Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ



Μετά την γνωστοποίηση της τιμωρίας του Σαλπιγγίδη με 6 αγωνιστικές για την περιβόητη μούντζα στο βοηθό διαιτητή του αγώνα Πλατανιάς-ΠΑΟΚ το Σάββατο που μας πέρασε, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση, την οποία και θα σχολιάσουμε.
 
Πως είναι δυνατόν να ερμηνεύεται η γλώσσα των χειρονομιών και να τιμωρείται κατά τέτοιον τρόπο ο αρχηγός της ομάδας, παίκτης – ηγέτης του συλλόγου και της Εθνικής ομάδας, αναρωτήθηκε και στη συνέχεια πρόσθεσε: Αυτό είναι χτύπημα όχι μόνο σε βάρος του ΠΑΟΚ, αλλά και σε βάρος της Εθνικής ομάδας, καθώς ο Σαλπιγγίδης θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός των αγωνιστικών χώρων.
 
Και όπως ξέρουμε πολύ καλά, όλος ο οργανισμός που λέγεται ΠΑΟΚ μοχθεί πάντοτε για το καλό της Εθνικής Ελλάδος.
 
Εμείς βλέπουμε τηλεόραση, παρακολουθούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουμε προ πολλού κατανοήσει αρκετά πράγματα για τη λειτουργία του. Έχουν δημιουργηθεί άνισες συνθήκες για διάφορες ομάδες και αυτό το βιώνουμε διαρκώς. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός, προκειμένου να αντιληφθεί, ποιόν συμφέρει ο αποκλεισμός του βασικού μας ποδοσφαιριστή για έξι αγώνες, πριν από τους ημιτελικούς του κυπέλλου. Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποιες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, δρώντας παρασκηνιακά δεν επιθυμούν να δουν τον ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου διοχετεύοντας διάφορες προφάσεις στα ΜΜΕ, όπως για παράδειγμα ότι οι οπαδοί μας ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στον αγώνα.
 
Ο τελικός Κυπέλλου έχει οριστεί για τις 11 Μαίου. Οι ημιτελικοί του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα έχουν οριστεί για τις 17 και 27 Απριλίου. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα αγώνων της Super League, η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται στις 21 Απριλίου. Με βάση λοιπόν αυτά
 
α) Με την ποινή των 6 αγωνιστικών, ο Σαλπιγγίδης χάνει τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου στην Τούμπα. Στον επαναληπτικό στην Τρίπολη, όπου και θα κριθεί η πρόκριση, θα δώσει το παρόν. Αν τώρα χαθεί η πρόκριση από το πρώτο ματς για την αρμάδα του Δώνη, με κάνα 0-2 ή 0-3 υπέρ του Αστέρα, φανταζόμαστε πως δεν θα φταίει η έλλειψη ενός γκολτζή, αλλά το ότι οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ δεν θα κόψουν τις αντεπιθέσεις του Ράγιο και του Ναβάρο.
 
β) Είναι αστείο να συζητάμε αν θα του στερηθεί η δυνατότητα να παίξει στον τελικό του ΟΑΚΑ, εφόσον προκριθεί ο ΠΑΟΚ. Φυσικά και θα παίξει.
 
γ) Ποια ομάδα ευνοείται από τα ματς που θα λείψει ο Σαλπιγγίδης? Μήπως κάποια που θα τον ανταγωνιστεί στα play off για τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League του χρόνου? Το γράφουμε αυτό, αφού αρκετά ''ανοίγματα'' του κυρίου Αλαφούζου προς την πλευρά Σαββίδη βλέπουμε τελευταία. Από την στιγμή που κατά βάση στο πρωτάθλημα θα λείψει ο Σαλπιγγίδης, πού κολλάει ο Ολυμπιακός? Μόνο αν το έχεις, αυτό, μέσα σου, βγάζεις τέτοιο συμπέρασμα.
 
δ) Έχουμε δει με βίντεο το ''κυνηγητό'' που δέχεται φέτος η ΔΕΚΟ του Βορρά για να μην πάρει το Κύπελλο.
 

 

 
Πέρα από τα ''ανυπέρβλητα'' εμπόδια της Καλλιθέας και του Λεβαδειακού, λοιπόν, που συνάντησε το Παοκάκι, βρήκε και τα κοράκια-ταλιμπάν του Μαρινάκη. Και δεν πιάνουμε καν το πρωτάθλημα, που φέτος ειδικά οι προκλήσεις εις βάρος της ''Παοκάρας'' έχουν ξεπεράσει κάθε όριο (εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ, αλλά περιμένετε και το συγκεντρωτικό βίντεο στο τέλος της χρονιάς, με όλες τις φάσεις που αφορούν τη ΔΕΚΟ του Βορρά). Είναι αυτό που λέμε και φωνάζουμε συνέχεια. ''Ποιος θα έρθει να βάλει τα λεφτά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τέτοια χούντα των γαύρων παντού?''.
 
Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι είμαστε ο μοναδικός σύλλογος, ο οποίος απευθύνθηκε στον Πρωθυπουργό της χώρας με σαφείς και εποικοδομητικές προτάσεις για την εκκαθάριση όλων των υποχρεώσεων του συλλόγου έναντι του Δημοσίου.
 
Σύμφωνα με τον τελευταίο δημοσιευθέντα ισολογισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την χρήση της σεζόν 2011-12, έχουμε τα παρακάτω
 

 

 
Τα χρέη του ΠΑΟΚ, το υπόλοιπο των ζημιών από τα συσσωρευμένα ελλείμματα των προηγουμένων χρήσεων δηλαδή μαζί με αυτήν την τελευταία χρήση, είναι 31,4 εκ. ευρώ. Από αυτά, όπως μάθαμε στην τελευταία γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, αλλά και όπως βλέπουμε από τον πίνακα των υποχρεώσεων, όπου αφαιρούμε τα 2,8 εκ. ευρώ που είναι οι οφειλές για δόσεις συμβολαίων προς τους παίκτες, προκύπτει ένα ποσό της τάξης των 28-29 εκ. ευρώ, το οποίο χρωστάει ο ΠΑΟΚ προς το ελληνικό κράτος. Ο Σαββίδης λοιπόν προτείνει να πληρωθεί το πρωτογενές κεφάλαιο των χρεών, τα 11 εκ. ευρώ και να χαριστούν τα 17 εκ. ευρώ των προσαυξήσεων. Μιλάμε για πολύ ''συμφέρουσα'' πρόταση για όλους τους Έλληνες πολίτες, έτσι? Την ώρα που για οφειλές ύψους 3.000 ευρώ σε μπουζουριάζουν, τι ψυχή έχουν 17 ψωροεκατομμυριάκια χάρισμα στην ομάδα του Δημοσίου? Απορώ πώς δεν πετάνε την σκούφια τους οι τροικανοί και οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι με τις προτάσεις Σαββίδη. Όσον αφορά τις οφειλές των 2,8 εκ. ευρώ, βάσει ισολογισμού, προς τους παίκτες από τα παλιά χρόνια? Άλλο ανέκδοτο. Τέτοιον ''καλοπληρωτή'' είχαμε πολλά χρόνια να δούμε στη χώρα μας...
 
Υπάρχει η αίσθηση ότι κάποιος δεν θέλει καθόλου να βλέπει τον ΠΑΟΚ ελεύθερο, ανεξάρτητο, καθαρό απέναντι στο κράτος, προστατευμένο από τις εξωτερικές επιρροές και πιέσεις.
 
Νάτη και η μπηχτή προς το Μαρινάκη, ότι δεν θέλει να ξεχρεώσει ο ΠΑΟΚ και κάνει τα πάντα για να μην δυναμώσει γενικότερα η ΔΕΚΟ του Βορρά. Ο Μαρινάκης έχει βάλει 50 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και άλλα 20 εκ. ευρώ σε ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΕ-ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ. Παρέλαβε μία ΠΑΕ με συνολικά χρέη-συσσωρευμένα ελλείμματα ύψους 97,2 εκ. ευρώ το 2010, δίχως βέβαια οφειλές προς το Δημόσιο να τρέχουν, αλλά με 29 εκ. ευρώ να πρέπει να δωθούν άμεσα για να καλυφθούν δάνεια και υποχρεώσεις προς τρίτους, όπως προκύπτει από τον ισολογισμό της χρήσης της σεζόν 2009-10
 

 

 
και με τα λεφτά που έδωσε από την τσέπη του, το χρέος της ΠΑΕ έπεσε στα 64,7 εκ. ευρώ, ενώ ο δανεισμός υποχώρησε και πλέον οι υποχρεώσεις έχουν μαζευτεί κατά πολύ, δίχως να πνίγουν τον Ολυμπιακό, αφού οι δόσεις-τοκοχρεωλύσια για τα δάνεια που έχουμε πάρει ως ΠΑΕ στο παρελθόν έχουν πέσει πια στα 17 εκ. ευρώ, όπως αναλύσαμε στον ισολογισμό της χρήσης 2011-12 και όπως φαίνεται και από τον προηγούμενο ισολογισμό, 2010-11.
 

