ΑΝΑΣΤΟ: ''ΘΡΥΛΟΣ Ή ΚΟΒΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ''



Με αφορμή το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας στο ποδόσφαιρο και την ήττα μας με 2-3 από τον Ατρόμητο, τον οποίον προπονεί ο Αναστόπουλος, πάμε να δούμε κάτι από τα παλιά. Σεζόν 1978-79 και ο Πανιώνιος, έχοντας στις τάξεις του τον Νικόλα ως πρώτο βιολί, κατακτά το Κύπελλο Ελλάδος κερδίζοντας την ΑΕΚ με 3-1 στον τελικό του Σταδίου Καραισκάκη. Λίγες μέρες μετά, ο Αναστό δίνει μια ιστορική συνέντευξη στο ΦΩΣ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 2-7-1979
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Αυτήν την συνέντευξη την βάζουμε για δύο λόγους.
 
α) Ως μάθημα ιστορίας σε ορισμένους παίκτες της τωρινής μας ομάδας. Τη συγκεκριμένη ατάκα, ''στον Ολυμπιακό ή κόβω την μπάλα'', όπως και το ''με πλησίασε ο ΠΑΟ, αλλά εγώ θέλω μόνο Θρύλο'', ποιος από αυτούς που παίζουν σήμερα στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να τα πει? Δεν μιλάμε για έναν Ολυμπιακό που ήταν τότε στις δόξες του. 4 χρόνια δίχως πρωτάθλημα ήταν, με χρέη από την εποχή του Γουλανδρή να πνίγουν το Σύλλογο και με το Βαρδινογιάννη μόλις να έχει μπει στο ποδόσφαιρο, σκορπώντας περισσότερα λεφτά από κάθε άλλον.
 
β) Για να δει ο ίδιος ο Αναστό -λέμε τώρα- το τι έκανε παλιότερα για να έρθει στον Θρύλο. Εδώ και μια δεκαετία περίπου, φαίνεται να τα έχει ξεχάσει αυτά.
 
Ως παίκτης για εμάς ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει για μια ζωή το
 
ΝΙΚΟΛΑ ΝΙΚΟΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ
 
Ως προπονητής μας τα μπερδεύει κάπως...
 
Υ.Γ. Ωραία και η ατάκα του Γαλάκου στο τότε πρωτοσέλιδο του ΦΩΤΟΣ. ''Μα είναι δυνατόν να θέλω να πάω στον ΠΑΟ?''. Είναι δυνατόν ρε Μάικ? Από τη μία ο Αναστό και από την άλλη ο...Μάικ, που τον χρύσωσε ο Γουλανδρής και σήμερα εμφανίζεται μέχρι και σε συνεντεύξεις Τύπου του Τσάκα...

Σχόλια

Εικόνα canio

Ρε αγόρι μου,είναι δυνατόν να ανεβάζεις αποθεωτικό άρθρο για τον Αναστό(μπράβο σου γι' αυτό)και να αφήνεις αιχμές,τις οποίες ο καθένας μπορεί να τις εκλάβει όπως θέλει?
Εγώ φταίω όταν γράφεις αυτό?
"Για να δει ο ίδιος ο Αναστό -λέμε τώρα- το τι έκανε παλιότερα για να έρθει στον Θρύλο. Εδώ και μια δεκαετία περίπου, φαίνεται να τα έχει ξεχάσει αυτά.
Ως προπονητής μας τα μπερδεύει κάπως".
Ξεκαθάρισε τα λίγο-βασικά με το ευατό σου ξεκαθάρισέ τα,γιατί ούτε εσύ ο ίδιος δεν πρέπει να κατάλαβες τι έγραψες-και έπειτα ζήτα τα ρέστα!Μου έδωσες το δικαίωμα με το ατεκμηρίωτο,άνευ ουσίας του κειμένου,άτωπο σχολιασμό σου.

Εικόνα savvas gridlock

Παραδίνομαι ρε πούστη, παραδίνομαι. Γράψε ό,τι θες...

