ΒΑΖΕΛΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ



Πόσες φορές έχετε ακούσει βαζέλια να υποτιμούν τον κυρ-Νίκο τον Αλέφαντο? ''Γραφικός είναι ρε γαύροι και μόνο εσείς πιστεύετε όσα λέει'' κι άλλα τέτοια βαζέλικα επιχειρήματα, ελιτίστικα, από και καλά οπαδούς ''επιπέδου''. Στο ''αγαπημένο'' μας site μάλιστα προσπάθησαν να αμφισβητήσουν τα ολυμπιακά του φρονήματα, κάτι που αν θυμάστε είχε προκαλέσει την ανάρτησή μας με το ιστορικό της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό και το τι έκανε για να ΜΗΝ παίξει ποτέ στο βάζελο ως ποδοσφαιριστής. Πάμε να δούμε άλλη μία ωραία ιστορία κωλοτούμπας του κόσμου της Πανάθας.
 
Σεζόν 2001-02, τέλος πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, 13η αγωνιστική. Ο ΠΑΟ υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Εθνικό Αστέρα, την ομάδα της Καισαριανής. Προπονητής στον Αστέρα ο κυρ-Νίκος. Έχει κάνει ήδη μια μεγάλη ζημιά στην ΑΕΚ και στο Σάντος και παραλίγο να κάνει άλλη μία στη βαζέλα του Μαρκαριάν σε αυτό το ματς, που με το κλασικό τσούκου-τσούκου μπολ κερδάει 1-0 με τα χίλια ζόρια. Από το ρεπορτάζ μετά το τέλος της αναμέτρησης, τσιμπάμε το παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 28-1-2002
 

 
Σας τα'πε καλά ρε κορόιδα? Σας τα εξήγησε όμορφα? Βρίζατε και κουνιόσασταν σαν κονιόρδοι, αλλά μόλις σας άρχισε στις αναλύσεις, μάθατε μπαλίτσα, κωλοτουμπιάσατε, τον χειροκροτήσατε και σας πήρε και στο μεζέ στο τέλος, με ευχές για ''καλή συνέχεια στην ομάδα σας''. Έτσι ξηγιέται ο κυρ-Νίκος ο άρχοντας.
 
ΝΙΚΟΛΑ ΝΙΚΟΛΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΟΛΑ