποίο είχε ξεκινήσει με τη διακοπή του αγώνα στο 73' και είχε πολλά «επεισόδια».

«Θα περιμένω πρώτα να φύγουν οι φίλαθλοι από τις εξέδρες και μετά θα συνεχίσουμε κανονικά. Πρώτα όμως να μιλήσουμε με την αστυνομία. Διαφορετικά δεν γίνεται τίποτα», ήταν η πρώτη ατάκα του διαιτητή και μαζί του συμφώνησε και ο παρατηρητής Κυριάκος Λιμαντζάκης: «Πάμε να τα βρούμε με τον αστυνομικό διευθυντή για να προχωρήσουμε». Κάπου εκεί όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποφάσισαν πως δεν ήθελαν να συνεχιστεί το παιχνίδι και ο διάλογος, λίγα λεπτά αργότερα, του κ. Ποντίκη με τον Γιάννη Παθιακάκη είναι χαρακτηριστικός:

* Τι να συνεχίσεις; Είσαι υποχρεωμένος να το διακόψεις. Ας κερδίσει ο Ολυμπιακός με 2-0.

* Ετσι νομίζεις εσύ ότι πρέπει να γίνει;

* Ναι, και εκτός των άλλων έχουμε τραυματίες τους Κωνσταντινίδη, Καραγιάννη και Δέλλα, και δεν γίνεται να υπάρξει συνέχεια.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 11-1-2001

http://hri.org/E/2001/01-01-11.dir/keimena/sport/sport2.htm

Ευθεία επίθεση κατά του Π. Στάθη έκανε ο Αλέκος Αλεξανδρής. «Δεν επιτρέπεται ένας παράγοντας ομάδας όπως ο κ. Στάθης να κάνει σπριντ 200 μέτρων ώς τον πάγκο της ΑΕΚ και να παρακαλάει τους παίκτες της να κάνουν τους τραυματίες για να διακοπεί ο αγώνας. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Δεν είναι δυνατόν να ωθούν παράγοντες τους παίκτες σε τέτοιες ενέργειες. Θα γελάει όλη η Ελλάδα και όλη η Ευρώπη με αυτά αύριο. Ούτε στο Ζαΐρ δεν γίνονται αυτά. Δεν είναι δυνατόν η ΑΕΚ να βρει το δρόμο της με τέτοιους παράγοντες». Παράλληλα χαρακτήρισε «εύκολη λύση το να φύγουμε όλοι μας. Πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές να μπούμε μπροστά. Αλλιώς θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας».

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι παράγοντες και τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ επεδίωξαν και πέτυχαν τη διακοπή του αγώνα. Προσέξτε τώρα τι συνέβη την επομένη του αγώνα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 12-1-2001

http://hri.org/E/2001/01-01-12.dir/keimena/sport/sport6.htm

Την επανάληψη του προχθεσινού αγώνα ζητάει η ΑΕΚ, που καλεί και τον Ολυμπιακό να στηρίξει αυτό το αίτημά της και να αποδείξει έτσι -όπως αναφέρει- ότι τιμάει εμπράκτως το fair pla y. Σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ επιτίθεται στο διαιτητή Ποντίκη και κάνει λόγο για το κλίμα κακοπιστίας και αναξιοπιστίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«1. Χθες, όλοι γίναμε μάρτυρες γεγονότων για τα οποία ουδείς μπορεί να είναι υπερήφανος. Το ποδόσφαιρο και η αξιοπιστία του τραυματίστηκαν βαρύτατα. Πολύ περισσότερο, τραυματίστηκε, για να μην πούμε ότι έχει δολοφονηθεί, η οποιαδήποτε πρόθεση του φιλάθλου να χαίρεται το άθλημα προσερχόμενος στα γήπεδα.