Εικόνα canio

χαχαχα,ρε φίλε σοβαρά τώρα.Δε θέλω να πλακωθούμε,ούτε με κανένα παιδί εδώ,αλλά πές μου τι εννοείς με την σπόντα που πέταξες!
Μπορεί να έκανα και λάθος στις κρίσεις μου,όπως σχολίασα παρακάτω.

Εικόνα savvas gridlock

Κανι-άρα, είσαι μύθος. Πάει και τελείωσε...

Εικόνα Εν Αθήναις

http://www.greenzone.gr/2012/04/274-sta-prasina-o-anastopoulos.html

Όχι, δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Ο Αναστό τέτοια πράγματα;;;

ΒΙΞ για τα λαιμά που λέει κι ο φίλος μου ο Σάββας. Και REXONA για τις α-μασχάλες λέω εγώ.

Εικόνα DRAZA

ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΑΣΕΙ. ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ ...ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ "ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ ΣΕΦ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΕΣ, ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΟΥ ...ΣΟΥ ΤΑ ΑΝΕΛΥΣΑ ΟΛΑ ΠΑΛΙ! ΕΣΥ ΕΞΗΦΑΝΙΣΘΗΣ!
ΧΑΘΗΚΕ ΡΕ ΨΥΧΗ ...ΚΑΙ ΣΟΥ'ΧΑ ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ ΣΑΒΒΑ... ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΙΚΤΟ!!

Εικόνα canio

Α οκ,αφού τα έγραφε η α(θ)λητικη (ψ)υχω,ισχύουν γκαραντί!
Που ο Σαργάνης τότε,έτρεφε και μεγάλη αγάπη για τον Θρύλο!χαχαχα,τι άλλο θα σκεφτείτε προκειμένου να πετάξετε λάσπη ακόμα και εκεί!
Ρε και οι δικοί σας γελάνε με τα χάλια σας!

Εικόνα savvas gridlock

Μπράβο στο gazzetta της εποχής. Βρήκε και άνθρωπο στον οποίο θα μιλούσε ο Αναστόπουλος, τον ''κολλητό'' του το Σαργκάνη. Ο Αναστόπουλος, αν ήθελε, θα πήγαινε στον ΠΑΟ από την Αβελίνο, πατώντας στα διοικητικά προβλήματα του Ολυμπιακού. Όχι μόνο δεν ήθελε, αλλά ούτε καταδέχτηκε να συζητήσει με το Βαρδινογιάννη. Τι να κάνουμε, δεν είναι όλοι πατσαβούρες σαν το Σαργκάνη και το Γαλάκο...

Εικόνα Hank

Βλέπεις ποια ειναι η διαφορά;
Εμείς σου βάζουμε αδιάβλητα στοιχεία κάθε φορα, και συ μας βάζεις ΤΙ είπε Ο Αναστό ΣΤΟ Σαργκάνη ΣΥμφωνα ΜΕ ρεπορτάζ της Ηχους.

Να σου πώ..μηπως έχετε και κανα ρεπορτάζ για του που ειναι κρυμμενος ο θησαυρός του Αλή πασα, μπας και γλυτωσουμε το ζυγό των επάρατοι Τροϊκανοί;

Εικόνα Εν Αθήναις

Κάπως έτσι κι εσείς ισχυριζόσασταν ότι μας κυνηγούσαν ταύροι το 1908. Με βάση το τί είπε off the record o χ,ψ παράγοντας μας στον χ,ψ δημοσιογράφο. Και τα ονομάζατε κι εσείς αδιάβλητα στοιχεία.
Διαλέξτε με τί θα παίξουμε.

Εικόνα savvas gridlock

Ναι, με μια διαφορά που παραβλέπεις. Εκείνα τα στοιχεία δεν τα έγραφε το ΦΩΣ. Ο χ,ψ παράγοντας -που παρεμπιπτόντως ήταν παρών κατά την ίδρυση του ΠΟΑ, αλλά ας το προσπεράσουμε- μίλησε σε ρεπόρτερ του ΠΑΟ σε αντικειμενικό μέσο, στην ΟΜΑΔΑ. Όχι σε φιλο-ολυμπιακό μέσο.

