ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (VIDEO)



Για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της φετινής Super League, ο ΠΑΟ επισκέφθηκε την Τρίπολη και αντιμετώπισε τον τοπικό Αστέρα. Τελικό σκορ 2-2 όπως ξέρουμε. Πάμε να δούμε μια χαρακτηριστική φάση από το παιχνίδι, ενώ το σκορ ήταν ακόμη 1-1.
 

 
Τι λέτε? Σηκώνει δεύτερη κίτρινη η φάση? Έχει χάσει την μπάλα εντελώς και πάει ΜΟΝΟ για τον παίκτη ο Βιτόλο, ναι ή όχι? Αν δινόταν η κάρτα και έπαιζε με παίκτη λιγότερο για κάνα μισάωρο ο ΠΑΟ, θα άλλαζε η εικόνα του ματς, ναι ή όχι? Διαιτητής ο Γιάχος aka Γιούχου, από το σύνδεσμο Χίου υποτίθεται, αλλά με θητεία στον ΘΡΥΛΙΚΟ σύνδεσμο Αθηνών του Βαρούχα. Λογικό ήταν να κυνηγήσει τον ΠΑΟ, έστω κι αν η ''αδικημένη'' αυτή ομάδα βρισκόταν 26 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Είπαμε, ο Μαρινάκης δεν αφήνει τίποτε κάτω.
 
ΒΑΓΓΕΛΑ, ΜΗΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟ

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

Εγώ νομίζω ότι τονε βρήκε με το γόνατο. Με το χέρι δε μπρόλαβε να τον αρπάξει, είχε ήδη λυγίσει από το μπόνο ο άλλος

Εικόνα clark gheibol

Κάρτα πεντακάθαρη εννοείται

Εικόνα canio

Καλά να πάθει ο Αστερούλης!Δεν τον λυπάμαι καθόλου.Κανένας τους δεν το πήρε χαμπάρι,αντιθέτως από την προηγούμενη εβδομάδα,έχουν ΛΥΣΣΑΞΕΙ κατά του Θρύλου παίκτες,προπονητής και διοίκηση!
Δείτε εδώ τα όσα ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ δήλωσε ο πρόεδρος τους μετά την ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΗ διατησία με την Λεβάντε!
http://www.arcadia-sports.gr/football/asteras-tripolis/proti-omada/item/...
ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝ για κάποια ανάποδα αράουτ και φάουλ στο κέντρο του γηπέδου για το μεταξύ μας ματς,αλλά στο ματς με τον βάζελο,που έκρινε το αποτέλεσμα,ΟΜΕΡΤΑ!
Μπροστά στον λαγό,την πάπια!
Κι' αυτός ο Τσιώλης,προετοιμάζεται από τώρα με ιδιαίτερα από τουϊτι και "αντικειμενικούς" δημοσιοκάφρους για μετά το καλοκαίρι,όταν και αναλάβει την ζέλα!