''ΚΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ?''



Τέλη 1987. Μόλις έχει ανακοινωθεί η πώληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Κοσκωτά. Η ομάδα βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αφού ο Σταύρακας ο Νταιφάς έχει ξεπουλήσει τους πάντες κι έχει φτιάξει ρόστερ Β' Εθνικής. Ο κάθε πικραμένος έχει αξιώσεις πια να κερδίσει τον περυσινό πρωταθλητή. Έρχεται λοιπόν ο Κοσκωτάς κι αρχίζει να αγοράζει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον. Ο κόσμος του Θρύλου έχει τρελαθεί. Εκεί που έπαιρνε πριν λίγες μέρες το ΦΩΣ και διάβαζε ότι ο Σκλαπάνης του Λεβαδειακού θα μας πάρει το Μητρόπουλο, τώρα βλέπει αυτά και είναι ένα βήμα από το Δαφνί.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 28-11-1987
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 29-11-1987
 

 
Έτσι, λίγες μέρες αργότερα, στην ίδια εφημερίδα, θα δημοσιευτεί το παρακάτω περιστατικό, ενδεικτικό του τι θα πει ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 3-12-1987
 

 
Σχόλια δεν χρειάζονται. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Τη συγκεκριμένη ομάδα, την έκανε από την στιγμή που ιδρύθηκε ΘΡΥΛΟ ο κόσμος της και θα την διατηρήσει ΘΡΥΛΟ, μέχρι να καταστραφεί αυτός ο κόσμος.
 
ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗ ΓΗ...

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

αυτη τη σχεση ΑΙΜΑΤΟΣ προσπαθουν να σπασουν οι @αμημενοι ΑΡΔ με το καθημερινο δηλητηριο που σταζουν στα αυτια και στα ματια των ολυμπιακων. γιαυτο πρεπει να τους βγαζουμε στη σεντρα. Μαρινακη μη μασας... εχε παραδειγμα το σωκρατη και ο κοσμος ακολουθει..