Εικόνα clark gheibol

καλά, πχιάνεσαι κι εσύ από κάτι λεπτομέρειες...

Εικόνα Hank

Eμείς παίζουμε με τράπουλα καινουργια, μολις αγορασμένη απ το περιφτερο, τη ζελατινα τη βγάζουμε μπροστά σας.
Εσείς παιζετε με κεινες τις βρωμιάρικες κολτσίνες που χουν σε κατι καφενεια παρακμιακά, και ανάλογα ποσα μυγοχέσματα εχει πάνω το χαρτί, το αναγνωριζετε, και ξερετε και που θα ποντάρετε.

Το συγκεκριμένο που αναφέρεις, είναι η καταγραφή μιας συζήτησης δικου σας παράγοντα. Νομιζω πως αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό και σε κάτι που πιθανόν να είπε ο μπατζανάκης του τσαγκάρη που πηγαινε τα παπουτσια της το δουλικό καποιου γείτονα του Σαργκάνη.

Αλλά παλι, το συγκεκριμενο θέμα, εκτος απο το οτι σας πηραν στο κατόπι οι ταυροι, δεν ειναι και τοσο υποτιμητικο για σας, τουλαχιστον οχι οσο μας εχετε συνηθισει.
Ομως, προκειμένου να αποδομησετε το επιχείρημα του άλλου, δέχεστε να απαξιώσετε και οτιδήποτε ισοδύναμο δικό σας. Βαζελιά...

Οπως κατάλαβες φίλε, το χαρτί που πεταξες, ειναι ασσος, αλλα γεμάτος μυγοχέσματα.

Εικόνα clark gheibol

ο Αναστόπουλος, δεν έριξε μόνο φάπα στο Σωκράτη, γάμησε και τον Αμπράμοβιτς λίγο πριν έρθει ο Γκραντ. Και μετά πιτσίλισε και το Φλορεντίνο, και μετά πάλεψε με το Χάροντα στα μαρμαρένια αλώνια, αλλά ο Χάρος δε γουστάρει Ρεξόνα. Μετά έφκιασε παντού αγαπητικούς. Και πριν είχε, αλλά δεν εκσπερμάτωναν με το μπορπονητή Νικόλα. Ενώ τώρα φωνάζουν "μπράβο ρε Νικόλα, προπονητή του Ατρομήτου, που ήρθες και μας γάμησες μες στο σπίτι μας". Ευτυχώς που αυτοί είναι κυρίως στην 7

Εικόνα canio

Τώρα που το ξανασκέφτομαι,δίκιο έχεις.
Ντροπή σου κύριε Αναστόπουλε που δεν έκατσες να σε ξεφτυλίσει ο Ολυμπιακός του Βαγγέλαρου-σαν κάτι άλλους προπονηταράδες,όπως ο σερ Τάκης,ο Μαντζουράκαρος κλπ-που απαίτησες από τον Σώκρατες να πάρεις τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος και να κάνεις τη δουλειά σου.Φτου σου κύριε που έριξες ΦΑΠΑ στον πανμέγιστο Κόκκαλη!

Εικόνα savvas gridlock

''Φάπα'' δεν έριξε στον Κόκκαλη. ''Φάπα'' έριξε στον κόσμο του Ολυμπιακού, που περίμενε να μπει μπροστάρης και να πάμε όλοι μαζί να πάρουμε ένα πρωτάθλημα που το είχαν δεμένο από παντού, τότε, οι βάζελοι. Η θύρα 7 έσυρε τον Κόκκαλη σε αυτήν την επιλογή, την ώρα που ο Σωκράτης ήθελε να βάλει τον Γκόγκιτς πρώτο, να πετάξει λευκή πετσέτα και να πάει με Μπάγεβιτς για τη νέα χρονιά. Εμάς γείωσε, αν θυμάσαι καλά το σκηνικό. Αν δεν το θυμάσαι, μπορώ να σου το ξαναθυμίσω με στοιχεία. Όσο για τα υπόλοιπα που λες, κάτσε και δες τι αποτελέσματα φέρνει απέναντι σε εμάς ως προπονητής και τι απέναντι στο βάζελο ο Αναστόπουλος και κυρίως το πώς ακριβώς χάνει από το βάζελο. Δεν λέμε να κάτσει να χάσει με εμάς. Άλλο λέμε.