 

 
Από τα 97,2 εκ. ευρώ, το χρέος της ΠΑΕ Ολυμπιακός -διακανονισμένες οφειλές για να είμαστε ακριβείς, δεν άφησε χάος ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ πίσω του- πήγε στα 64,7 εκ. ευρώ. Καλύφθηκαν 32,5 εκ. ευρώ άμεσα. Ο Σαββίδης δεν μπορεί να καλύψει τα 28 εκ. ευρώ που χρωστάει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο και ζητάει να του χαριστούν τα 17 εκ. ευρώ. Και ισχυρίζεται μετά πως ''τρέμει'' ο Μαρινάκης. Ρε το Σαββίδη, τον επενδυτή-φόβητρο...
 
Η επένδυσή μας στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο δεν είναι δυνατό να κινδυνεύει από αυθαίρετες ερμηνείες κανονισμών. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο να αναπτυχθεί και να αναδιαρθρωθεί σε ξεκάθαρα νομικό και κανονιστικό πλαίσιο που δεν θα μεταβάλλεται κατά το δοκούν και έχουμε τη βεβαιότητα ότι στην προσπάθειά μας αυτή θα έχουμε συμμάχους την UEFA και τη FIFA που έχουν πληροφορηθεί τις αλλαγές που φιλοδοξούμε να επιφέρουμε. Εάν τα γεγονότα προδίδουν ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, επιφυλασσόμαστε να συγκαλέσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου και να συζητήσουμε ακόμη και το ενδεχόμενο απόσυρσης της ομάδας από τις διοργανώσεις, οι οποίες διεξάγονται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Superleague.
 
Πολύ θα θέλαμε να είμαστε σε μια γωνιά, όταν παράγοντες του ΠΑΟΚ θα εξηγούν σε αξιωματούχους της FIFA και της UEFA πως επιθυμούν τη διαμόρφωση ενός ξεκάθαρου κανονιστικού πλαισίου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αν αυτό δεν γίνει καταπώς γουστάρουν, θα φύγουν από το πρωτάθλημα. Θα γελάσει το πανελλήνιο, είμαστε σίγουροι. Αν πάντως κάνουν την απειλή τους πράξη και αποχωρήσουν από πρωτάθλημα και Κύπελλο, εμείς τους ευχόμαστε ''στο καλό'' και καλή επιτυχία στα ντέρμπυ που πάντοτε κατά βάθος επιθυμούσαν να παίξουν, με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και την Μπότεφ Πλόβντιβ.
 
Πέρα από αυτά, ας θυμηθούμε και 3 ενδεικτικές περιπτώσεις ''μούντζας'' στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε μία υπόθεση με πολλά κρούσματα, αφού μιλάμε για μία τυπική ελληνική συνήθεια.
 
1) ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗ
 
Στις 4 Ιανουαρίου 1992, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 1991-92, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα. Τελικό σκορ 2-2. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με το σκορ 1-1, ο Καραπιάλης μουντζώνει το βοηθό διαιτητή, μετά από μία λανθασμένη, κατά την γνώμη του ιδίου, υπόδειξή του και αποβάλεται από τον αγωνιστικό χώρο, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, από το 01:40 και μετά.
 

 
Ο Μπίλαρος θα μετανιώσει, θα ζητήσει συγγνώμη και θα απαιτήσει να μην πληρώνεται καν από την ομάδα για όσο διάστημα ισχύσει η τιμωρία του. Αντρίκεια-Ολυμπιακά πράγματα. Τελικά θα φάει 6 αγωνιστικές.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 7-1-1992
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 17-1-1992
 

 
2) ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ
 
Στην ίδια σεζόν με την αποπάνω περίπτωση, 1991-92 και στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Τελικό σκορ 0-0. Ο Αποστολάκης του ΠΑΟ θα μουντζώσει το διαιτητή για μία απόφασή του, αλλά δεν θα γίνει αντιληπτός -περίεργο για παίκτη του ΠΑΟ...- και τελικά θα αποβληθεί αργότερα για διαμαρτυρία, κλοτσώντας την μπάλα με μανία στην κερκίδα, όπως βλέπουμε στο βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα. Τελικά θα τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές, μετά την εξέταση του βίντεο.
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 20-4-1992
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 8-5-1992
 

