ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΑΒΑΚΗ



Πριν από λίγη ώρα έληξε το παιχνίδι ΠΑΟ-Κέρκυρα με σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Το νικητήριο γκολ προήλθε από εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του Φιγκερόα, μετά από χέρι εντός περιοχής του Έντερ. Ας δούμε τη φάση.
 
Από το 01:47 και μετά στο βίντεο με τις φάσεις της αναμέτρησης, ειδικά στο replay, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Σο σπρώχνει τον Έντερ και μετά αυτός κάνει χέρι. Αυτό φωνάζει και δείχνει με τα χέρια του και στο βοηθό ο παίκτης της Κέρκυρας, μάταια φυσικά, αφού μετά την απομάκρυνση από το ταμείο δεν αλλάζει η ιστορία. Μέχρι αυτήν την ώρα που μιλάμε, αναφορά σε ''αντικειμενικά'' ηλεκτρονικά ΜΜΕ δεν έχουμε βρει για αυτήν την απόφαση του ''αντιπαναθηναικού'', σύμφωνα με κάποιους φωστήρες, διαιτητή Κουκουλάκη. Αντίθετα, βρήκαμε άλλα, πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Ας πούμε στο live της αναμέτρησης στην ''αμερόληπτη'' σελίδα του sport-fm, βρήκαμε αυτό.
 

 

 

 

 

 
Θαυμάστε ''αντικειμενική'' παρουσίαση του παιχνιδιού. Λες και παίζει με ξένη ομάδα ο Παναθηναικούλης. Ειδικά προς το τέλος, δεν άντεξε ο ''έγκριτος'' αυτός δημοσιογράφος και έβγαλε τα εσώψυχά του, αναφωνώντας ''πώς γίνεται να σημαδεύετε όλο τον Αναστασόπουλο? Άντε, βάλτε κάνα γκολ, καρκίνο βγάλαμε''. Ο ίδιος ''έγκριτος'' δημοσιογράφος μας ενημέρωνε πριν λίγους μήνες για το πόσο ''πρωτοπόρησε'' η μπύρα 13 το 1966, ο ''αρχαιότερος σύνδεσμος οπαδών στη χώρα''.
 
Φυσικά, με αυτά που γράφουμε δεν στοχοποιούμε τον εν λόγω κύριο, ούτε προτρέπουμε σε πράξεις βίας οπαδούς του Ολυμπιακού ή άλλων ομάδων πλην του ΠΑΟ εναντίον του. Θα είναι καραγκιόζης όποιος την πέσει στον κύριο Παπαχρήστο, όχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο, απλώς επειδή θα τον κάνει και ήρωα στα μάτια κάποιων φιλάθλων ''δίχως τσίμπλα στα μάτια''. Το τι θα πει ''αντικειμενικός δημοσιογράφος'' αναδεικνύουμε και πάνω από όλα, το πώς γίνεται η βαζελοπροπαγανάδα μέσα από ''αξιόπιστα και αχρωμάτιστα'' ΜΜΕ. Άλλο ένα γνήσιο τέκνο της σχολής Δαβάκη, όπου κόβει και ράβει ο ''έγκριτος'' κύριος Σωτηρακόπουλος και φυσικά το 33% του ομίλου SPORTDAY-SPORT-FM 94.6-SPORT-FM.GR ανήκει στον κύριο Αλαφούζο, με την εφημερίδα SPORTDAY να τυπώνεται στις εγκαταστάσεις της ''Καθημερινής''.
 
Υ.Γ. Μετά το 73' και την έκρηξη Παπαχρήστου για τους παίκτες του ΠΑΟ που δεν βρίσκουν εστία και τον εκνεύρισαν, στην περιγραφή στο live του αγώνα στο sport-fm.gr πέρασε ο κύριος Νικόλας Ακτύπης. Μπορεί να ήταν και τυχαίο βέβαια, αλλά μήπως μεσολάβησε κάτι? 
 
