Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ GREENZONE ΣΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙΑ



Στο ''αγαπημένο'' μας site διαβάσαμε έναν απολογισμό της διαιτησίας στο πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε, σεζόν 2012-13. ''Γνήσιος παναθηναικός'' απολογισμός, δίχως στοιχεία, δίχως εικόνα, μόνο με αερολογίες και τσιτάτα, ώστε να καταλήξει ο συντάκτης στο κλασικό εικονογραφημένο.
 
Συνολικά ο Ολυμπιακός έχει συγκεντρώσει 17 πόντους – δώρο από λανθασμένες αποφάσεις διαιτητών. Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός έχει απολέσει 16 βαθμούς από εις βάρος του αποφάσεις.
 
Πάμε λοιπόν να εξετάσουμε τα παραπάνω, μαζεύοντας σε μία ανάρτηση τα βιντεάκια που έχουμε ήδη φτιάξει και προσθέτοντας φάσεις από άλλα βίντεο. Στο μέλλον θα φτιάξουμε και συγκεντρωτικά βιντεάκια, με τη διαιτησία για τις δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα από την 1η μέχρι την 30ή αγωνιστική, ώστε η σύγκριση να γίνεται πιο εύκολα. Προς το παρόν, οδεύουμε σε ρυθμούς greenzone. Οπλιστείτε με υπομονή, αφού θα υπάρξουν πολλές παραπομπές και θα πάμε βήμα-βήμα, αγωνιστική με αγωνιστική, ώστε να φανεί η αλήθεια και το μέγεθος της προπαγάνδας των βάζελων.
 
1η αγωνιστική
 
Βέροια-Ολυμπιακός 1-2 και δείτε το παρακάτω βιντεάκι για το πώς γίνεται το άσπρο-μαύρο. Άκυρο γκολ η Βέροια, ενώ έπρεπε να παίζει και με 10 παίκτες. από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και μετά. Κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Ιωάννου, αν και η κάμερα δεν είναι στην ευθεία και ίσως ήταν εκτεθειμένος, αλλά αυτή είναι η μισή αλήθεια, μην πούμε λιγότερη από μισή.
 

 
2η αγωνιστική
 
ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1. Ας διαβάσουμε τον ίδιο τον Κατσουράνη να παραδέχεται το ότι σωστά αποβλήθηκε, ενώ για το ''πέναλτυ'' στον Πετρόπουλο, μπορείτε να πάτε εδώ, από το 04:40 και μετά και να γελάσετε με την καρδιά σας. Αυτή η φάση, σύμφωνα με τους ''φωστήρες-ερευνητές'' του greenzone, ήταν ''πέναλτυ-μαρς'' που έπρεπε να δωθεί στο 86', με τον Πετρόπουλο να κωλοκάθεται στο άγγιγμα του αντιπάλου...
 
4η αγωνιστική
 
Ολυμπιακός-Πανθρακικός 4-0 και όχι Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα. Δείτε το βιντεάκι μας, όπου φαίνεται το ποιος αδικήθηκε από τη διαιτησία.
 

 
Οι ''φωστήρες-ερευνητές'' γράφουν γι'αυτό το ματς
 
Τελικό σκορ 4-0
* Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ με γκολ από ανύπαρκτο φάουλ.
* Στο 2-0 υπάρχει επιθετικό φάουλ
* Έπρεπε να αποβληθεί ο Σιόβας.
Λόγω της έκτασης του σκορ ας υποθέσουμε πως δεν «χαρίστηκαν» βαθμοί

