Ο ΠΑΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ



Τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την ένσταση που υπέβαλε ο μπασκετικός Ολυμπιακός, ώστε να επαναληφθεί το παιχνίδι με τη Σιένα για τη Euroleague, οι αντιολυμπιακοί ξέφυγαν. Κάτι σάλια τύπου ''μόνο με Βάλνερ και ενστάσεις ξέρουν να κερδίζουν οι γαύροι'' εμφανίστηκαν και πάλι στα στόματά τους. Εμείς, αφού τους ζητήσουμε να δούνε τα παλιά
 
θα ασχοληθούμε σήμερα, σε πρώτη φάση, με το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναικού. Θα βάλουμε ενδεικτικά κάποιες περιπτώσεις όπου φαίνεται ξεκάθαρα το ότι αυτοί δεν είναι σαν κι εμάς και δεν κάνουν ενστάσεις. Εμείς έχουμε κάνει ένσταση δεκάδες φορές και στο μπάσκετ. Είμαστε οι κακοί του παραμυθιού και το γουστάρουμε αυτό, οπότε δεν έχει νόημα να παραθέσουμε τα δικά μας. Ας δούμε όμως και τους ''καλούς'' της υπόθεσης, κατά πόσον ισχύει το ''εμείς θέλουμε νίκες μόνο μέσα στα γήπεδα, δεν είμαστε γαύροι''.
 
1) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 13-1-1992
 

 
2) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 15-2-1993
 

 
3) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 14-10-1993
 

 
4) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 26-9-1994
 

 
5) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 27-1-1997
 

 
6) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 9-3-1998
 

 
7) ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 4-1-2000
 

 
8) ΣΚΑΙΛΑΙΝΕΡΣ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
 
Ένσταση υπέβαλλαν οι «πράσινοι» αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, υποστηρίζοντας πως το τελευταίο καλάθι των Σκάιλαινερς, το οποίο σημείωσε ο Σέρβος φόργουορντ, Μίροσλαβ Τόντιτς, ήταν εκπρόθεσμο κατά τρία τέταρτα του δευτερολέπτου και επικαλείται το βίντεο του αγώνα ως αποδεικτικό στοιχείο.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός υπέβαλλε ένσταση το «competition department» της Εuroleague, όπως ονομάζεται η αρμόδια υπηρεσία της ULEB για ανάλογες υποθέσεις θα εξετάσει την ένσταση και θα αποφανθεί.

Δεν αποκλείεται να οριστεί η επανάληψη του αγώνα, όπως έχει ήδη συμβεί στον αγώνα AEK-Ταού με το εκπρόθεσμο τρίποντο του Δήμου Ντικούδη τη σεζόν 2000-2001, αλλά και στον αγώνα Τσιμπόνα-Ούλκερ, όταν παρουσιάστηκε πρόβλημα στον φωτεινό πίνακα.
 
Ο αθλητικός δικαστής της Εuroleague δικαίωσε τους "πράσινους" για το κεπρόθεσμο καλάθι των Γερμανών και αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα
Μία δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στη γερμναική ομάδα μπάσκετ Σκαϊλαϊνερς θα έχει ο Παναθηναϊκός, την προσεχή Τρίτη. Η ένσταση που κατέθεσαν οι "πράσινοι" στην αρμόδια επιτροπή της Ευρωλίγκας έγινε δεκτή. Ο αθλητικός δικαστής της Ευρωλίγκας παρακολουθώντας το βίντεο του επίμαχου αγώνα αποφάσισε σήμερα την επανάληψη της συνάντησης Σκαϊλάινερς-Παναθηναϊκός, καθώς μετά τα στοιχεία που προσκομίσθηκαν, έκρινε ότι το νικητήριο καλάθι της γερμανικής ομάδας ήταν εκπρόθεσμο. Απαραίτητη προϋπόθεση για τις δύο ομάδες, είναι να δηλώσουν την ίδια δωδεκάδα του πρώτου αγώνα στο φύλλο αγώνος.
Με δικαίωμα έφεσης οι Γερμανοί
Ο γερμανικός σύλλογος βέβαια έχει δικαίωμα να υποβάλλει έφεση μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, αλλά ο αγώνας θα επαναληφθεί είτε ασκήσουν το δικαίωμά τους αυτό, είτε όχι οι Σκάιλαϊνερς.
Μάλιστα, καθώς τα χρονικά περιθώρια για υποβολή έφεσης δεν θα έχουν εκπνεύσει μετά και την ολοκλήρωση του αγώνα της Δευτέρας, η ομάδα της Φρανκφούρτης έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να την υποβάλλει ανάλογα... με το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα.
Αυτό σημαίνει πως αν ο Παναθηναϊκός αναδειχτεί νικητής, οι Γερμανοί θα έχουν κάθε λόγο να εξαντλήσουν τα περιθώρια και ο πρωταθλητής Ελλάδας θα πρέπει να περιμένει την απόφαση του δικαστή της Ευρωλίγκα, για να γνωρίζει αν θα πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης.
Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός ηττηθεί τη Δευτέρα, τότε οι Σκάιλαϊνερς δεν αναμένεται να υποβάλλουν ένσταση, αφού σε αυτή την περίπτωση θα είναι ευνοημένοι.
 
 
Η Ευρωλίγκα έκανε δεκτή την έφεση των Σκάιλαϊνερς, αναφορικά με την επανάληψη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, δίνοντας οριστικά στη γερμανική ομάδα τη νίκη με σκορ 68-66.
Υπενθυμίζεται ότι, αρχικά, οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει την ένσταση που είχαν κάνει μετά το τέλος του αγώνα της 11ης ημέρας, όπου υποστήριζαν ότι το νικητήριο καλάθι των Γερμανών ήταν εκπρόσθεσμο.
Η διοργανώτρια αρχή είχε ορίσει για αύριο την επανάληψη της αναμέτρησης στη Φρανκφούρτη, όμως πλέον ο αγώνας αυτός δεν θα γίνει και το αποτέλεσμα μένει ως έχει.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν βέβαια εξασφαλίσει την πρόκριση στη β φάση, δύσκολα όμως θα καταλάβουν πλέον τη δεύτερη θέση του ομίλου τους
 
Ξαναγράφουμε, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ όλα αυτά. Σε πρώτη φάση. Υπάρχουν 100 και βάλε ακόμη περιπτώσεις ενστάσεων της συγκεκριμένης ομάδας. Και πού να πιάσουμε τα υπόλοιπα σπορ του ''μεγάλου Παναθηναικού'', αυτού που λόγω της ''ηθικής'' του ως σωματείο, δεν ψάχνεται ποτέ πλαγίως. Μόνο με τίμια μέσα παλεύει. Κάτι πόλο, ας πούμε και φυσικά το βόλλευ.
 
Μόνο να γελάει μπορεί κανείς πια με την αντιολυμπιακή προπαγάνδα...

