Όχι…ΔΕΝ σκούζετε αρκετά.


Tags: -

Μετά την αναμενόμενη φάπα στον εξασφύριχτρο στο ΣΕΦ προχτές, για άλλη μια φορά, βιώσαμε το πόσα άπατο είναι το βαρέλι που προσπαθεί να χωρέσει εδώ και αιώνες όλη τη μπόχα-βρώμα του λαπατοφόρου σωματείου.

Το ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού, ειδικά το τμήμα που καταστρατήγησε κάθε έννοια δικαίου, ισονομίας, ηθικής και σεβασμού στο ίδιο το άθλημα, έχει παράπονα απ’ τη διαιτησία.

Οι τύποι που πανηγυρίζανε με τα σφυριχτρένια, που ανακάλυψαν τα νον-κωλ, τα…πλεονεκτήματα στο μπάσκετ, που ανάλογα με τις διαθέσεις τους αυξομείωναν τις γραμμές του γηπέδου, που εισήγαγαν στο άθλημα το κωλοσκριν-μπατιστ και τόσες άλλες αμέτρητες καινοτομίες, οι τόσες και τόσες φορές τζάμπα –και ελέω αυτών που τώρα αναθεματίζουν- μάγκες, έχουν παράπονα απ τη διαιτησία.

Σα να βγει η Τζούλια, και να εγκαλέσει για ανηθικότητα μια γιαγιά απ το Αφγανιστάν επειδή η μπουργκα της δεν καλύπτει και το πρόσωπο.

Σα να βγει ο Τζιμπριλ και να πει ότι δε φοράει φούστες.

Σα να βγεί ο Τσακας και να πει οτι σιχαίνεται τα διπλά πιτόγυρα.

Σα να βγει ο Τζωννυ και να πει ότι το twitter είναι εργαλείο του διαβόλου.

Σα να βγει ένας κορμοράνος και να πει σε μια δεκαοχτούρα ότι αυτή είναι η αιτία που δεν πραγματώθηκε το Panathinaikos Arena.

Σα να βγει ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης και να πει ότι δεν είναι βάζελος.

Η ξετσιπωσιά των λαπατοφόρων, δεν έχει όριο.
Αλλά, ξέρετε κάτι, ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχετε δίκιο που φωνάζετε.

Μέχρι να φτάσει η στιγμή να σας σφάζουμε στο γόνατο, εγώ θα γλεντάω λιγότερο με τις κυκλοστριφογυριστές φάπες οι οποίες θα πέφτουν κατά ριπάς από δω και πέρα.

Αν και γι αυτό, για τις σφαγές στο γόνατο που θα γουσταρα, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Γιατί βλέπετε, το Θρύλο τον καθοδηγούν (και φαίνεται θα το κάνουν για πολλά χρόνια) ακόμα, ίσως οι δύο πιο τίμιοι και ανιδιοτελείς παράγοντες που εμφανίστηκαν στον ελληνικό αθλητισμό.

Και μέσα σε όλα, είχαμε και τον Mr. «χίλιες και μία ακατάληπτες γκριμάτσες», τον μύθο τον Αρτζι, να μιλάει για διαφορετικά κριτήρια.

ΜΠΟΧΟΥ ΡΕΕΕ…ΜΠΟΧΟΥ!
 

Σχόλια

Εικόνα canio

Πλάκα έχει το σημερινό πρω(κ)τοσέλιδο της Λαχανί.
Για δείτε τι προέτρεπε ο βαζέλικο-αυτός ντε που νίκαγε και τα κοράκια σύμφωνα με τα λαγουδάκια-τους παίκτες του.Μα για τόσο κόντρα πια μιλάμε?Zots knows,όπως λένε και οι γλύφτες του τα ΑΡΔοειδή!
http://www.dailymotion.com/video/xpdrxw_theatro-panathinaikou_sport#.URJ...
Σχολή Καραγκούνη και στο μπάσκετ!Το 'χει το ηθοποιηλίκι μέσα του αυτός ο σύλλογος!

Εικόνα lemmy

Κι ακόμα τίποτα δεν έχετε δει...το ποτήρι θα το πιείτε όλο μέχρι να φτάσει πάτο

Εικόνα canio

Ξέχασες και ότι αυτοί εφυύραν την αλητεία σύμφωνα με τα λόγια του πρεζάκια προέδρου τους!
Α σε παρακαλώ,όλα κι' όλα!

Εικόνα ΔΙΑΣ

εσκουξαν? δεν πηρε κατι το αυτι μου...

Εικόνα red apple

Γεια στα χέρια σου κύριε αρθρογράφε!
Να τους ακούς πώς σκούζανε στο πρωκτορείο του ΟΠΑΠ όπου συχνάζω...να σου φύγει ο τάκος!
Η διαιτησία τους έφταιγε....

Αυτοί είναι ικανοί να εφεύρουν και την "Ριζούπολη" στο μπάσκετ και να την κάνουν σημαία στο μέλλον, αν τυχόν -που επιβάλλεται - να βλέπουν την πλάτη μας για καμιά δεκαριά χρόνια

Εικόνα Εν Αθήναις

Εσείς γιατί σκούζατε τόσα χρόνια δηλαδή;

Εικόνα Judge Redd

Εμείς, από τότε που ο Σωκράτης ο Μεγάλος ο Βαζελοφάγος άφησε το μπάσκετ, πέσαμε θύματα της πιο αλητικης, της πιο αδιστακτης, της πιο αμειλικτης μαφίας που έχει στηθεί ποτέ εκτός Σικάγο και Κατω Ιταλίας.
Αλλά, αμα εισαι ζελές, τέτοια θα λες.
Προσπαθείς να εξισώσεις το βόθρο στον οποίο κολυμπάτε χαρωπά σα σωματείο αμέτρητα χρόνια, ειδικά αυτο το τμήμα σας, με μια λακουβα από τα νερα της βροχής.

Εικόνα red apple

Η ειδοποιός διαφορά κολλητέ είναι το ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!
Άλλο ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ κι άλλο ένα χρονάκι με την ψυχή στο στόμα... Αντιλαβού;

Θα μας τρελάνετε κι απο πάνω...
Εντάξει, δεν λέμε, καλή ομάδα είχατε, καλό προπονητή αλλά και καλά...συμπαρομαρτούντα. Εμείς δεν λέμε οτι όλα ήταν "κλεψιμέϊκα", όπως λέτε του συναφιού σας για το ποδόσφαιρο...

Αλλά δεν μας τρελάνετε κι απο πάνω που η ΠΡΑΣΙΝΗ ανακάλυψε τον παπουτσέλη του μπάσκετ...

έλεος

Εικόνα dono

Οι τύποι που πανηγυρίζανε με τα σφυριχτρένια, που ανακάλυψαν τα νον-κωλ, τα…πλεονεκτήματα στο μπάσκετ, που ανάλογα με τις διαθέσεις τους αυξομείωναν τις γραμμές του γηπέδου, που εισήγαγαν στο άθλημα το κωλοσκριν-μπατιστ και τόσες άλλες αμέτρητες καινοτομίες, οι τόσες και τόσες φορές τζάμπα –και ελέω αυτών που τώρα αναθεματίζουν- μάγκες, έχουν παράπονα απ τη διαιτησία.
Εμείς φωνάζαμε γι αυτά που έκριναν και τίτλους. Εσείς;

Εικόνα canio

Άστο ρε αγόρι μου,μην το ζορίζεις το πράμα!Σανό,δε θα βρεις εδώ,πήγαινε στα μέρη σου να προμηθευτείς!