Προφανώς μπέρδεψαν τα μπούτια τους και εννοούν το παιχνίδι με το Λεβαδειακό, που έληξε επίσης 4-0, αλλά έγινε για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Καραισκάκη. Οι φάσεις του παιχνιδιού βρίσκονται εδώ. Δεν υπάρχει η φάση του φάουλ από το οποίο προήλθε το 1-0 του Ολυμπιακού, αλλά υποσχόμαστε να τη συμπεριλάβουμε στο αναλυτικό βιντεάκι με τα πεπραγμένα της διαιτησίας για τον Ολυμπιακό φέτος. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ φάουλ έγινε. Επίσης, από το 01:35 και μετά φαίνεται το ''επιθετικό φάουλ'' του Παπάζογλου. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ με την προπαγάνδα. Την μπάλα μέσα από τα χέρια του χάνει ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, δίχως να τον ακουμπήσει καν ο Παπάζογλου. Η φάση της αποβολής του Σιόβα σωστά αναφέρεται και ήταν λάθος υπέρ του Θρύλου, αλλά έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν όλα είχαν κριθεί και δεν επηρέασε το αποτέλεσμα.


 
Παναθηναικός-Ατρόμητος 1-1 και διαβάζουμε από τους ''φωστήρες-ερευνητές''
 
Οι «πράσινοι» φωνάζουν για φάουλ στον Ζέκα από τον Μπρίτο στη φάση του γκολ. Επειδή η εικόνα από τα ριπλέι δεν είναι καθαρή, θα θεωρήσουμε πως δεν «κλάπηκαν» βαθμοί από το Τριφύλλι.
 
Η φάση είναι εδώ. Αυτό εδώ, και καλά τώρα, είναι ''υποψία επιθετικού φάουλ'' έξω από την περιοχή του ΠΑΟ, επειδή προφανώς ο Μπρίτο...άγγιξε το Ζέκα. Για το πέναλτυ που έδωσε ο ''γαύρος'' ο Σπάθας aka Σπανάθας για να προηγηθεί ο ΠΑΟ στο ίδιο ματς, ούτε κουβέντα. Πέναλτυ ήταν και σωστά το έδωσε, αλλά φαντάζεστε να έδινε ένα αντίστοιχο πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού σε άλλο ματς ή εις βάρος του ΠΑΟ ο ίδιος διαιτητής? Τι θα διαβάζαμε άραγε από τους ''φωστήρες-ερευνητές''?
 
5η αγωνιστική
 
ΠΑΟ-Αστέρας Τρίπολης 0-0, με τον ΠΑΟ να ζητάει πέναλτυ και αποβολή σε μαρκάρισμα του τερματοφύλακα του Αστέρα στον Χριστοδουλόπουλο. Η φάση είναι στην αρχή του βίντεο. Ο τρόπος που σωριάζεται ο Λάζαρος ο βουτηχτής, ενδείκνυται για πρόβα στο Εθνικό Θέατρο. Κοιτάξτε πώς λυγίζει το σώμα του, κάνει ένα βήμα και μετά πέφτει, επειδή η όποια επαφή ήταν ανεπαίσθητη και κανονικά δεν θα έπρεπε να τον κάνει να χάσει την ισορροπία του. Την εκμεταλλεύτηκε μπας και πάρει κάνα δωράκι. ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ, ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
 
Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1. Οι φάσεις εδώ, όπου από το 00:45 και μετά, παγώνοντας αρχικά την εικόνα φαίνεται πως ο Μήτρογλου ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ την ώρα που εκτελεί το φάουλ ο Χολέμπας. Αυτό όμως δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία. Και ακάλυπτος να ήταν, το γκολ σωστά μετράει, αφού σε πρώτη φάση δεν έρχεται σε επαφή με την μπάλα. Τα άλλα τώρα, για ''ανύπαρκτο φάουλ'' από το οποίο προήλθε το γκολ του Θρύλου -ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ φάουλ-, αλλά και για ''χαρισμένες κίτρινες'', είναι για γέλια και για κλάματα. Θα τα βάλουμε όμως ΚΑΙ αυτά στο συγκεντρωτικό βίντεο που θα ετοιμάσουμε, να είστε σίγουροι. Η αποβολή Ντιόγκο και να δινόταν, μιλάμε για φάση στο τέλος του ματς, ενώ τις ομοιότητες και τις διαφορές με την περίπτωση Σαλπιγγίδη στο Πλατανιάς-ΠΑΟΚ τις αναλύσαμε εδώ. Στο 89:24 έγινε το σκηνικό...
 