Σχόλια

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Πέρυσι δεν έκαναν ένσταση γιατί κάθονταν παραπάνω φροντιστές στον πάγκο μας;

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΕΣ ΛΙΝΑΤΣΕΣ!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΟΡΤΣDNA ΤΟΥΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΕΝΩΜΕΝΕΣ!!!! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΒΒΑΡΕ ΛΕΒΕΝΤΙΑ!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Γεια σου Μπίλαρε γίγαντα.

Εικόνα Εν Αθήναις

Συγκρίνονται οι ενστάσεις που παρουσιάζεις με αυτό που έγινε το 2008 με τον Βάλνερ;
Γελάει ολόκληρη η Ευρώπη με την ένσταση σας κατά της Σιένα. Έχετε εθιστεί να κερδίζετε με πλάγιους τρόπους.
Μόνο που στην ULEB δεν υπάρχει Γκαγκάτσης.

Εικόνα canio

Ρόμπα γίνεσαι!
Τι έγινε με τον Βάλνερ?Πές μας σε εμάς τους άσχετους,τιτάνα!
Το ποιός έχει εθιστεί στις φούστικες νίκες,άσε να το κρίνει ο κόσμος που δεν γεννήθηκε μετά το 1997!
Ο Γκαγκάτσης ήταν στο CAS?Πώς τα πετάς έτσι ρε μεγάλε,προειδοποίησε προηγουμένως!
Η ULEB τι σχέση έχει?Αυτή αποφασίζει?
Εκτός από προπαγανδιστής,είσαι και ηλίθιος!Μάθε πρώτα τα στοιχειώδη και μετά έλα να κάνεις κήρυγμα!
Υ.Γ1:Μ' όποιον δάσκαλο καθίσεις,τέτοια γράμματα θα μάθεις!Αλλάξτε τους καθηγητάδες σας στο τριόφοφο,ούτε ένα ψέμα δεν ξέρουν!
Υ.Γ2:Δεν πήραμε το ματς στα χαρτιά,απλά προσπαθήσαμε για την επανάληψή του,αλλά που να καταλάβει ένα κολλημένο και άρρωστο μυαλό σνα το δικό σου!Έχει μπουκώσει από το σανό που σας ταϊζουν!

Εικόνα savvas gridlock

Πρώτον, αν στην ULEB δεν υπάρχει Γκαγκάτσης, όπως λες, στο CAS υπήρχε Γκαγκάτσης? Και το CAS του Κόκκαλη είναι ή μήπως εκεί που έπεσε ΦΑΠΑ δεν σε συμφέρει να πας? Δεύτερον, αφού γελάει όλη η Ευρώπη με την ένστασή μας εις βάρος της Σιένα, για ποιο λόγο πριν δυο χρόνια στο Eurocup αποφάσισαν να ξαναγίνει το ματς Γκέτινγκεν-Μπεσίκτας? Εκεί δεν γελούσαν ή μήπως δεν είχε κολλήσει εκεί το χρονόμετρο? Τρίτον, για πες μας εσύ που η ομάδα σου κερδάει μόνο μέσα στα γήπεδα, για ποιο λόγο έκανε ένσταση ο ΠΑΟ 6 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ? Θα το σχολιάσεις αυτό καθόλου? Άσε και την Σκαιλάινερς και τα υπόλοιπα. Πιάσε τις 6 ενστάσεις, αλλά και τις τρομερές δικαιολογίες για το ότι ''ναι μεν αντικείμενα που πετάχτηκαν στο παρκέ προέρχονταν από τη μεριά των οπαδών του ΠΑΟ, αλλά δεν ήταν δικοί μας οπαδοί''.

Σου το έχω ξαναπεί, αν δεν έχεις τι να πεις, μην σχολιάζεις τζάμπα...

Εικόνα Εν Αθήναις

Ξαναδιάβασε την αιτιολόγηση της απόφασης για μη επανάληψη του αγώνα και μετά σύγκρινε την περίπτωση αυτή με την περίπτωση της Γκέτινγκεν με την Μπεσίκτας... Καμία σχέση οι δύο περιπτώσεις.

Η ένσταση του ΠΑΟ με τον Άρη ήταν γελοία, αλλά τίτλο δεν πήραμε με ένσταση.

Στο ΟΣΦΠ-Ρεάλ 75-73 την περίοδο 1993-94, πόσα δευτερόλεπτα ήταν εκπρόθεσμο το καλάθι του Νάκιτς;
Το καλάθι του Γιούρκοβιτς την περίοδο 2004-05 με τον Απόλλωνα Πατρών; Εκεί γιατί δεν επαναλήφθηκε το παιχνίδι αλήθεια;

Και προσπάθησε να ηρεμήσεις τον φίλο μου τον Κάνιο. Δεν είναι τρόποι αυτοί, εδώ μιλάμε με επιχειρήματα, σωστά;

Καλήνύχτα...

Εικόνα canio

Ίδια περίπτωση είναι,απλά ο αθλητικός δικαστής τότε,δεν βρήκε αστείες δικαιολογίες όπως έγινε τώρα!
Τουλάχιστον παραδέχεσαι τις πουστιές σας!Κάτι είναι και αυτό για οπαδό των γκεμπελίσκων!
Στα άλλα παιχνίδια που αναφέρεσαι,δεν υπήρξε τπτ το μεμπτό.Αν έχεις να πεις κάτι,καλό θα ήταν να παραθέτεις στοιχεία και αποδείξεις της εποχής.
Απ' αυτό,φαίνεται το ποιός μιλάει με επιχειρήματα και όχι λόγια του αέρα!

Εικόνα savvas gridlock

Καληνύχτα

Εικόνα savvas gridlock

Η ουσία είναι η ίδια. Όταν κολλάει το χρονόμετρο στο τέλος, υπάρχει πρόβλημα. Το τι θα γίνει ΜΕΤΑ, η κατάληξη μετά τη δυσλειτουργία αυτή, δεν έχει σχέση με αυτό που συζητάμε, αφού το ''μετά'' είναι απρόβλεπτο πάντοτε και έχει αλλοιωθεί από αυτόν τον αστάθμητο παράγοντα. Το ποιος θα κερδίσει είναι άσχετο με αυτό που συζητάμε.

Το ότι δεν πήρες τίτλο με την ένσταση με τον Άρη, όπως λες, δεν το ήξεραν οι παράγοντες της ομάδας σου όταν υπέβαλαν 6 κολλητές ενστάσεις σε ένα παιχνίδι. Δεν ξέρανε πώς θα εξελιχθεί η χρονιά και δεν ξέρανε αν το όποιο εξωαγωνιστικό κέρδος αποκόμιζαν σε αυτήν την περίπτωση, θα τους φαινόταν χρήσιμο μήνες αργότερα, στο τέλος της χρονιάς. Ακριβώς έτσι κι εμείς δεν ξέραμε όταν κάναμε την ένσταση με το Βάλνερ ότι το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με τη διαφορά πρώτου-δεύτερου στους 2 βαθμούς. Αν δεν κάναμε εμείς ένσταση, θα κάνανε άλλες ομάδες, που διεκδικούσαν την παραμονή τους με την Καλαμαριά και είχαν έννομο συμφέρον, π.χ. ο Λεβαδειακός. Φαντάζομαι τι θα έσουρνες εσύ προσωπικά στον Κομπότη αν έκανε καμιά τέτοια κίνηση, έτσι? Τα ''τσάτσος και μπροστινός του Κόκκαλη'' θα έδιναν και θα έπαιρναν. Και φυσικά, όπως σου έχω ξαναπεί, κανένα πρωτάθλημα δεν πήραμε στα χαρτιά εμείς τότε. Το ματς με την Καλαμαριά πήραμε στα χαρτιά, απολύτως σύννομα, όπως έκρινε το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ CAS, όχι η ΕΠΟ του Γκαγκάτση. Το πώς θα εξελισσόταν το πρωτάθλημα αν δεν κερδίζαμε το ματς στα χαρτιά, κανείς δεν το ξέρει.

Από τις συζητήσεις μας έχω καταλάβει ότι έχεις ένα θέμα με το ποιος κρίνει και πώς κατά την εφαρμογή των κανονισμών. Το πιο πιθανό είναι να παριστάνεις πως έχεις αυτό το ''πρόβλημα'', αφού έτσι σε συμφέρει, μια και δεν σε έχω κόψει για χαζό. Προσπαθείς να στοιχειοθετήσεις εύνοια του Ολυμπιακού απαιτώντας εφαρμογή κανονισμών σε εποχές που δεν ίσχυαν. Κανένας κανονισμός-νόμος δεν ισχύει αναδρομικά. Τότε, το 1994, δεν επιτρεπόταν η χρήση βίντεο σε δεύτερο βαθμό, ώστε να επαναληφθεί ένα παιχνίδι. Υπεύθυνοι θεωρούνταν οι διαιτητές και ο κομισάριος. Για του λόγου το αληθές, σου παραθέτω την αιτιολόγηση της απόρριψης της ένστασης της Ρεάλ, η οποία ούτε καν συζητήθηκε, από ΤΑ ΝΕΑ στις 31-1-1994

http://api.ning.com/files/eaVBR57BPCzFzBjDz6YsD2YKDt2zt*aIoLhi-GWuL4YbUg...

Σήμερα, χρησιμοποιείται το βίντεο κατά την απονομή αθλητικής δικαιοσύνης σε δεύτερο βαθμό από την ΟΥΛΕΜΠ και επαναλαμβάνονται παιχνίδια με βάση την εικόνα του αγώνα. Το καλάθι του Νάκιτς ήταν εκπρόθεσμο για ένα δευτερόλεπτο, αλλά ΔΕΝ θα χάναμε το ματς. Θα πηγαίναμε απλώς σε δεύτερη παράταση. 73-73 ήταν το σκορ και έγινε 75-73. Με βάση τους ΤΟΤΕ κανονισμούς, πολύ σωστά απορρίφθηκε η ένσταση.

Το καλάθι του Γιούρκοβιτς στο 75-74 με τον Απόλλωνα στο ΣΕΦ το 2005 θεωρήθηκε από εφημερίδες και παράγοντες του Απόλλωνα εκπρόθεσμο και μας έδωσε τη νίκη, αφού το 73-74 έγινε 75-74. Εδώ όμως χρησιμοποιείς την ελληνική αθλητική δικαιοσύνη, όχι την ευρωπαική. Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό με το σκεπτικό περί επανάληψης στα παιχνίδια με τη Σιένα ή με τη Ρεάλ παλιότερα, όπως και με την Σκαιλάινερς. Άλλος αποφασίζει εδώ, όχι η Ευρωλίγκα, η ΟΥΛΕΜΠ και γενικότερα ''οι ξένοι''. Για να μην νομίζεις φυσικά ότι αποφεύγω να απαντήσω, σου παραθέτω ρεπορτάζ από την ίδια εφημερίδα, που αιτιολογεί την απόρριψη της ένστασης που έκανε ο Απόλλωνας.

ΤΑ ΝΕΑ 24-1-2005

http://api.ning.com/files/kPoPO0PQMbjxzUFlN4cEsE0-538FGPpz-GRlGwfe6PwN7k...

http://api.ning.com/files/9YuJ-wHH0Sfgb70QZPJQ257V*yl8FisMIwxRZYlWCg1eQ2...

ΤΑ ΝΕΑ 28-1-2005

http://api.ning.com/files/jQVRGY4tO5PlQirBuGEP9--zEE9EV1H-mpwnxu0S4d0oTE...

Εκτός του ότι λοιπόν ΤΟΤΕ, ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ, επανάληψη αγώνα αποφασιζότανε με χρήση βίντεο ΜΟΝΟ αν υπήρχε παράβαση κανονισμών και σε περιπτώσεις όπως αυτή του Ολυμπιακού, υπήρχε δεδικασμένο με την ίδια ομάδα, τον Απόλλωνα, να μην δικαιώνεται σε έναστασή της, εκτός του ότι υπήρχαν διαμαρτυρίες από πλευράς Ολυμπιακού για διπλό φάουλ πριν η μπάλα φτάσει στο Γιούρκοβιτς, πέραν αυτών υπήρχε θέμα με το αν και κατά πόσον ήταν όντως εκπρόθεσμο το καλάθι. Θεωρούσαν τότε αρκετοί ότι ένα καλάθι μετράει ακόμη κι αν μηδενιστεί το χρονόμετρο, αφού ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΚΟΡΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ. Στο μεσοδιάστημα, από το μηδενισμό του χρονομέτρου έως να ηχήσει η κόρνα, σε αυτά τα κλάσματα δευτερολέπτου, υπήρχε νεκρό γράμμα στον κανονισμό και η ερμηνεία που είχε δωθεί τότε, σε περιπτώσεις ΠΡΙΝ από αυτήν του Γιούρκοβιτς - εξ ου και το δεδικασμένο- ήταν ότι το καλάθι μετράει. Αυτό όλο το σκηνικό άλλαξε κάποια χρόνια αργότερα και η κακομοίρα προσφυγοπούλα, που ''ποτέ δεν κάνει ενστάσεις'', έχοντας διοίκηση την FLORIGINAL και τον Μπάμπη Καραμανλή, τότε, κέρδισε στα χαρτιά ματς που είχε χάσει στο παρκέ το 2008.

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panionios/article326544.ece

Ούτε καν επανάληψη του αγώνα, καθαρή νίκη στα χαρτιά, από την FLORIGINAL που πέντε μήνες πριν έκανε φιέστα στο ΟΑΚΑ, τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της σεζόν 2007-08, για ''το πρωτάθλημα που πήραμε στο γήπεδο, αλλά μας έκλεψε ο γαύρος στα χαρτιά''.

