ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ



Απρίλιος 1997. Ο Θρύλος ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Ρώμη, όπου θα σήκωνε το πρώτο Ευρωπαικό. Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, ο ΠΑΟ με τον Κυρίτση στον πάγκο -είχε απολυθεί ο Μάλκοβιτς- αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, στον τρίτο προημιτελικό των play off της σεζόν 1996-97. Πολύ κρίσιμο ματς, αφού ο χαμένος μένει έξω από τη Euroleague 1997-98, με τη σειρά να είναι στο 1-1 και να κρίνεται στις δύο νίκες. Ο ΠΑΟΚ, με τον Σκάιλς προπονητή, θα κάνει παρέλαση με σκορ 66-77 και θα προκαλέσει...ταραχή στα βαζέλια. Σάββατο 19 Απριλίου 1997 έγινε το παιχνίδι, ενώ την επομένη στο ποδόσφαιρο η Ξάνθη κέρδιζε 1-2 μέσα στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟ και οι εφημερίδες εξέφραζαν την απορία ''ούτε στο ΟΥΕΦΑ φέτος ο ΠΑΟ?''. Θρυλικό Παναθηναικό Σαββατοκύριακο...
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 20-4-1997
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 21-4-1997
 

 

 

 

 

 

 

 

 
Πού ξέρετε. Μπορεί σε λίγο καιρό όλα αυτά να αποδειχθούν προφητικά και να τα ξαναζήσουμε.
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ.

Σχόλια

Εικόνα vagio

Άντε, με το καλο να ψοφησουνε οικογενειακώς φέτος να γουστάρω!!!

Εικόνα V0R4D0R

Εγώ θυμάμαι ένα εξώφυλλο από το Φως που τον κουβαλάγανε τον Θανασάκη και του είχανε γυρίσει τα μάτια ανάσκελα. Πρέπει να ήταν το 99-00 που ήταν προπονητής ο ξανθός και τους έδειχνε τα δάχτυλα (που τον πονούσαν, όπως είπε)μετά από διπλό στο ΟΑΚΑ (νομίζω 68-69), με Μπλου Έντουαρντς κλπ. Το είχα κρατήσει εκείνο το Φως, αλλά το έφαγε το σκοτάδι τελικά.

Εικόνα savvas gridlock

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content60/Issue/1999/12/13/32_h.jpg

Οε οε οε πώς τους γάμησες έτσι ξανθέ

Εικόνα V0R4D0R

Χα χα χα. Κεραυνοβόλος είσαι ρε αδερφέ. Δεν το αλλάζεις σε Blitz το Gridlock? Α ρε Τόμιτς! Μου λείπει αυτή η μαγκιά σου η βρώμικη.