2. Η ΑΕΚ ΠΑΕ ουδέποτε επιδοκίμασε ενέργειες και συμπεριφορές που δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και αμαυρώνουν την εικόνα του. Οσοι αναρωτιούνται για τους λόγους, εξαιτίας των οποίων διαδραματίστηκαν τα γεγονότα που είδε όλη η Ελλάδα στο χθεσινό μας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν έχουν παρά να αναλογιστούν τις ευθύνες του ηθικού αυτουργού, που δεν είναι άλλος από το διαιτητή Ποντίκη, αλλά και όσων τον χαρακτηρίζουν ικανό να διευθύνει αγώνες τόσο μεγάλης κρισιμότητας. Η ΑΕΚ ΠΑΕ είχε προειδοποιήσει πολλές φορές για το κλίμα κακοπιστίας που έχει καλλιεργηθεί και για το οποίο σίγουρα δεν φέρουμε την παραμικρή ευθύνη. Είναι πολύ εύκολο να παρουσιάζεται το μόνιμο θύμα ως θύτης, αλλά με αυτό τον τρόπο δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουμε ανάλογα φαινόμενα διασυρμού του ελληνικού ποδοσφαίρου.

3. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αντέχει άλλο τέτοιες διαιτησίες και αυτό θα πρέπει όλοι να το καταλάβουν μία και καλή, προτού να είναι πολύ αργά. Σε τελική ανάλυση θα πρέπει κάποτε να κατανοήσουμε την ψυχολογική κατάσταση αυτών των ανθρώπων που βλέπουν επί τόσα χρόνια το ίδιο έργο.

4. Θα πρέπει ο κ. Ποντίκης να εξηγήσει σε όλη τη φίλαθλη χώρα γιατί, απαντώντας στις δικές μας εκκλήσεις, έλεγε ότι «θα συνεχίσει το παιχνίδι» και γιατί στη συνέχεια άλλαξε την απόφασή του, όταν είχε εκτονωθεί το φορτισμένο κλίμα στο γήπεδο. Θα πρέπει να απαντήσει, γιατί ουδέποτε ζήτησε τη συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων, που διατείνονταν ότι είχαν τη δυνατότητα να περιφρουρήσουν την τάξη και να συνεχιστεί ο αγώνας. Σε τελική ανάλυση, πώς θα επιτραπεί σε ένα διαιτητή που έλεγε συνεχώς «εγώ σήμερα τελείωσα» να τελειώσει μια ολόκληρη ομάδα την οποία εξόντωσε με τις αποφάσεις του;

5. Καλούμε τον κ. Ποντίκη να μας πει αν υπήρξε έστω και ένας άνθρωπος της ΑΕΚ ΠΑΕ, με επίσημη ιδιότητα που, επικαλούμενος οποιονδήποτε λόγο, του ζήτησε να διακόψει το παιχνίδι.

6. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως σήμερα δήλωσε ο προπονητής τους, ήταν πρόθυμοι να συνεχίσουν το παιχνίδι, ακόμη και στερούμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν, μετά τις δύο εντελώς απαράδεκτες αποβολές των δικών μας ποδοσφαιριστών. Θα υποβάλουμε αίτημα επανάληψης του αγώνα, το οποίο είναι βάσιμο και νομικά και ηθικά και καλούμε τον Ολυμπιακό να στηρίξει το αίτημα αυτό και να εκμεταλλευτεί τη μοναδική ευκαιρία, που του παρουσιάζεται, να αποδείξει εμπράκτως ότι τιμά το fair play. Ετσι θα αποδείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να κριθούμε μόνο με βάση τις αγωνιστικές μας δυνατότητες και όχι τις ανεπάρκειες του όποιου διαιτητή».

Ενώ οι ίδιοι θέλησαν τη διακοπή του παιχνιδιού, την άλλη μέρα κάνανε ένσταση για να κερδίσουν στα χαρτιά αυτό που μόχθησαν για να χάσουν στο γήπεδο. Την καλύτερη απάντηση βεβαίως την έδωσε τότε ο Μανωλάς, που ήταν παρών στο γήπεδο και στην πρώτη γραμμή των επεισοδίων, ξέροντας από πρώτο χέρι το τι συνέβη.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 12-1-2001
 