Προσπαθώ να συγκρατήσω τους πάντες και να κάνουμε κουβέντα μόνο με επιχειρήματα, αλλά δεν είναι εύκολο. Όπως βλέπεις προκαλείς τα πάθη με τις παρεμβάσεις σου και θέλουν όλοι να σου...απαντήσουν.

Εικόνα Εν Αθήναις

Ένσταση πρώτη
Μόνο που το χρονόμετρο του ΣΕΦ κολλάει συχνότερα από ότι τα υπόλοιπα. Αλλά ΟΚ, ας πούμε πως πρόκειται περί σύμπτωσης...

Ένσταση δεύτερη
Ή απόφαση σας να προσφύγετε στη δικαιοσύνη για να κερδίσετε στα χαρτιά το παιχνίδι με την Καλαμαριά ήταν εντός νομικού πλαισίου. Δέν ήταν όμως ηθική. Το ίδιο θα έλεγα αν το έκανε και η ομάδα μου. Στην ουσία κερδίσατε ένα περισσότερο πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα χάσατε πολύ περισσότερα σε θέμα πρεστίζ και χαρακτήρα συλλόγου. Πιο πολύ ζημιά σας έκανε δηλαδή, και δεν εννοώ οικονομική ζημία. Βασιστήκατε σε μία παράβαση της Καλαμαριάς, η οποία όμως δεν ήταν ικανή να επηρεάσει το αποτέλεσμα, που ήταν ήττα σας με 1-0 και την οποία άξιζε η Καλαμαριά. Ας την έκανε άλλος την ένσταση, την κάνατε εσείς όμως. Επίσης, θα ήθελα να μου λύσεις μία απορία που έχω. Το νομικό σας επιτελείο ήταν τόσο «τσάκαλοι» που ανακάλυψαν το θέμα με τον Βάλνερ, ή μήπως «έπεσε σύρμα» από την ίδια την ΕΠΟ του Γκαγκάτση, ο οποίος πανηγύριζε τίτλους του Ολυμπιακού στα μπουζούκια και ήταν μόνιμος θαμώνας του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης»;

Ένσταση τρίτη
Στο ΟΣΦΠ-Ρεάλ 75-73 το καλάθι του Νάκιτς δεν ήταν 1 δευτερόλεπτο εκπρόθεσμο, αλλά 3 με 4! Ξαναδές το βίντεο σε παρακαλώ..

Ένσταση τέταρτη
Το καλάθι του Γιούρκοβιτς εναντίον του Απόλλωνα Πατρών, δεν θεωρήθηκε εκπρόθεσμο από εφημερίδες και παράγοντες του Απόλλωνα! Από όλους θεωρήθηκε! Τί στο καλό, στην έρευνα είσαι πολύ καλός, στην όραση χωλαίνεις λίγο όμως. Ή τα γυαλιά έχουν γίνει πιο κόκκινα κι από τις...πρώτες φανέλες του Παναθηναϊκού! (για να χαρεί λίγο κι ο φίλος μου ο Κάνιο, που μπορεί να με βρίζει αλλά εγώ τον πάω με χίλια εννιακόσια οκτώ)

Ένσταση πέμπτη
Πώτς γκένεν να μετρήσει εκπρόθεσμο καλάθι του ΟΣΦΠ το 2005, εφόσον υπήρχε η «πράσινη παράγκα»;

Ένσταση παρασκευή
Στα @@ μας τί κάνει ή τί έκανε η ΑΕΚ. Δε θα κρύψουμε τις δικές μας μαλακίες λέγοντας «ε, τα έκανε και η ΑΕΚ».

http://www.greenzone.gr/2013/01/e-e-enstasi-osfp-xartia-kai-rologia-vid....

Και με το λινκ αυτό, από το αγαπημένο σας site, σας εύχομαι καλό βράδυ.
Και σε ρυθμό «Ντε-Ντε-Ντέταρι», σιγοντάρετε αν θέλετε κι εσείς: ΕΕΕ-ΕΕΕ-ΕΕΕΈφεση!

Εικόνα canio

Πάλι αυτογελιοποιήσε προκειμένου να καλύψεις τις βρωμιές της ομάδας σου?Σου είπα,ρόμπα γίνεσαι!
Παραδέξου το επιτέλους και μην καταφεύγεις σε αστειάκια μικρού παιδιού!
Κανένα πρωτάθλημα δεν κρίθηκε με την υπόθεση Βάλνερ.
Αν θυμάσαι,ο καλύτερος παίκτης του Απόλλωνα εκείνη τη μέρα,ήταν ο Βάλνερ!Θεωρείς ακόμη ότι δεν επηρέασε το αποτέλεσμα?
Φέρθηκε πούστικα η ομάδα της Καλαμαριάς και γι' αυτό τιμωρήθηκε!Δεν είναι ζούγκλα το ποδόσφαιρο να βάζει ο καθένας όποιον γουστάρει που δεν θεωρείτε καν παίκτης της ομάδας τους,αφού δεν τον έχει αναγνωρίσει η ΕΠΟ!
Απόδειξέ μας ότι η δουλειά ήταν της ΕΠΟ!Όχι λόγια του αέρα σου είπα!
Υ.Γ1:Ένσταση Σάββατο,ένσταση Κυριακή,δεν έχει?
Υ.Γ2:Τι σόι ελληνικά σας μαθαίνουν στο τριώροφο?

Εικόνα Εν Αθήναις

Καλύτερος παίκτης της Καλαμαριάς και αντικαταστάθηκε στο 78'; Συμπαθητικό.

ΥΓ1. Οι ενστάσεις τα Σ/Κ έχουν ρεπό...
ΥΓ2. Στο τριώροφο μας μαθαίνουν να γράφουμε «αυτογελοιοποιήσΕ» και «θεωρείτΕ».

Εικόνα canio

Καλά κάνεις και κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος.Ότι σε συθμφέρει,ότι νομίζεις θα σε κάνει... μάγκα!
Τσάμπα μάγκας θα έλεγα εγώ!

Εικόνα savvas gridlock

α) Μετά από αυτό

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120720/pao-fintes-ekso-oi-kl...

αλλά και άλλα που έρχονται, για κάτι Καντού -δεν ξέρω αν ξέρεις-, δεν νομίζεις ότι πάει πολύ να μιλάς για χρονόμετρα στο ΣΕΦ που κολλάνε λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα?

β) Η ΕΠΟ του Γκαγκάτση, πριν εκδώσει ένα δελτίο, δεν είναι υποχρεωμένη να ελέγξει το αν ο χ,ψ παίκτης έχει δικαίωμα συμμετοχής. Οι ομάδες τα ψάχνουν αυτά. Παντού έτσι γίνεται. Το θέμα το είχε ψάξει ο Κομπότης, που στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2008 του είχε προταθεί ο παίκτης. Ρώτησε, έμαθε ότι δεν μπορεί να τον αγοράσει και τον απέρριψε. Ο Δαμήλος της Καλαμαριάς δεν το έκανε και έπεσε στη λούμπα. Ο Κομπότης ενημέρωσε τον Ολυμπιακό και προχώρησε το θέμα, αφού αν δεν το προχωρούσαμε εμείς, θα έκανε αυτός ένσταση. Δεν υπάρχει κάτι παράλογο σε όλο αυτό, αφού μια ομάδα που διεκδικεί την παραμονή, κάνει τα πάντα για να την πετύχει και να ''ρίξει'' στη μοιρασιά τον ανταγωνιστή της -μιλάω για το Λεβαδειακός-Καλαμαριά τώρα-. Από εκεί και πέρα, εγώ ενστάσεις δεν γουστάρω πουθενά και τις θεωρώ ανήθικες. Όσο όμως με ενοχλεί αυτό, άλλο τόσο με ενοχλεί η προπαγάνδα ''μόνο γαύροι κάνουν ενστάσεις''. Η ιστορία όλων των ομάδων, σε όλα τα σπορ, είναι γεμάτη με ενστάσεις, αλλά από το 2008 και μετά κάποιοι ανακάλυψαν ότι ''οι γαύροι κερδίζουν στα χαρτιά''. Αυτό είναι ΠΡΟ-ΠΑ-ΓΑΝ-ΔΑ, αφού χρησιμοποιείς ένα τμήμα της αλήθειας, αποκρύπτοντας τα υπόλοιπα και καταλήγοντας να διαστρέψεις τη συνολική εικόνα. Μόνο το τμήμα πόλο του ΠΑΟ να πιάσουμε, θα βρούμε καμιά 100 περιπτώσεις, κάποιες εξ αυτών πολύ πρόσφατες.

γ) Οι ίδιοι οι Ισπανοί λέγανε πως ένα δευτερόλεπτο εκπρόθεσμο ήταν το καλάθι. Συμφωνούμε πάντως, δεν έπρεπε να μετρήσει το καλάθι του Νάκις. Για την ταμπακέρα θα μας πεις κάτι? Για το ότι τότε δεν ίσχυε ο κανονισμός περί ενστάσεων που ισχύει σήμερα στην Ευρωλίγκα λέω. Έχεις να πεις κάτι επ'αυτού?

δ) Στην εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα το 2005, κατέθεσαν αρκετοί αρμόδιοι πως το καλάθι μετρούσε, αφού δεν είχε ακουστεί η κόρνα της γραμματείας. Αυτό φαίνεται και στα links που έβαλα πιο πάνω. Για την ταμπακέρα θα μας μιλήσεις? Για το ότι και να μην μετρούσε, όντως, όπως λες το καλάθι, ο κανονισμός περί ενστάσεων που ίσχυε ΤΟΤΕ δεν επέτρεπε την επανάληψη του αγώνα λέω. Όπως και για τα δύο φάουλ πριν η μπάλα φτάσει στο Γιούρκοβιτς λέω.

ε) Η πράσινη παράγκα ενδιαφερόταν και ενδιαφέρεται για τους τίτλους. Έχεις δει φαντάζομαι τα στοιχεία που βάλαμε κι εδώ για τους πειραγμένους ισολογισμούς, όπως και αυτά που είπε ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος για πλαστά οικονομικά στοιχεία σε συνέντευξη Τύπου, έτσι? Δεν βλέπω να σε απασχολούν ιδιαίτερα. Σε κάθε περίπτωση, την περίοδο 2004-05 παλεύαμε να μπούμε στα play off και η πράσινη παράγκα δεν μας θεωρούσε αντίπαλο. Εκεί, στα play off, αν θυμάσαι και πάλι, στα παιχνίδια πρώτου με τον όγδοο, στο ΣΕΦ, ξαναθυμηθηκαν οι διαιτητές το no call και πήρες άλλη μια ''΄γνήσια παναθηναική νίκη'', στην τελευταία φάση του πρώτου προημιτελικού. Μην στενοχωριέσαι, μια ζωή μαζί σου είναι οι γκρι, όχι επειδή το θέλουν βέβαια. Δεμένοι χειροπόδαρα είναι.

στ) Ποια δική σου μαλακία ομολόγησες και δεν το πήρα χαμπάρι?

Το greenzone είναι το αγαπημένο μου site. Η ''έρευνα'' που κάνουν τα παλληκάρια εκεί, μου θυμίζει τα άλλα τα παλληκάρια -παίζει να είναι και οι ίδιοι, δεν ξέρω-, που βγάλανε το ΘΡΥΛΙΚΟ βιβλίο ''δουλειές με χούντες''. Αυτό, ντε, που ξεκινούσε με το ότι ''ο Ολυμπιακός είχε 8 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και ήρθε η χούντα για να τους κάνει πρωταθλητές''. Κάνανε ''έρευνα'' και δεν ξέρανε ότι το 1965-66, μια χρονιά πριν τη χούντα, ο Ολυμπιακός του Μπούκοβι πήρε το πρωτάθλημα, μετά το ιστορικό ματς της ομάδας σου με τον Πανιώνιο, που θα δούμε αναλυτικά σε προσεχή ανάρτηση -μετά ξεκίνησε η ''ανανέωση'' του Μπόμπεκ-.

Καλό βράδυ και σε εσένα, με το ματς της ομάδας σου με τη ''βασίλισσα'' του Φράνκο στο μπάσκετ. Ωραίο και το θεματάκι στο greenzone παρεμπιπτόντως για το 1963 και τον εορτασμό των 55 χρόνων με το παιχνίδι μπάσκετ ΠΑΟ-Ρεάλ, που παρευρέθηκε και το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας. Κοινές καταβολές σε όλα με τα φιλαράκια σας, δεν μπορώ να πω...

Εικόνα Εν Αθήναις

α. Τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με την Φιντές στην ουσία ήταν αντίποινα για τον αγώνα στη Νάπολη, που ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί με 37 πόντους, με φριχτά λάθη από διαιτησία, σημειωτές και γραμματεία, όπως έγραφαν τότε οι εφημερίδες. Τα νεύρα των Ιταλών ήθελαν να σπάσουν οι Έλληνες, και αντί για 22 πόντους, έδωσαν κάποια στιγμή ως πραγματικό σκορ το 51-16!

β. Συνεχίζεις το ίδιο τροπάριο...Δεν είπε κανένας ότι και ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει ενστάσεις! Αλλά η Ιστορία έχει γράψει πως εσείς κατακτήσατε πρωταθλήματα από αυτές!

