ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ



Πριν λίγα λεπτά βγήκε η απόφαση για την ποινή στην ΑΕΚ, στο βόλλευ γυναικών, από την αθλητικό δικαστή, για το χτύπημα στην αθλήτρια του τμήματός μας Αρετή Τέζα από ένα ΣΟΥΡΓΕΛΟ οπαδό της Floriginal στον πρώτο τελικό της Δευτέρας. Η ποινή είναι αυτή.
 
Βάσει του αθλητικού νόμου 2725 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, άρθρο 120 παρ. 2γ, η ποινή εφαρμόζεται στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, εφόσον από την ημέρα έκδοσης της απόφασης, μεσολαβούν 5 ημερολογιακές ημέρες.
 
Πάμε τώρα και στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολλαρίων, που λένε και οι ψαγμένοι. ΓΙΑΤΙ Η ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΩΡΙΤΕΡΑ? Πότε μάθαμε πως τελικά θα κληθεί να απολογηθεί το περήφανο προσφυγικό σωματείο της ΔΕΚΟ του Ποδονίφτη? Χθες. Την ίδια ώρα, η FLORIGINAL πριν καν βρεθούν για τα τυπικά με την αθλητικό δικαστή, έβγαζε αυτήν την ανακοίνωση. Ούτε καν μία ελαφρά αγωνία για τα μάτια του κόσμου δεν εκδήλωσαν εν όψει της ανακοίνωσης της ποινής για το χτύπημα στην Τέζα. Κι εμείς δεν λέμε πως αν τελικά καλούσε η αθλητικός δικαστής την ΑΕΚ την Τρίτη και της ανακοίνωνε την ποινή επί τόπου, θα άλλαζε κάτι, ούτε πως θα προτιμούσαμε να γίνει ο πέμπτος και καθοριστικός για τον τίτλο τελικός κεκλεισμένων των θυρών. Καμία πρεμούρα όμως ρε παιδί μου? Αθλήτρια χτυπήθηκε. Πού είναι σε μία τελική η ευαισθησία της ΓΥΝΑΙΚΑΣ που απονέμει τη δικαιοσύνη για μια ΓΥΝΑΙΚΑ που ένα ΣΟΥΡΓΕΛΟ ''άντρας'' την έστειλε στο νοσοκομείο? Στο να τιμωρεί από τώρα...για του χρόνου την ομάδα της οποίας ο οπαδός εξευτέλισε το ίδιο το ανδρικό φύλο, πέρα από το άθλημα του βόλλευ? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ. Ένα περίεργο πράγμα...
 
Κι επειδή κάποια πράγματα μόνο τυχαία δεν είναι, ας θυμηθούμε μιαν ανακοίνωση του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πριν λίγο καιρό.
 
Ο εκπρόσωπος του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας (το κλειστό του οποίου χρησιμοποιεί ως έδρα η ΑΕΚ) και πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων, κ. Χρήστος Σύλλας έπαψε πλέον να μας πείθει ότι δεν έχει σκοπό να εξυπηρετήσει άλλη ομάδα, παίρνοντας αποφάσεις εν μια νυκτί. Απορούμε που ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Αχιλλέας Μαυρομάτης παρατηρεί από μακριά, απέχει και δεν ασχολείται με τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων για το κορυφαίο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ομοσπονδία. Αποφάσεις οι οποίες πλήττουν τόσο την ισονομία της διοργάνωσης όσο και την αξιοπιστία της Ε.Ο.ΠΕ. Εάν θεωρεί ο κ. Μαυρομάτης, ότι δεν αξίζει να ασχολείται με το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών ας ασχολείται μόνο με τα καθήκοντά του ως νομικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ.
 
Σας έχουμε πάρει χαμπάρι πριν καν σκεφτείτε να κάνετε τις ''ομορφιές'' σας. Όπως κι αν έχει, καλή επιτυχία στα κορίτσια μας και περιμένουμε το πρωτάθλημα, το πρώτο σε αυτό το άθλημα, τη Δευτέρα. Ό,τι κι αν κάνουν οι άλλοι, είναι πια ξεκάθαρο πως από την απόδοση των δικών μας αθλητριών θα εξαρτηθεί η κούπα. Ας μην μασήσουν κι ας τιμήσουν το σήμα που φοράνε.
 
Υ.Γ. Ευπρόσδεκτος ο τίτλος σε ένα τμήμα που μεταξύ άλλων πολλών συντηρείται ΚΑΙ ΑΥΤΟ από το υστέρημα ΟΛΩΝ ΜΑΣ, αλλά μέχρι εκεί. Σιγά μην κλείσουμε και τους δρόμους να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα, σαν κάτι στερημένους επιδοτούμενους στο τριόροφο παλιότερα.
 

 
ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ...

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

καλα να μη τους τιμωρησουν. αλλα και το ελευθερο σουλατσο? ποτε ξαναγινε κατι αναλογο? αραγε θα γινει το ιδιο στο σεφ αν χρειαστει 5ος τελικος με ζελε?

Εικόνα Mhtsaras

Έλα μωρή αρρώστγεια !!!Να σκάσει μύτη η κουπίτσα στο Μπεραία και στο βόλλευ κυλοτών !Γουστάρω !!!
Να πάρουμε πάρτη τη συγκινησιακή προσφυγοπούλα...Που ποτές δε γκάμει ενστάσεις...Είπαμε !Δε γκάμει ενστάσεις η προσφεγιά ρε !Είναι ντόμπροι άθρωπες και φοράνε πανταλόνια !

Εικόνα dono

Νικήστε εκεί μέσα και μετά αφήστε τους να σκούζουν!!!

Εικόνα savvas gridlock

Φαντάσου να πάρουμε το πρωτάθλημα, να τις κουβαλήσουμε από τα Φιλαδέλφεια στο Γκέτο στα Καμίνια, να πιαστούμε αγκαλιά με την Κοσμά και την Τένεβα και όλοι μαζί να πούμε το ''είσαι στο μυαλό''. ΟΞΩ ΡΕ...

Εικόνα ΔΙΑΣ

αν ειχαμε στο ροστερ χανταβα μαλλον θα το ξανασκεφτομασταν για την αγκαλια....
παλι αδικηθηκαν οι αδικημενοι. η απαντηση ειναι μια και ειναι ολυμπιακη. περιμενω τα κοριτσια να μη μασησουν και να σηκωσουν τη κουπα.