 

Σχόλια

Εικόνα canio

Δυστυχώς Σάββα,από ΄κει που περιμέναμε κάτι να γίνει,έχει πέσει ΟΜΕΡΤΑ!
Αναφέρομαι φυσικά,στα δικά μας sites,που ούτε που πήραν χαμπάρι την δουλειά που έχει στήσει ο αλαφούσκας!
Αν δεν φωνάξουμε εμείς,δεν γίνεται τπτ.
Σε περίπτωση βέβαια που κάτι τέτοιο γινόταν σε ματς του Θρύλου,θα βγαιναν οι ντροπιασμένοι γαύροι και θα έσκιζαν τα διαρκείας τους!Όχι κατ' ανάγκη επειδή έτσι ένιωσαν,αλλά θα έβαζαν το χεράκι τους τα "αντικειμενικά" ΜΜΕ!
Τώρα,όλα καλά όλα ανθηρά.Κανένας δεν πήρε χαμπάρι,οι δικοί μας το καναν γαργάρα(δεν ξέρω αν κρύβεται κάτι πίσω απ' αυτό)και ζησαν αυτοί καλά και 'μεις καλύτερα!

Εικόνα savvas gridlock

Ξέρεις τι κρύβεται? Όταν γράψει κάνας δικός μας ΑΡΔ τίποτε τέτοιο, πετάγονται από κάτω τίποτε πουστόφλωροι και αρχίζουν τα σχόλια''τι ασχολείστε ρε παιδιά με τους πεθαμένους? Μήπως εμείς είμαστε καλύτεροι?'' και την όποια κάψα έχουν να τα κάνουν τα όποια δικά μας παιδιά δουλεύουν εκεί, την χάνουν. Άμανε χάσεις τη μπουτάνα τη ντζίμπλα απ'τα μάτια, καταντάς πυρηνικό όπλο. Ντεκαβλέ...

Εικόνα canio

Αυτή είναι η ουσία αδερφέ.Έχει υποστεί λοβοτομή ο σημερινός γαύρος!Πίσω από αυτό,κρύβονται φυσικά οι "αντικειμενικοί"!

Εικόνα ΔΙΑΣ

αγορασμενη δημοσιογραφια. ο davaki_green_fm των "αριστερων" μπαμποχελακηδων και του συζηγου της κοσιωνη.
κριμα γιατι και στον ΟΑΕΔ να εγγραφουν η τροικα εξωτερικου ειναι αποφασισμενη να κοψει ολες τις κοινωνικες παροχες.

Εικόνα savvas gridlock

Τους έχει και ''καλοπληρωμένους'' εκεί μέσα ο αριστερός με τα ''πειρατικά'' και τις διαφημίσεις των χιλιάδων ευρώ Χελάκης, μια χαρά θα τους κάτσει το ταμείο...

Εικόνα ΔΙΑΣ

σαββα ξερεις για ποτε εξαφανιζονται τα χιλιαδες ευρω αν εισαι αναγνωστης (χωρις να να κατανοεις πλήρως τη φυση...) βιβλιων οπως το Theory of Games and Economic Behaviour των Τζον φον Νόιμαν και Όσκαρ Μόργκενστερν?
αν βλεπεις ταινίες με τη ζωή του ΜΕΓΑΛΟΥ Τζων Φορμπς Νας και αντί να κατανοήσεις συνεχιζεις να αθλησαι στο αθλημα των διπλών κύβων? ή εισαι λάτρης του κοκκινου και του μαύρου? και δεν εννοώ τα χρωματα του αριστερισμού, της αναρχίας ούτε καν της παναχαικής...πάλι ντόρτια!!

Εικόνα red apple

Πού τονε θυμήθηκες τον Νας, ωρέ Ζευ;

Προ μηνών έδειχνε μια σειρά η ΕΤ-1 με τον γνωστό πιτσιρικά έλληνα καθηγητή Κωνσταντίνο -μου διαφεύγει το επώνυμο...- που εργάζεται στο να σπάσει τη θεωρία του Νας

Εικόνα savvas gridlock

Θα κλάσει μια μάντρα ο Δασκαλάκης στο Νας. Δέκα δέκα τις πετάει τις ασίστ στον Κόμπε ο παικταράς. Ίσα με τα ζόμπι τους κλοκάκηδες του ΕΜΠ...

Εικόνα savvas gridlock

Έχει καταστραφεί γκοζμάκης και ντουνιάς με τη θεωρία των παιγνίωνε και τους δυναμικούς προγραμματισμούς. Ρε κορόιδα, πάτε μέσα από βιβλία να μάθετε τα κονομικά? Ελάτε μια βόλτα στο Μπειραιά να σας τα μάθουμε όλα, στη μπράξη...

Εικόνα ΔΙΑΣ

ο φιλ-ιππος διαβαζει κιαυτος?