γ. Ευχαριστώ που το παραδέχεσαι πως ήταν εκπρόθεσμο. Έχεις δίκιο στο ότι δεν ίσχυε τότε ο κανονισμός της χρησιμοποίησης βίντεο. Αυτό πάντως παραλίγο να σας χαρίσει ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο μπάσκετ το 1994 (όταν κόλλησε το χρονόμετρο μετά τη χαμένη βολή του Πάσπαλι) και να μας στερήσει εμάς άλλο ένα, το 1996, όταν πάλι κόλλησε το χρονόμετρο στην τελευταία επίθεση της Μπαρτσελόνα.

δ. Σκάνδαλο δεν ήταν το ότι δεν επαναλήφθηκε το παιχνίδι. Σκάνδαλο ήταν το ότι μέτρησε ένα καθαρά εκπρόθεσμο καλάθι! Εάν οι ομάδες ήταν ανάποδα, το καλάθι θα μετρούσε; Ρητορική ερώτηση. Αλλά είπαμε, «χούντα Βασιλακόπουλου»...

Περί βασιλείας. αφού εσύ, εμμέσως το ζητάς...

http://imageshack.us/photo/my-images/802/211m.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/827/212yp.jpg/

Εντάξει, θα μου πεις τώρα πως η η φιλοβασιλική διοίκηση σας τα έστειλε τα συγκεκριμένα και όχι ο απλός κόσμος του «Θρύλου».

http://imageshack.us/photo/my-images/594/217pi.jpg/

Ουπς! Σάββα;

Εικόνα savvas gridlock

Β) Η ιστορία έχει γράψει πως έχεις πάρει πρωτάθλημα στα χαρτιά

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121114/panathinaikos-protath...

και πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος στα χαρτιά

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121230/prokrisi-sta-xartia-g...

Φυσικά υπάρχουν κι άλλα, που θα δεις εν καιρώ.

δ) Την ίδια χρονιά, στον πρώτο προημιτελικό στο ΣΕΦ, γιατί δεν σφυρίχθηκε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού στην τελευταία επίθεση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ? Αυτό νομίζω είναι η καλύτερη απάντηση στο ''τι θα γινόταν αν η φάση ήταν ανάποδα?'', που ρωτάς.

Όλες οι διοικήσεις, όλων των ομάδων, εκείνα τα χρόνια ήταν δεξιές-φιλοβασιλικές. Οι σύνδεσμοι οπαδών επίσης, αφού το παρακράτος οργίαζε και είχε φακελωμένους τους πάντες. Αν θυμάσαι, έχουμε βάλει εδώ ότι ο σύνδεσμος του Παναθηναικού στον Κορυδαλλό αποθέωνε τον Ασλάνα το 1967 από τα μεγάφωνα της Λεωφόρου

http://www.redsagainsthemachine.gr/sites/default/files/article_images/20...

Υπάρχουν πάρα πολλά αντίστοιχα στοιχεία για την δράση συνδέσμων πολλών ομάδων. Σε καμία περίπτωση δεν έχω πει ποτέ εγώ ότι είχαμε ''αριστερές'' διοικήσεις, πόσο μάλλον την ώρα που ο Ανδριανόπουλος ήταν υπουργός της κυβέρνησης του Καραμανλή. Να ξέρουμε τι λέμε και τι συζητάμε. Αυτό που έχω πει, είναι πως για περίπου 20 χρόνια σερί ο ''διάδοχος'' του κώλου ήταν επίτιμος πρόεδρος στην ομάδα σου και για κάποια λιγότερα χρόνια στην ΑΕΚ. Αυτό ΔΕΝ συνέβαινε με εμάς και κάτι δείχνει. Σωστά?

Εικόνα canio

Δλδ παραδέχεσαι ξεκάθαρα την πουστιά σας!
Δλδ όχι έτσι,γιουβέτσι... μάλιστα
Καλά,παραθετεις ιστορικά στοιχεία που όλοι έκαναν τα στραβά μάτια τότε στη χούντα?
Ουπς,εν ψωλίαις!Βιξ για τα λαιμά.
Πιο χαμηλά Λολά...

Εικόνα Εν Αθήναις

Για τα links δε θα σχολιάσεις τίποτε;
Αντι-συνιστώ Atarax. Δοκίμασε το, θα σου κάνει καλό!

Αριστερό σας παρελθόν, παρ' το χαμπάρι, που λέει κι ο Τζιμάκος. Μήπως τελικά ο Ολυμπιακός δεν έχει αριστερές και λαϊκές ρίζες, όπως επιθυμείτε διακαώς;

Μήπως κατά βάθος γουστάρατε λίγο ψωμί, ελιά και Κώτσο Βασιλιά;

Καλό απόγευμα!

Εικόνα canio

Να κόψουμε το κεφάλι μας που κάποιοι οπαδοί είχαν συγκεκριμένες πολιτικές ιδεολογίες?
Εν αντιθέσει με εσάς,που αυτό εξέφραζε και τον σύλλογό σας!
Πές μας και ότι η εργατιά ήταν χουντοβασιλικιά!Έλεος,όχι άλλο κάρβουνο!
Το ξέρουμε ότι ζηλεύετε και προσπαθείτε να ρίξετε λάσπη,αλλά με λόγια του αέρα,μόνο τρύπα στο νερό κάνετε και μας επιβεβαιώνετε!
Keep trolling!

Εικόνα Εν Αθήναις

Trolling με links; Υφίσταται τέτοιο πράγμα;

«Κάποιοι οπαδοί» ήταν ή μήπως ο μεγαλύτερος σας σύνδεσμος εκείνη την εποχή ή κά(μ)νω λάθος;
Προσπαθείτε να καρπωθείτε το χαρακτήρα του συλλόγου της εργατιάς, αλλά τα γεγονότα καταρρίπτουν αυτόν το μύθο.
Οι Ανδριανόπουλοι ήταν παιδιά της βιοπάλης ή μία εκ των πιο εύπορων οικογενειών της Ελλάδας;

Επαναστατικός σύλλογος με πλοκάμια σε ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ; Έτσι είναι οι επαναστάτες;

«Κανένας πολιτικός στο Γ. Καραϊσκάκης» έγραφε κάποτε ένα πανί σας. Και τελικό το γήπεδο σας πρόκειται για άνδρο πολιτικών. Όλοι έχουν παρελάσει από εκεί!

Εύχομαι γρήγορα να φύγει ο Αντώναρος ο Νικοπολίδαρος από την τεχνική ηγεσία, αφού δεν τον θέλουτε κιόλα(ς) και να γίνει ο επόμενος δήμαρχος Πειραιά. Να φύγει και η βαζέλα ο Μιχαλολιάκος που λερώνει τον θώκο που στο παρελθόν ετίμησαν άνθρωποι όπως ο κ. Σκυλίτσης, (εμπνευστής του εμβλήματος της Επανάστασης).

Καλό σας βράδυ εργατιά, κι εσύ λαέ βασανισμένε...

