ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Ήρθε η ώρα να δούμε συγκριτικά τις οικονομικές παροχές της χούντας στον Ολυμπιακό, εφόσον έχουμε παραθέσει συγκεκριμένα νούμερα και αριθμούς για άλλες ομάδες.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 24-9-1974
 

 
Τα υπόλοιπα χρήματα που και καλά πήγαιναν στον Ολυμπιακό, ήταν για του Ρέντη, θέμα που έχουμε αναλύσει διεξοδικά σε σειρά αναρτήσεων εδώ. Τα παραπάνω μπορεί κανείς να τα συγκρίνει με αυτά και ιδίως με όσα ομολόγησε ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑΟ, ο Κασιμάτης, πως βάλανε στα ταμεία τους τα βαζέλια από τη χούντα, αλλά και με άλλες ομάδες, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, ΟΦΗ και λοιπές ''δημοκρατικές'' δυνάμεις, που θα προστεθούν σε λίγο καιρό στον κατάλογο.
 
Υπάρχει όμως και το θέμα των ερασιτεχνικών τμημάτων για κάθε Σύλλογο, πλην ποδοσφαίρου δηλαδή.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 8-10-1974
 

 
Αυτά μπορείτε να τα συγκρίνετε με όσα αποκάλυψε ο Κίτσιος, τα οποία αφορούσαν μία χρονιά και μόνο για τα ερασιτεχνικά τμήματα του ΠΑΟ κατά την επταετία. 7 εκ. δραχμές μόνο για μία σεζόν στο βάζελο, 500.000 δραχμές συνολικά για 4 χρόνια στον Ολυμπιακό. Είπαμε εξ άλλου το τι συνέβαινε σε αυτά τα 4 χρόνια, από τα τέλη του 1970 και μετά, στον ελληνικό αθλητισμό.
 
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ, ΧΟΥΝΤΟΒΑΖΕΛΟΙ, ΧΟΥΝΤΟΠΑΟΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ''ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ''.

Σχόλια

Εικόνα VASILIS7

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ τα λέω, αλλά ποιος ακούει. Πείτε τα κι εσείς. Δεν τα λέτε δεν τα γράφετε, κι αν τα γράφετε τα βάζετε στα ψιλά γράμματα και αναγκάζομαι να γράφω κατεβατά μετά...