http://hri.org/E/2001/01-01-12.dir/keimena/sport/sport3.htm

Η ουσία είναι ότι ουδείς πίστεψε την επίσημη δικαιολογία που πρόβαλε ο Πέτρος Στάθης. Σε σημείο που τα βέλη, εκτός από «ερυθρόλευκα» να είναι και εξ οικείων, κατά του υπ' αριθμόν ένα ποδοσφαιρικού παράγοντα της ΑΕΚ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος εμφανίστηκε λάβρος κατά του Πέτρου Στάθη με δηλώσεις στον Alpha Sports 107, 4.
«Αν τα έχει πει αυτά ο Στάθης (σ.σ.: δηλαδή αν έχει δώσει εντολή να κάνουν τους «τραυματίες»), είναι εγκληματίας, πρέπει από σήμερα να φύγει από την ΑΕΚ, να εξαφανιστεί, διότι είναι επικίνδυνος και είναι λυπηρό για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να τους λένε παράγοντες τι να κάνουν. Γιατί αν εμένα μου έλεγε κάτι τέτοιο ο Στάθης, θα τον πλάκωνα στις κλοτσιές. Θα τον πετούσα έξω, όπως έχω κάνει στο παρελθόν, όταν έσβησε τα φώτα ο Μελισσανίδης, που πήγα να φύγω από το γήπεδο! »

Ο Μανωλάς ήταν από τους πρώτους που έτρεξαν προς το κάγκελο της σκεπαστής για να φωνάξει, να συγκρατήσει, να ηρεμήσει τους φανατικότερους των οπαδών της ΑΕΚ. Και μέσα στην αναμπουμπούλα δέχτηκε και αντικείμενο στο πρόσωπο.

 

Μαζεύουμε λίγο την ιστορία.

 

- Η ΑΕΚ προηγείται στο παιχνίδι με γκολ οφσάιντ.

 

- Ζήκος-Νικολαίδης δέχονται κόκκινη ΟΛΟΣΩΣΤΑ, από την στιγμή που ο ένας μιμείται τον Καραγκιόζη και ο άλλος βρίζει και προκαλεί τον Ποντίκη.

 

- Με εντολή Στάθη, οι παίκτες της ΑΕΚ πέφτουν κάτω και το ματς διακόπτεται αφού το ζητούν επίμονα οι ίδιοι, με τον Παθιακάκη να την λέει και στον Ποντίκη που τόλμησε να σκεφτεί ότι μπορεί να συνεχιστεί το ματς.

 

- Την επομένη του αγώνα, η ΑΕΚ έκανε ένσταση και ζήτησε να επαναληφθεί το παιχνίδι. Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ''ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΟΕ ΟΕ ΟΕ''.

 

Αυτά βεβαίως και δεν περιμένουμε να τα δει ο κύριος Γκόγκουλης ή κάποιος άλλος από ''αντικειμενικό'' ΜΜΕ. Οι δικοί μας οπαδοί περιμένουμε να τα δουν, ώστε να μην τρώνε το παραμύθι για ''την παράγκα του Κόκκαλη, με τους Ποντίκηδες και τις αβάντες''. Σε λίγες μέρες θα δούμε και τα του Δημητρόπουλου, ώστε να λιώσει και αυτή η καραμέλα. Μέχρι τότε, αφιερωμένα τα παρακάτω σε όλους αυτούς που καθημερινά ψάχνουν κάθε αφορμή να σπιλώσουν τον Θρύλο.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 11-1-2001

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 11-1-2001

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ 11-1-2001



ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΟΕ ΟΕ ΟΕ

Σχόλια

Εικόνα canio

Το σχόλιο του κυρίου Ξενάκη,είναι στην λογική των ψευτοαντικειμενικών που λένε,"ναι μεν σωστά δε θα έπρεπε η κούλα και η βαζέλα να παίρνουν αδειοδότηση,αλλά μετά πώς θα γινόταν ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα?".
Μιλάμε για το μεγαλείο του επιχειρήματος και της τεκμηρίωσης!Αυτό έπρεπε να διδάσκετε στη Νέα Ελληνική Γλώσσα,στο μάθημα της Έκθεσης.

Εικόνα savvas gridlock

Κι όλα αυτά στην Ελευθεροτυπία του Τεγόπουλου, που τότε έβγαζε αφρούς με το Σωκράτη, όπου και το ρεπορτάζ του αγώνα το έκανε ένας Αεκτζής. Και παρ'όλα αυτά παραδέχεται τη μαλακία που έκανε ο Ζήκος. Τι άλλο να πεις μετά.

Εικόνα canio

Έλα τώρα και εσύ,μην είσαι καχύποπτος!
Υ.Γ:Έστειλα ένα e-mail στο site,που αναφέρομαι στα όσα περίεργα συμβαίνουν τελευταία.