Εικόνα savvas gridlock

Αριστερές ρίζες έχει Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ. Για να ιδρύσει κανείς αθλητικό σύλλογο το 1925, που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πεινούσε, προφανώς θα είχε μια άλφα οικονομική επιφάνεια. Ο κόσμος που αγκάλιασε όμως το δημιούργημα των Ανδριανοπουλαίων, δεν έχει σχέση με τους ιδρυτές του σε αυτό το θέμα. Ο Μανούσκος ως πρόεδρος του Ολυμπιακού, ενώ μπορούσε να μεριμνήσει για να μην εκτελεστεί ο Γόδας, τον αγνόησε. Ο κόσμος του Ολυμπιακού όμως και σήμερα με το Γόδα ταυτίζεται πολύ περισσότερο από ότι με το Μανούσκο. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Ο λαός του Ολυμπιακού ήταν αυτός που κυνηγούσε τον Ασλάνα και τον ανάγκαζε σε κωλοτούμπες, ο λαός του Ολυμπιακού ήταν αυτός που φώναζε το ''ο Θρύλος ΓΑΜΑΕΙ την αλλαγή'' και τα πασοκοειδή του απατεώνα Παπανδρέου, με πρώτο και καλύτερο τον αχυράνθρωπο του ''καπετάνιου'', τον Κουλούρη, μαζεύονταν στα καβούκια τους και ο λαός του Ολυμπιακού ήταν αυτός που φώναζε το ''ήρθε η ώρα του Καραμανλή, μαζί με τους ρουφιάνους του να πάει να γαμηθεί'', αναγκάζοντας το παχύδερμο να κάνει κοκοκό, ενώ πριν κάτι ψέλλιζε για νταβατζήδες. Κράτος ήταν, είναι και θα είναι μια ζωή Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Άσε που το να έχεις διοίκηση Βαρδινογιάννη και να μιλάς για άκρες σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι τουλάχιστον αστείο, έτσι? Για πες μας, για ποιο λόγο ο Βαρδινογιάννης σταμάτησε να χρηματοδοτεί τον Ερασιτέχνη Παναθηναικό μετά τις εκλογές του 1981? Ξέρεις, είμαι σίγουρος. Θα μοιραστείς μαζί μας το λόγο που ενώ πριν πλήρωνε τα έξοδα π.χ. του Στεργάκου, στις ΗΠΑ, μετά έκλεισε η κάνουλα? Και για να το κλείσουμε, το ότι μια ολόκληρη ζωή οι εργατικές συνοικίες του Λεκανοπεδίου Αττικής, στη συντριπτική τους πλειοψηφία στελεχώνουν την οπαδική βάση του Ολυμπιακού, δεν είναι τυχαίο. Σωστά? ''Με τη ρετσινιά του φλώρου γεννηθήκατε, με τη ρετσινιά του φλώρου θα πεθάνετε''.

Εικόνα Εν Αθήναις

Mε την ίδια λογική, πώς βγάζεις το πόρισμα πως ο Παναθηναϊκός είναι σύλλογος που ανήκει στην άκρα δεξιά ή σύλλογος με καλές σχέσεις με τη χούντα, τη βασιλεία; Απόδειξε μου πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού (εφόσον οι διοικήσεις δεν ορίζουν το χαρακτήρα του σωματείου) είναι συντηρητικός και με «δεξιές» καταβολές. Με στοιχεία.

Και εξήγησε μου πώς ακριβώς «ο Θρύλος γαμεί την αλλαγή». Με Λούβαρη, Κοσκωτά και Ανδρέα Παπανδρέου δηλωμένο Ολυμπιακό;

Κοίταξε, εσύ και οι υπόλοιποι έχετε την επιθυμία να κατατάξετε τον Ολυμπιακό κόσμο στην Αριστερά. Γούστο σας και καπέλο σας. Το παρελθόν όμως δεν ξεγράφει. ΣΑΦΟΠ και ΠΕΦΟ, μπορεί για εσάς να μην αποτελούν τον κόσμο σας, όμως υπάρχουν στοιχεία πως είχαν θετική στάση απέναντι σε βασιλιά και συνταγματάρχες.
Κάποια συνθήματα όπως το «κρα-κρα», δεν εκφράζουν το σύνολο του κόσμου της κάθε ομάδας. Την επταετία, σίγουρα μέσα στις τάξεις των οπαδών και των δύο ομάδων υπήρχαν και αριστεροί και δεξιοί. Όπως και σήμερα.

Το λάθος σας είναι πως προσπαθείτε υποσυνείδητα να περάσετε και πολιτικά μηνύματα μέσω της παρουσίασης της Ιστορίας. Έχετε κάνει πολύ καλή έρευνα, αλλά στην παρουσίαση της έχετε υποπέσει σε λάθη και ανακριβή συμπεράσματα.

Προσωπικά είμαι μόνο Παναθηναϊκός και ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΧΑ, ούτε ΝΔ, ούτε ΚΚΕ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΞΩΦΑΛΤΣΑ.

Και όταν βλέπω πανιά σε αγώνες μας είτε με αναρχικό χαρακτήρα, είτε με φασιστικά σύμβολα, βράζω από θυμό. No Politica, πώς το λένε ρε παιδί μου;

Κι ας ανήκα κάποτε σε κάποια παράταξη.

Όσο για τον Γόδα, είναι όντως ένας άνθρωπος τον οποίο αξίζει να αναδεικνύετε και να έχετε ως παράδειγμα. Γόδες όμως είχαμε κι εμείς, απλά δεν εκτελέστηκαν με τη φανέλα της ομάδας τους.

