ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ: ''ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ''



Τέλη Ιουλίου 1963 και στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΟ, ο τότε πρόεδρός του, Λουκάς Πανουργιάς, καλείται να λογοδοτήσει για το πόσα λεφτά εισπράττει ο Σύλλογος από την παραχώρηση παικτών δεξιά κι αριστερά, είτε με τη μορφή δανεισμού είτε ως ελεύθερους. Η απάντησή του είχε ένα ενδιαφέρον, για αυτό και την διασώζουμε.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 30-7-1963
 

 
Αν λοιπόν μας ρωτάνε οι φίλοι μας οι βάζελοι ''γιατί γεμίσατε με δανεικούς τα παραρτήματά σας?'', μπορούμε να τους παραπέμπουμε στον ιστορικό παράγοντα του σωματείου τους, τον κύριο Λουκά Πανουργιά. Αυτός μπορεί να τους εξηγήσει το τι κάνανε αυτοί 50 χρόνια πριν από σήμερα στο συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως εμείς κάνουμε το ίδιο τώρα, αφού κάθε παιχνίδι της ομάδας μας είναι αίμα κι άμμος. Απλώς γελάμε με τα χάλια των άλλων, που αντί να κοιτάξουν την καμπούρα τους, πάνε να φορτώσουν σε εμάς τις δικές τους αμαρτίες.

Σχόλια

Εικόνα Εν Αθήναις

Κάτι που έκαναν όλες οι μεγάλες ομάδες, οι οποίες ενίσχυαν τις ομάδες μικρότερων κατηγοριών, αλλά τέλος πάντων, ψιλά γράμματα για το RATM.

Διακρίνω ενοχές Σάββα;

Εικόνα savvas gridlock

Άλλο λέμε και κατάλαβες πολύ καλά, αλλά θες να πεις τα δικά σου.

Εικόνα canio

Πιο χαμηλά Λολά...
Ούτε τώρασ στοιχεία?Τέτοια κατάντια?
Ανασφάλειες βλέπω,κρύο ιδρώτα σ' έχει πιάσει!

Εικόνα Εν Αθήναις

Όταν καυ...νω ιδρώνω, τί να κάνουμε; Aνθρώπινο.

Εικόνα canio

Τοίχο-τοίχο!

Εικόνα GPan

Ο αντιβάζελος πρώτος το λίθο βαλέτω!

Εικόνα savvas gridlock

Ρε μίλα αντρίκεια λέμε να καταλάβει ο γκοζμάκης. Τι Βαλέτες και Μάλτες μας λες? Εδώ είμαστε λαικά παιδιά, αυτά τα θολοκουλτουριάρικά σου δεν τα καταλαβαίνουμε...

Εικόνα GPan

Δε φταίω εγώ ρε Σάββα, ο Ιησούς την είπε την εξυπνάδα. Και συμπληρώσα, αν κάποιος είναι κατά των δανεικών να σιγουρευτεί πρώτα ότι δεν είναι βάζελος.

Εικόνα canio

Η υποκρισία έχει και όρια ζελεδοειδή!
Μάλλον δάσκαλος του Ρίνγκο θα ήταν http://pesetero-blog.blogspot.gr/2008/01/blog-post_2160.html

Εικόνα savvas gridlock

Μπα, καμία σχέση. Ο κύριος Λουκάς ήταν παράγοντας με ήθος. Αλήθεια είπε εδώ, τι να έλεγε? Ότι ''ο Δαλάι Λάμα-Νικολαίδης έχει μετατρέψει όλη την Ελλάδα σε παραμάγαζό μας''? Συγκρούστηκαν κιόλας, αν και ήταν αδερφικοί φίλοι από το 1915 και τον Α' Παγκόσμιο...