Εικόνα canio

Σ' ενοχλεί που δνε πουλάει οπαδιλίκι,έτσι?
ΦΑΠΑ του 'ριξε,γιατί ο Σώκος έλυνε και έδενε τότε,αυτός ουσιαστικά ήταν ο προπονητής.Θέλει ΑΡΧΙΔΙΑ για να πας κόντρα σε παραδόσεις,όπως αυτές που είχε δημιουργήσει ο Κόκκαλης στον Θρύλο!
Μπράβο του,που δεν άφησε το πάθος του-και δεν τυφλώθηκε από τα λεφτά-να κυριαρχήσει και να κάνει το μεγαλύτερο σφάλμα της ζωής του!
Εκεί να δεις για το πότε θα άρχιζε η αποδόμηση του από νεόγαυρους και πατατάκηδες!
Αμα το καλοσκεφτείς,ακόμη και εσύ(σαν φανατικός που είσαι),το ίδιο θα έπραττες!

Εικόνα savvas gridlock

Στα αρχίδια μου αν πουλάει οπαδιλίκι. Το γκολ-προσφορά του Γιαννούλη στο ματς Ατρόμητος-ΠΑΟ πριν μια εβδομάδα έχω βαρεθεί να το βλέπω όταν ομάδες Αναστόπουλου παίζουν με το βάζελο. Το να τρώνε σίδερα με εμάς οι ομάδες του και να μην γίνεται το ίδιο απέναντι στο βάζελο κράζω. Στα περί Κόκκαλη, θες να σου δείξω κάποια πράγματα για να τα θυμηθείς καλύτερα?

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_2_19/03/2004_97803

Μόνο να μας γαμήσει δεν είχε ζητήσει τότε.

Δες τα πανιά των γαύρων έξω από τα γραφεία στο ΔΣ του Συλλόγου τότε, με προτροπές στον Κόκκαλη να ΜΗΝ παρατήσει το πρωτάθλημα.

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2004/03/19/32_h.jpg

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2004/03/19/31_h.jpg

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2004/03/19/33_h.jpg

Δες και τι ακριβώς ήθελε να κάνει τότε ο Κόκκαλης και πώς τον σύραμε ΕΜΕΙΣ να αλλάξει άποψη και να ψάξει επαφή με τον Αναστόπουλο.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_2_18/03/2004_97651

Εμάς γείωσε τότε ο Αναστόπουλος, αλλά εσύ φαίνεται θες να τα βγάλεις από μέσα σου και να αποδείξεις πως δεν έχεις τσίμπλα στα μάτια, δεν είσαι υπάλληλος του Κόκκαλη, πρόβατο κτλπ.. Αγνοώντας τα στοιχεία. Γιατί αυτά που λες, τα λέγανε τότε τα ΑΡΔάκια της GOAL.

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/2004/03/19/61_h.jpg

Αν θες μπορώ να σου βάλω και ατάκες από το τότε ΔΣ του Κόκκαλη...

Εικόνα canio

Α οκ,αφού τα έλεγαν τα ΑΡΔοειδή του Μπόμπολα,είμαι ένας απ' αυτούς σύμφωνα με τα λεγόμενά σου!
Το τσουβάλιασμα,πάει σύννεφο!
Μα καλά ρε,αφού πήγατε μέχρι τα γραφεία της ΠΑΕ,τι στο διάολο πάθατε μετά και κάναταε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ?
Έπεσε κανά τηλέφωνο από ψηλά?
Κακέ Αναστόπουλε,έθεσες και όρους!Που να 'ξερε ο καψερός ότι για να γίνεις προπονητής στον Θρύλο πρέπει να παίρνεις χαρτάκι από τον πρόεδρα,ότι πρέπει να μείνεις όσο γουστάρει αυτός!