Εικόνα savvas gridlock

No politica εντός γηπέδου ή συνδέσμου, είμαι κι εγώ. Εκτός, φυσικά και ΔΕΝ είμαι. Αυτό δεν έχει να κάνει με το τι ψηφίζω, καθώς τα κόμματα, ΟΛΑ ΟΛΑ, ανέκαθεν μου έβγαζαν μια σιχαμάρα. Έχει να κάνει ας πούμε με το να είσαι άνθρωπος και όχι γελοίο φασιστοειδές, νοσταλγός Μεταξάδων και Παπαδοπουλαίων. Γενικεύσεις εδώ δεν επιτρέπονται, τύπου ''οι γαύροι είναι αριστεροί, οι βάζελοι δεξιοί''. Θα ήταν ηλίθιο να λέγαμε κάτι τέτοιο. Αυτό που λέμε, είναι πως υπάρχει μια ιστορία πίσω από το κάθε σωματείο. Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα παραμείνει η ομάδα του λαού. Απόδειξη για αυτό το ότι πρόεδροι όπως ο Κόκκαλης και ο Γουλανδρής στη συνείδηση του μέσου γαύρου είναι πολύ ψηλότερα από τους ιδρυτές μας, τους Ανδριανοπουλαίους. Ο ΠΑΟ ήταν, είναι και θα παραμείνει ομάδα των διοικήσεων. Των παραγόντων. Αναπόφευκτα ένα προσωποπαγές, κατά βάση, σωματείο, θα βυθιστεί στη διχόνοια. Από τότε που ιδρύθηκε ο ΠΑΟ, υπάρχει εμφύλιος στις τάξεις των φιλάθλων-οπαδών του. Τα ξέρεις, τι να λέμε τώρα. Μια ο Δαλάι Λάμας με όλους τους άλλους -μέχρι και με τον αδερφικό του φίλο, τον Πανουργιά-, μια τώρα οι Βαρδινογιάννηδες, ο κόσμος του ΠΑΟ δεν είναι ενωμένος ποτέ. Αυτό το ''είμαστε ομάδα του λαού'' δεν το λέω σώνει και ντε για καλό. Το να είσαι ομάδα του λαού σε κάνει ''ευεπίφορον'', που θα λέγανε και κάποιοι νοσταλγοί της ''Επανάστασης'' του κώλου, προς το λαικισμό. Το να είσαι ομάδα παραγόντων, δεν είναι σώνει και ντε κακό. Σε προστατεύει από τον παραπάνω σκόπελο. Εμένα με ενοχλεί το ''να ξαναγράφεται η ιστορία'', που λένε κάποιο ''γνώστες'' κατά πώς συμφέρει τον καθέναν. Πέραν τούτου, διαφωνίες άλλου είδους δεν υπάρχουν με ανθρώπους που απλώς υποστηρίζουν μιαν άλλη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι το αυτονόητο ''δεν γίνεσαι καλύτερος άθρωπας αν υποστηράς τους πράσινοι ή τους κόκκινοι που κλοτσάνε το τόπι'' δεν χρειάζεται να το τονίσουμε, σωστά?

Εικόνα canio

Είπαμε,μόνο οι βάζελοι απορρίπτουν ιστορικές αποδείξεις και τεκμήρια επί χούντας και παο!
ΣΑΦΟΠ και ΠΕΦΟ,εκφράζουν όλους τους φίλους του Θρύλου?Νομίζεις ότι όλοι συμφωνούν με τις θέσεις των οργανωμένων,σε οποιαδήποτε ομάδα?
Μήπως οι σημερινοί οργανωμένοι δεν είναι πολιτικοποιημένοι και κάθε τόσο βλέπουμε στα γήπεδα αναρχικά και ναζιστικά σύμβολα?

Εικόνα canio

Από πότε οι σύνδεσμοι εκφρα΄ζουν την διοίκηση?Βέβαια στη δική σας περίπτωση,η μπύρα 13(με τα λεφτά του πατέρα και του χόμπιτ),είναι το φερέφωνο της εκάστοτε διοίκησης.Και μην το αμφισβητήσεις και αυτό,οι ίδιοι οι οπαδοί της ομάδας σου το λένε!
Οι Ανδριανόπουλοι,για τα δεδομένα του Πειραιά,ήταν ευκατάστατοι.Αυτό είναι γνωστό.
Αυτό όμως,απέχει έτη φωτός από το να μην είμαστε δεδομένα ομάδα της εργατιάς.
Εδώ υπάρχουν συνδικαλιστές που είναι νεοδημοκράτες.Μήπως δεν είναι άνθρωποι της βιοπάλης και της εργατιάς αυτοί?
Μήπως οι γέροντες στα χωριά,οι αγρότες,οι κτηνοτρόφοι,είναι μόνον αριστεροί?Σοβαροί να είμαστε!

Εικόνα Εν Αθήναις

Συμφωνώ απόλυτα με τις τρεις τελευταίες λέξεις.

Εικόνα canio

Καμία έκπληξη δε μου προκαλεί το γεγονός ότι απέφυγες να απαντήσεις,διότι ξέρεις ότι έτσι έχουν τα πράγματα,αυτή είναι η αλήθεια!
Πάντως,θα ήταν πιο τίμιο να μην κάνεις καν σχόλιο,αλλά προφανώς εκτός από άριστος γκεμπελίσκος,είσαι και βλάκας!
Ρόμπα έγινες μικρούλη!

Εικόνα Εν Αθήναις

Συμφωνώ με την τελευταία λέξη...Και ευχαριστώ κιόλας.

Εικόνα canio

Να 'σαι καλά.Την αλήθεια λέω.

Εικόνα antegeia7

Κατα τύχη έτυχε να διαβάσω το άρθρο και να δω τα σχόλια. Πιθανόν καιβποτε να μην δεις την απαντηση μου αφού πέρασαν 2 χρόνια, αλλα πες μουβκατι?? Μετα αποβτοσα στοιχεία που σου βάζουνε και αποδείξεις πως έχεις ρο κουράγιο και συνεχίζεις? Εγω στην παρέα μου φημιζομαι για τις γνώσεις μιυ αλλα αν επεφτα σε αντίθετη περίπτωση, σε βαζελο με τοσες γνώσεις θα γινόμουν αλοιφή για καλους καιβθα εβγαζα σκασμό. Μεχρι και κανωνισμους σου φερανε τι αλλο ηθελες δηλαδή?

Εικόνα canio

Θυμήσου και τι έγινε πρόπερσι με τον Ηλυσιακό.
http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%C...

Εικόνα lemmy

Γειά χαρά σε όλους και καλώς σας βρήκα..!ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΛΕΜΕ!

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήλθες φίλε

Εικόνα lemmy

Καύλα για τον Θρύλο μας να 'χουμε (και εδώ μέσα από ότι είδα υπάρχει μπόλικη...) και εδώ θα 'μαστε να τα λέμε όλα:) Καλή δύναμη μάγκες!

Εικόνα Hank

Καλως τον Kilmister

http://www.youtube.com/watch?v=1iwC2QljLn4

Εικόνα clark gheibol

Καλά ρε φίλε, γιατί συγκρίνεις ανόμοια πράματα; Είδες πουθενά να γίνεται λόγος για ένσταση σε παιχνίδι με τη Σιένα στο δεύτερο γύρο της ευρωλίγκας; Αλλά έτσι είναι, είσαι προπαγανδιστής. Πες πες, στο τέλος κάτι θα μείνει και για το γκόζμο, θα μείνει η κηλίδα στο πράσινο μέτωπο

Εικόνα GPan

Twra pou eipes prasino metwpo, mou hr8e sto myalo h portokali mapa ths maskot tou pao. Basketman? kapws etsi den ton lene.

Εικόνα Mhtsaras

Πάμε ούλοι μαζί βρε κοπέλια !Να κάμουμε ένστασις !Ο Μπανάθας κενδενέβει να πέσει στη Βήτα Εθνικιά βρε !
Πάμε ούλοι μαζί μπας και με τις ενστάσεις τηνε γλυτάρει και δε μπέσει !