 
Στο ίδιο πρωτάθλημα λοιπόν, 6 αγωνιστικές ο Καραπιάλης, 4 ο Αποστολάκης για το ίδιο παράπτωμα. Πώς στοιχειοθετήθηκε αυτό? 4+2 για τον Μπίλαρο, με τις 2 αγωνιστικές να έρχονται λόγω εξύβρισης προς το βοηθό. Και ο Αποστολάκης? Δεν έβρισε φυσικά, όπως βλέπουμε ξεκάθαρα και στο βίντεο. Κιχ δεν έβγαλε. Αδιαμαρτύρητα πήρε τον δρόμο προς τα αποδυτήρια. Αυτό θα πει φυσικά βαρδινογιαννικό παρακράτος, που μια ζωή ήλεγχε και ελέγχει την αθλητική -και όχι μόνο- δικαιοσύνη. Το ακόμη πιο αστείο στην υπόθεση, είναι πως ο ΠΑΟ έκανε ένσταση για αυτό το ματς, ζητώντας να επαναληφθεί ή να το πάρει στα χαρτιά, όπως έχουμε δει εδώ, επειδή λέει τον αδικήσανε και του τραυματίσανε τον Καραγεωργίου. Να'σαι τώρα ΚΑΡΚΙΝΟ-γιάννης, να ελέγχεις τα πάντα και παρά τις ''άκρες'' σου παντού, να βγαίνεις τρίτος εκείνη την χρονιά, ήταν κατόρθωμα. Ο σκοπός όμως επετεύχθη. Τα παραρτήματα ΟΦΗ-Κόρινθος κόψανε τον δρόμο του Θρύλου προς την κούπα και το πήρε η ΑΕΚ.
 
3) ΔΟΜΑΖΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΩΡΑΣ
 
Την έχουμε δει την ιστορία, αλλά δεν βάλαμε την ποινή του Δομάζου για την περιβόητη μούντζα, που ακόμη θυμούνται οι παλιότεροι. Ο Κατσώρας είχε πλάτη και δεν είδε τίποτε, αλλά όλο το γήπεδο είδε τη χειρονομία του Ολυμπίκ. Κανείς δεν βρέθηκε να του σφυρίξει την παράβαση και θα περνούσε στο ντούκου, αν την επομένη δεν δημοσίευε τη φωτογραφία η ''Απογευματινή''. Ξέσπασε σάλος και το παρασκήνιο γύρω από αυτό το ματς θα μας οδηγήσει σε νέα ανάρτηση στο μέλλον, αφού δεν είναι δυνατόν να εκτεθούν όλα σε μία και μοναδική. Να αναφέρουμε μόνο πως για ένα διάστημα ο Ασλάνας έκοψε τις διαφημίσεις του ΟΠΑΠ προς το ''ΦΩΣ'' μετά από αυτό το παιχνίδι. Φσυικά και δεν ήθελε να τιμωρήσει ο ''αναμορφωτής'' του ελληνικού αθλητισμού τον Ολυμπίκ, που τον έλεγε ''γιο'' του, όπως έχουμε δει στο αφιέρωμα για το Χουντέμπλευ και την Έβερτον, από την Αθλητική Ηχώ στις 6 Μαρτίου 1971, με τον Ολυμπίκ να αναπαύεται στην αγκαλιά του ''πατέρα'' του. Δεν γινόταν όμως να κάνει και εντελώς τα στραβά μάτια, αφού πλέον ο Θρύλος είχε διοίκηση ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ και όχι τα διορισμένα χουντοειδή τύπου Μπουζάκη, Σκυλίτση και Παπαποστόλου. Τι έκανε λοιπόν? Τον άφησε να παίξει μετά από μία εβδομάδα με την ΑΕΚ
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 15-10-1971
 

 
κι αφού πέρασε το ντέρμπυ, του έριξε 3 αγωνιστικές, στα πιο εύκολα ματς.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 20-10-1971
 

 
Το αστείο? Ο Ολυμπίκ στην απολογία του είπε πως ''δεν μούντζωσα τον Κατσώρα, αλλά το συμπαίκτη μου, τον Αντωνιάδη'' και γελάσανε και τα σκυλιά...
 