Εικόνα savvas gridlock

Δεν είπα ότι είσαι ένας από αυτούς, είπα ότι μιλάς σαν κι αυτούς. Όχι γενικά, τώρα συγκεκριμένα. Εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφεται και πώς και γενικεύεις. Μετά, στο σκηνικό εμείς δεν κάναμε κωλοτούμπα. Αυτός μας γείωσε. Αυτός έκανε τα πάντα για να πει ''όχι'' στον Κόκκαλη και αλλάξαμε στάση. Αυτό μάλλον δεν σε πολυσυμφέρει να το θυμηθείς, έτσι? Το προσπερνάς βλέπω. Περίμενες προφανώς να υπερασπιζόμαστε αυτόν που ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ τον Θρύλο την ώρα του πολέμου, έτσι? Και φυσικά ''έπεσε τηλέφωνο από ψηλά''. Πήγαμε με πανιά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ και τρώμε και χαρτάκια και τηλέφωνα και προφανώς και χαρτζιλικωνόμαστε. Κορόιδα είμαστε? Είπαμε, το έχεις, αυτό, μέσα σου και βλέπεις ό,τι γουστάρεις. Τέλος, τους όρους που έθετε ο Αναστό, τους βλέπεις. Αρχικά, συμβόλαιο 1,5 χρόνου. ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ. Μετά, ήθελε άλλο βοηθό, όχι τον Γκόγκιτς. Μετά, μπορεί να ζητούσε άλλον να κουρεύει το χόρτο. Αλλά είπαμε. Εσύ θες να κράξεις το Σωκράτη.

Εικόνα canio

Ότι του φανεί του λωλοστεφανή!
Το ότι ζήτησε συμβόλαιο 1,5 χρόνου και ο Σώκρατες τσίναγε,τι σου λέει.Πάντως ότι του έτρεφε μεγάλη εμπιστοσύνη,δε θα το 'λεγε κάποιος.
Παιχνιδάκια δεν καταδέχτηκε να παίξει και δε γούσταρε να γίνει το εξιλαστήριο θύμα-ένα από τα πολλά-να κάθεται να τ' ακούει από αυτούς που "δεν είναι υπάλληλοι"(σύμφωνα με τα λεγόμενά σου),ενώ μέχρι την προηγουμένη τον αποθέωναν!Γιατί σίγουρα αυτό θα γινόταν.

Εικόνα savvas gridlock

Ο Σωκράτης τσίναγε εξ αρχής. Όχι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Εξ αρχής. Δεν γούσταρε Αναστόπουλο. Γκόγκιτς γούσταρε. Λευκή πετσέτα γούσταρε. Να σου το πω πιο απλά? ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Ε, το παρατημένο πρωτάθλημα, τον αναγκάσαμε εμείς και το ξε-παράτησε. Εμείς λοιπόν που τον αναγκάσαμε να μας ακολουθήσει και τον πείσαμε να ρίξει τα μούτρα του και να καλέσει τον Αναστόπουλο, λες ότι θα κράζαμε...τον Αναστόπουλο? Μήπως εννοείς ότι θα τον κράζαμε...κάποια ακαθόριστη χρονική στιγμή στο μέλλον? Δεν το ξέραμε να υπογράψουμε συμβόλαιο πως δεν θα ακουστεί κιχ για την πάρτη του ακόμη κι αν μείνει 10 χρόνια στην ομάδα κι ακόμη κι αν μας γαμήσει στο ενδιάμεσο και αποδειχθεί ανάξιος. Θυμάσαι τι έγινε εκείνη την χρονιά? Ο Αλέφαντος πήγε και ουσιαστικά πήρε το πρωτάθλημα μέσα στη Λεωφόρο, μέχρι να τον γαμήσει ο Δούρος. Ο Αλέφαντος. Γιατί ο Αλέφας δεν μάσησε. Δεν είναι Αναστόπουλος. Επίσης, για πολλοστή φορά, σου λέω ότι ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 1,5 ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟ. Τότε ο Αναστό διαφώνησε...στο βοηθό. Αν αυτό για'σένα δεν συνεπάγεται ότι κιότεψε και έκανε κακάκια να αναλάβει, οπότε έψαχνε δικαιολογίες μόνο και μόνο για να χαλάσει τις διαπραγματεύσεις, ας το λήξουμε εδώ να πάμε παρακάτω, γιατί για όλο τον υπόλοιπο κόσμο αυτό σημαίνει. Και για να τελειώνουμε μια και καλή, περί υπαλλήλων και τσάτσων της 7 εδώ μέσα μαλακίες δεν έχει. Αν θες να λες τέτοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ, θίγοντας άτομα που κάνουν και φυλακή και γαμάνε τις ζωές τους για τον Θρύλο, θα μιλάς με ονόματα. Μπορείς να μας πεις ονόματα ''υπαλλήλων''?

