ΒΑΖΕΛΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ



Γενέθλια λένε ότι έχουν σήμερα οι βάζελοι. 3 Φεβρουαρίου του 1908 λένε ότι ιδρύθηκαν. Φυσικά, 3 Φεβρουαρίου του 1908 δεν ιδρύθηκε ο ΠΑΟ, ούτε κάποιος Σύλλογος που άλλαξε όνομα κάποια χρόνια αργότερα και έγινε ''Παναθηναικός''. Ιδρύθηκε ο ΠΟΑ, που συνέχισε να υπάρχει και για κάποιο χρονικό διάστημα παράλληλα με την ομάδα του ΠΠΟ, από την οποία λένε ότι ξεπήδησαν οι βάζελοι. Δεν είναι ώρα όμως να τα δούμε αυτά. Θα τα εξετάσουμε αναλυτικά στο μέλλον, όπως έχουμε υποσχεθεί. Γιορτάζετε λοιπόν σήμερα βαζέλια, όπως λέτε? ΟΚ, χρόνια σας πολλά, αφού το θέλετε έτσι. Επειδή όμως είναι μούφα η γιορτή σας, όπως και τα γενέθλιά σας, αφού ΠΟΑ ήταν, το πρώτο όνομά σας, θα σας κάνουμε ένα μικρό δωράκι κι εμείς. Τα μεγάλα δώρα τα αφήνουμε για αργότερα. Θα δούμε το πόσο φοροφυγάδες ήσασταν μια ζωή. Όχι μόνο τώρα με τα μηδενικά συμβόλαια, τους φόρους μεταβίβασης της ΠΑΕ και τους ισολογισμούς του Master Chef της ΚΑΕ ΠΑΟ. ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 17-7-1954
 

 

 

 

 

 
''Θα διαλύσουμε το Σύλλογο'', φώναζε και έκλαιγε ο κύριος Παπάζογλου, ιστορικό στέλεχος και μέλος του ΠΑΟ για περίπου 40 χρόνια τότε, που μάλιστα όπως λένε κάποιοι καθιέρωσε και το τριφύλλι ως πρώτο σήμα της ομάδας, ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΒΕΒΑΙΑ.
 

 
Ορίστε θράσος. Να παίζει ο ΠΑΟ σε γήπεδο που ΔΕΝ του ανήκει
 
και να περιμένει το κράτος, που ''μια ζωή είναι με το γαύρο'', να πληρώνει και φόρους. Γιατί, ο γελοίος Δήμος Αθηναίων τι έκανε, που μια ζωή κυνηγάει τη μεγάλη ομάδα μιας ολόκληρης γειτονιάς της Αθήνας, Κολωνακίου-Αμπελοκήπων? Αντί να πληρώνει για τα σκουπίδια που δημιουργεί ο βάζελος και να το βουλώνει, αφού ''έτσι πρέπει'', είχε κι απαιτήσεις κιόλας, ενώ Ο ΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ. Εντάξει, γιατί να έχει απαιτήσεις ο Δήμος? Επειδή ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ? Και τι έγινε δηλαδή? Κανονικά, έπρεπε να πληρώνει για τα πάντα, ώστε η κρατικοδίαιτη ομαδούλα της Πανάθας ''να ανασάνει λίγο'' και να χαρίσει στιγμές δόξας στους φίλους της. Όχι ''να την πνίγει με τις παράλογες απαιτήσεις του''. Έλεος με το κυνηγητό πια στον Παναθηναικό, ενώ ''οι γαύροι αλωνίζουν''.
 
Την κατάληξη την ξέρετε. Ούτε δεκάρα τσακιστή εισέπραξαν το κράτος και ο Δήμος από την Πανάθα. Αυτό ήταν και το σωστό εξ άλλου...

Σχόλια

Εικόνα canio

Απ' τη στιγμή που αυτό το διαμάντι του ελληνικού αθλητισμού απείλησε να διαλύσει-ω τι περίεργο να φέρεται τόσο άκομψα ένας οπαδός μιας τόσο "ηθικής" ομάδας-τη βαζέλα,το κράτος ήσαν λογικό να κάνει μόκο!
Είναι που ο βάζελος δεν είναι "ομάδα του δημοσίου σαν τον γαύρο"!
Μα τόσο αγνά πια αυτή η ομάδα?Vip για τον παράδεισο έχουν πάρει όλοι αυτοί οι μπαγάσηδες!