Φαίνεται λοιπόν ξεκάθαρα ποια ομάδα ευνοείται από την απονομή δικαιοσύνης διαχρονικά σε όμοια περιστατικά και ποια δεν έχει κανένα πρόβλημα από το κανονιστικό πλαίσιο για το ποδόσφαιρο στη χώρα μας που θέλει ο Ιβάν ο ΡΠ. Ας τα δουν λοιπόν αυτά ο Σαββίδης και οι νομικοί του κι ας αφήσουν τις γελοιότητες για τον Ντιόγκο στο Περιστέρι ''που έπρεπε να αποβληθεί'', γιατί μπορούμε να πάμε και πιο πίσω εμείς, με τον Πάμπλο Γκαρσία και την μπουνιά στον Ντιόγκο που δεν είδε ο Κάκος, την σφαλιάρα του Κονσεισάο στον Τζόρτζεβιτς που πάλι δεν είδε ο Κάκος και άλλα πιο παλιά. Λες κι αν έβγαινε ο Ντιόγκο στο 90' δεν θα κερδίζαμε τον Ατρόμητο ή λες κι αν έτρωγε 6 αγωνιστικές θα έλειπε από κανέναν στον Ολυμπιακό. Στο τέλος θα μας πείτε πως έβαλε λυτούς και δεμένους ο Μαρινάκης για να μην χάσει για λίγα ματς τον ''παικταρά'' των 4-5 συμμετοχών τον χρόνο στις αποστολές της ομάδας ρε μπουγατσόβλαχοι...

Σχόλια

Εικόνα canio

Το φύλλο αγώνος με τον Πλατανιά,δεν το υπέγραψε ο μπαοκ?Για ποιό λόγο τότε διαμαρτύρεται?Πλάκα θα έχει να μας πουν ότι δεν ήξεραν την τιμωρία ακριβώς!Ας δουν λίγο τους κανονισμούς ο Ρωσσοπόντιος και το παρεάκι του!Καλές οι διαμαρτυρίες,αλλά όχι και να μας βγάλουν τρελούς,όταν προηγουμένως έχουν βάλει οι ίδιοι το χεράκι τους!

Εικόνα indian

Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου ρε φίλε...πέρα από τα κόλπα του κάθε Σαββίδη ο οποίος χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο για να κάνει τις πραγματικές "δουλειές" του, πέρα από τον πόλεμο που δέχεται ο Θρύλος από τους απανταχού ηλίθιους, αυτό που εμένα με εκνευρίζει περισσότερο είναι το να υπάρχουν Γαύροι, ο θεός-ο αλλάχ-ο γιαχβέ-ο βούδας και δεν ξέρω κι εγώ και ποιός άλλος να τους κάνει, που δε γνωρίζουν την ιστορία, δεν ενδιαφέρονται να μάθουν, που χάφτουν το παραμύθι...όλα στη φόρα Σάββα, όλααα

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα savvas gridlock

Και σου πουλάνε και πρόλογο ότι είσαι και πρόβατο-τσάτσος-υπάλληλος-γλείφτης κι αν αντιδράσεις άσχημα σ'αυτούς τους χαρακτηρισμούς, σου την λένε κιόλας με το ''πρόσεχε πώς μιλάς'' και ''μην μας κάνεις και μαθήματα, δεν είμαστε βάζελοι''. Συνήθως αυτά τα κείμενα-λογύδρια των νεόγαυρων κλείνουν με επικό τρόπο, ''α ρε να γινόμασταν όπως παλιά, θα σου'λεγα εγώ''. Ε αυτό λέμε. Να γίνουμε όπως παλιά. Στην παλιά 7 η φάπα σε κάτι τέτοια άτομα πήγαινε σύννεφο. Από το φατούρο θα πρόσεχαν και την σκιά τους μετά, στο τι λένε και πώς το λένε...

Εικόνα indian

στην 7 δε θα πέρναγαν ούτε 1000 μέτρα απέξω Σάββα...θυμάμαι ήμουν πιτσιρίκι όταν ανέβαινα κάθε τόσο για να νιώσω απλά και μόνο την ατμόσφαιρα του γαύρου...και δεν τολμούσα να μπω στην 7 γιατί θεωρούσα ότι δεν άξιζα να είμαι μέσα...καθόμουν και χάζευα τον κόσμο...αυτούς τους 10.000 νοματαίους που είμαστε αρχές '90 ταρίφα κάθε Κυριακή...2 χρόνια και μερικές εκδρομές στα εκτός μου πήρε για να μπω στην 7...και όχι δεν τράβούσα φώτο ούτε γιούχα και επική κριτική...δεν δάκρυσα απλώς αλλά έκλαιγα με λυγμούς και δεν ντράπηκα ούτε στιγμή...με τα κασκόλ στο χέρι και στο λαιμό...ούτε casual ντυμένοι ούτε ποζεριές...μόνος Ολυμπιακός...

υγ ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