ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ 1969 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΙΔΙΑΚΟ



Οι τύποι έχουν ΘΡΑΣΟΣ. ΟΚ, παντελόνια δεν φοράνε, γνωστό εδώ και χρόνια για σχεδόν όλους τους λαγούς. Να κοκορεύεσαι όμως για ΚΛΟΠΗ ΤΙΤΛΟΥ, πάει πολύ ρε. Κοιτάξτε εδώ ανάρτηση του ''αγαπημένου'' μας site. Mετά τις πορδές των τενεκέδων, πάμε να δούμε και την αλήθεια γύρω από τον αγώνα μπαράζ Ασλανιδιακού-ΑΕΚ το 1969, όπου ο νικητής κατακτούσε και το πρωτάθλημα Ελλάδος.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 31-3-1969
 

 

 
Υπογραφή ''Φουντουκίδης'', ο ψευτο-κορυφαίος ΑΡΔ-αβανταδόρος των παναθηναικών συμφερόντων της Ηχούς. Τις επόμενες μέρες, θα μάθουμε πολύ καλά το τι έγινε στον τελικό.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 1-4-1969
 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 1-4-1969
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Με απλά λόγια, η ΑΕΚ προηγείται 68-66 του Ασλανιδιακού 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα και έχει κατοχή μπάλας. Ο Χαικάλης του Ασλανιδιακού πέφτει πάνω στο Γαλάρη της ΑΕΚ που την κρατάει, αλλά δεν του κάνει ένα απλό φάουλ. Αρχίζει να τον κοπανάει, προφανώς θολωμένος από την διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου. Ο Γαλάρης ανταπαντάει και επικρατεί κομφούζιο. Ο Δήμου -ναι, ο γνωστός, η διαιτητάρα...- καταλογίζει από μία τεχνική ποινή, σωστά, αλλά το φάουλ του Χαικάλη στο Γαλάρη το καταπίνει. Έτσι, αντί να οδηγηθεί σε βολές η ΑΕΚ ή έστω να διατηρήσει την κατοχή με νέα επαναφορά απ'έξω, έχουμε...τζάμπολ. Ο Ασλανιδιακός παίρνει την μπάλα, κερδίζει φάουλ και δύο βολές και το ματς οδηγείται σε παράταση. Λίγο πριν, η διαιτητάρα ο Δήμου έχει αποβάλει με ανύπαρκτο πέμπτο φάουλ τον Αμερικάνο της ΑΕΚ κι έχει κάνει τα στραβά μάτια στις προκλήσεις του Κολοκυθά, που πέταξε την μπάλα στον προπονητή της ΑΕΚ, το Μήλα. Το θέμα το συνεχίζει η ΑΕΚ τις επόμενες μέρες, αλλά μάταια.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 2-4-1969
 

 

 

 

 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 3-4-1969
 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 4-4-1969
 

 
Η ένσταση πήγε στα σκουπίδια και άλλος ένας τίτλος κατέληξε στα χουντόπαιδα.
 
ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ. ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΑΣΛΑΝΙΔΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΠΑΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.
 

Σχόλια

Εικόνα dono

Τελικά έχω χάσει το μέτρημα. Η αεκούλα πόσες ενστάσεις έχει κάνει σε όλα τα αθληματα; Μόνο εσύ έχεις γράψει καμιά 15αριά... Αλλά ξέχασα, ενστάσεις κάνει μόνο ο γάβρος

Εικόνα savvas gridlock

Μην πιάνεσαι κορόιδο ρε γαύρε. Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. Πού να το καταλάβεις εσύ αυτό...