Εικόνα Hank

Ενταξει ρε canio, μπας και σταματησεις ποτε:

Ο Νικολός, ψιρισε τη μαιμού, ειπε στο Σωκράτη να την ξεψιρίσει, ο Σωκράτης με δυσκολία την ξεψίρισε, μετά ειπε να την λουσει με Rexona, ο Σωκράτης με ακομα μεγαλύτερη δυσκολία την έλουσε με Rexona, και στο τέλος ο μουστάκιας έκανε πίσω.
Ο τύπος κοίταξε τη μπαρτη του. Θες να πούμε οτι καλά έκανε; Καλά έκανε, και γειασάν του μάγκα.
Γειασάν του μάγκα του Νικολού λοιπον, που όταν του έγινε η τιμή να γινει προπονητής στην αγαπημένη του ομάδα, δεν δέχτηκε. Νομιζω απλα ειναι τα πράγματα.
Ο Ολυμπιακός, εννοείται, ειναι κατω απο όλους, κατω απο καθε προσωπικό συμφέρον. Εκτος κι αν μιλάμε πχ για το Σωκράτη. Εκεί, απαιτούμε να βάζει πάνω και έξω από κάθε λογική, τον Ολυμπιακό. Και τα ίδια ισχύουν περιπου και για το Μαρινάκη τώρα.

Εικόνα canio

Για το ποιό λόγο δε δέχτηκε,δε θα το κρίνουμε?Μόνο την ουσία(η άρνησή του στον Σώκο)κοιτάτε εσείς?
Το πώς έφτασε σε αυτή την απόφαση,δε μετράει για σας?

Εικόνα clark gheibol

Μη μπαρουσιάζεις τα πράματα όπως θες εσύ γιατί έτσι σε συμφέρει μάλλον. Ο Σωκράτης ήταν αυτός που έφτυσε πάνω στον Ολυμπιακό με το να μη μπροτείνει κλειστό πενταετές στο Μουστάκια. Πήγε η 7 να κάνει τσαμπουκαλίκια, ο Σωκράτης χέστηκε, αλλά μετά λέει "δε γκάνω ένα τηλεφώνημα καλύτερα;", έπεσε το λοιπόν τηλέφωνο και να σου κοκοκό η 7. Το συμπέραζμα είναι ότι έχεις κολλήσει με το Ζαρντίμ ρε συ. Ξεκόλλα ρε μαλάκα, τώρα έχουμε Μίτσελ.

Εικόνα dono

Σου έχω τωρινό παράδειγμα. Ο Αβραάμ
Ο ποδοσφαιριστής Ανάστο θα είναι ΠΑΝΤΑ στην μνήμη μας πάνω απ´ όλα και μετά βέβαια στην καρδιά μας. Μιλάω εγώ που στα πρώτα μου φίλαθλα βήματα τον Αναστό είχα
Ο προπονητής Αναστό γιατι να είναι;

Εικόνα canio

Τι έχει ξεχάσει δλδ ρε μάγκα?Τι πράγμα μπερδεύει?
Πλάκα θα έχει να υπάρχει έστω και ένας γαύρος που να τα βάλει με το μεγαλύτερο σέντερ φορ που πέρασε από τον Θρύλο!

Εικόνα virus

με το σεντερ φορ αναστοπουλο δεν τα βαζει κανεις...ουτε με τον προπονητη αναστοπουλο για τι δεν υπαρχει!!!ξεκοληστε ρε μαγκες με τον μουστακια,παμε καλα???για να ανεβαζει τα γιαννενα απο τη β'καλος ειναι,για ολυμπιακο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ,οπως δεν κανουν και πολλοι αλλοι που ακουγονται καθε φορα που ψαχνουμε προπονητη!!!σοβαρευτειτε...

Εικόνα dono

Yeahhhh

Εικόνα Hank

Ετσι ακριβώς.
Παντως προπονητής στον Ολυμπιακό, βλέπω να γίνεται αμα ξαναφυτρώσει το μουστάκι του.

Να δικαιολογεί και τον τίτλο "μουστάκιας" που του κολλήσαμε. Γιατί με το Θρυλο, ειναι συνυφασμένος ως "μουστάκιας".

Νο μουστάκι, Νο Θρύλος

Εικόνα canio

Έτερον εκάτερον αυτό φίλε μου.
Ο μπαγάσας παραπάνω,τα έβαλε με τον Αναστό επειδή δεν καταδέχτηκε να παίρνει χαρτάκι από τον Σώκο και του έριξε ΜΠΟΥΦΛΑ όταν του πρότεινε να γίνει προπονητής!

Εικόνα savvas gridlock

Θες να με κάνεις να σαλτάρω τώρα, έτσι? Μάθε να διαβάζεις και μην μας πρήζεις τα αρχίδια. Αποθεωτικό άρθρο έχω ανεβάσει για το Νικόλα και μου λες ότι τα βάζω μαζί του? Την παλεύεις ρε?

Εικόνα dono

Αν τα έγραφε για το σέντερ φορ Αναστόπουλο τότε θα τον κράζαμε μαζί, αφού συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να είσαι εντελώς κάφρος να του καταλογίσεις το οτιδήποτε
Τα γράφει όμως για τον προπονητή Αναστό που ρε φίλε δεν είναι το ίδιο μέγεθος με αυτο του παίκτη. Πρόσεξε δεν είναι σίγουρα γενίτσαρος όπως πολλοί άλλοι που πέρασαν από την ομάδα, αλλά δεν μπορώ βα καταλάβω ποιά είναι ακριβώς η θέση στο άρθρο που διάβασες; Ότι σώκος ήταν ρεμάλι, άχρηστος, ακατάλληλος κτλ; Ωραία σεβαστή η άποψή σου αλλά το άρθρο μιλάει για τον προπονητή Αναστό! Τέσπα το παρών σχόλιο είναι για να μην χάνουμε την πυσία ενός άρθρου που διαβάζουμε και να ασχολούμαστε με λεπτομέρειες που δεν είναι το ζουμί του άρθρου

Εικόνα canio

Ρε στ' αρχίδια μου να τον κρίνει σαν προπονητή!Προφανώς και δεν είναι τόσο μεγάλος σαν κόουτς όπως τον πλασάρουν τα ΑΡΔοειδή!
Μας δουλεύεις ρε φίλε?Ο άλλος κρίνει ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΑ τον Αναστό και μας τον βγάζει γενίτσαρο!
Για ποιό λόγο?Επειδή έριξε ΦΑΠΑ πριν μερικά χρόνια στον Σώκο!
Τέτοια καψούρα που στεναχώρησε τον Κόκκαλης,ούτε ο Πετράν!Αν είναι δυνατόν!
Μη μας βγάζεις και αόματους.Ξεκάθαρα το λέει το παλικάρι.Μην το καλύπτεις!

Εικόνα savvas gridlock

Ρε γαμώ τον αντίθεό σου να γαμήσω μέσα, τι είναι αυτά που γράφεις ρε? Εγώ που σου λέω ότι πήγαμε τότε με πανιά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ, μου λες ότι τον υπερασπίζομαι? Τι πράμα είσαι εσύ ρε πούστη μου...

Εικόνα dono

Κοίτα καλύτερα το σχόλιο μου, μιλάω για το τι γράφει στο άρθρο. Στο άρθρο που τον βγάζει γενίτσαρο; Εγώ δεν βλέπω κάτι σχετικό! Το τι σχολιάζετε μεταξύ σας ΔΕΝ με αφορά
Τελικά με εσένα δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα. Με ποιόν ΔΕΝ τα έχεις στην ομάδα; Με τον σώκο, τον μαρινάκη, τους οπαδούς, κάποιους παίκτες, την οργάνωση, τις μεταγραφές κτλ. Κανένας που να είναι στο απυρόβλητο υπάρχει;

Εικόνα canio

Αφήνει υπονοούμενα ρε φίλε!Δες και τα σχόλια του.
Στο απυρόβλητο,είναι όσοι τιμάνε τη φανέλα,όσοι παθιάζονται με τον Θρύλο και όσοι έχουν ματώσει στα γήπεδα για την μεγάλη ιδέα του Ολυμπιακού!Ο Αναστό,είναι ένας από αυτούς.
Θα έπρεπε να διαλέξω ντε και καλά κάποιο στρατόπεδο?Άμα έχει κάποιος ΕΠΙΧΙΕΡΗΜΑΤΑ και όχι μικροαστικές αντιλήψεις,μπορεί και να κρίνει τους πάντες!

Εικόνα clark gheibol

όχι μόνο να τους κρίνει, αλλά και να τους τσουβαλιάζει, να τους βρίζει, να τους γαμάει το σάιτ με τρολιάρικα σχόλια. Το βασικό είναι να νομίζει κανείς ότι έχει επιχειρήματα. Ύστερα απ' αυτό ο δρόμος προς την Αλήθεια ανοίγει διάπλατος. Κι έτσι, πάντα άμα κανείς έχει επιχειρήματα, είναι στο απυρόβλητο και γίνεται συνάμα ένας λαμπερός Φάρος, γύρω από τον οποίο πρέπει να συσπειρωθεί το σύνολο, είτε είναι ομάδα αυτό, είτε κοινωνία, είτε συνδικαλιστική οργάνωση. Και, πραγματικά με μια τέτοια έννοια, χαίρομαι πραγματικά που με το χτίσιμο αυτού του σάιτ, φτιάξαμε ένα καλόγουστο (αν και δέχομαι επιχειρήματα για το αντίθετο) αισθητικά φόντο προκειμένου να αναδειχτεί ο Φάρος ο Γαυροδότης

Εικόνα dono

Για τον παίκτη αναστο ναι συμφωνούμε!
Ποιός σου είπε να διαλέξεις και ποιά στρατόπεδα;
Μα ο Σάββας σου απαντά στηρίζοντας την άποψή του με επιχείρημα το τι έγραψαν οι εφημερίδες (και το τι γνωρίζει αυτός αλλά ας υποθέσουμε ότι αυτο δεν είναι επιχείρημα-απόδειξη). Εσύ που στηρίζεις την άποψή σου;

Εικόνα canio

Αυτό ρε πούστη μου που προσπαθείτε να με βγάλετε τρελό,είναι κάπως περίεργο!
Είτε δεν καταλαβαίνετε τι λέει ο αρθρογράφος,είτε κάνετε τα πάντα μας και σώσετε τπτ από την "πατάτα" που έκανε!

Εικόνα dono

ΟΚ ρε φίλε δεν έχω κάτι άλλο να σου πω
Πίστευε ότι θες, αλλά παρατηρώ ότι μόλις ζορίζεσαι καταφεύγεις ΠΑΝΤΑ σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και κρίσεις
Αν νομίζεις ότι οποιοσδήποτε εδώ μεσα έχει την ανάγκη να τον υπερασπιστεί κάποιος άλλος τότε δεν έχεις καταλάβει απολύτως τίποτα

Εικόνα clark gheibol

δε χρειάζεται καμιά προσπάθεια φίλε