6η-7η αγωνιστική
 
Συγκεντρωτικό βιντεάκι
 

 
Κοκοκό οι ''φωστήρες-ερευνητές'' για το ΓΕΛΟΙΟ πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟ στην Ξάνθη, όπως και για το ΓΕΛΟΙΟ πέναλτυ υπέρ του ΠΑΟ για να κερδίσει τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Αυτά δεν τα αναφέρουν καν, σαν να μην έγιναν. Πάμε στα του Ολυμπιακού. Με τον Αστέρα ανακάλυψαν ''4 οφσάιντ που κακώς δώθηκαν, σε φάσεις που ο Αστέρας θα είχε καλές ευκαιρίες για γκολ''. Εδώ είναι το βίντεο με τα 4 οφσάιντ. Δείτε μόνοι σας ποια φάση από τις παραπάνω θα γινόταν ευκαιρία. Για τις δύο περιπτώσεις του πρώτου ημιχρόνου, δεν σχολιάζουμε καν, αφού κόπηκαν από τους αμυντικούς μας και η μπάλα χάθηκε για τον Αστέρα. Μιλάμε για τις δύο περιπτώσεις του δευτέρου ημιχρόνου. Στη μία ο Περόνε κατεβάζει την μπάλα στην περιοχή του Θρύλου, αλλά είναι στο πλάι και μαρκάρεται, οπότε άμεσα δεν γίνεται να απειλήσει. Στη δεύτερη δεν προλαβαίνει με τίποτε την μπάλα, στην έξοδο του τερματοφύλακά μας. Κοκοκό φυσικά η αποβολή Σανκαρέ, που την κατάπιε ο διαιτητής και αν δινόταν δεν θα έκανε τις φάσεις στο τέλος ο Αστέρας. Στο ματς με την Ξάνθη, η αποβολή του Μαρσελίνιο με το σκορ στο 0-0 που δεν δώθηκε, δεν αναφέρεται καν επίσης. Είπαμε, τα παιδιά κάνουν ''έρευνα''...
 
8η αγωνιστική
 
Για το πέναλτυ του Αρετόπουλου στο Άρης-Ολυμπιακός, βιντεάκι.
 

 
Ήταν το πρώτο πέναλτυ που κέρδισε ο Θρύλος στο πρωτάθλημα, όταν ο Παναθηναικός έπαιρνε πιο πριν ΓΕΛΟΙΑ πέναλτυ και υπάρχουν απαντήσεις σε όλα όσα ακούστηκαν γύρω από αυτό το ματς στο βίντεο. Τις ''κάρτες που δεν δώθηκαν'' δεν τις σχολιάζουμε καν, είναι αστεία αυτή η κουβέντα και ειδικά δίχως εικόνα. Πάμε στο ΟΦΗ-ΠΑΟ. Αν βρείτε τη φάση που ΣΚΟΡΑΡΕ Ο ΤΟΤΣΕ και το γκολ δεν μέτρησε, όπως μας γράφουν οι '''φωστήρες-ερευνητές'', σφυρίξτε και σε εμάς. Κόπηκε με οφσάιντ ΠΟΥ ΣΩΣΤΑ ΥΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ στο 1-2, στο 59' και η φάση είναι στο 02:20 του βίντεο. ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ Ο ΤΟΤΣΕ, αλλά και να μην ήταν, Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΓΚΟΛ. ΠΑΣΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΕΔΩΣΕ. Φυσικά ο Τοτσέ αντιλήφθηκε την υπόδειξη του βοηθού, σκοπίμως έκανε την πασούλα και μπορεί να είχε σκοράρει αν επιχειρούσε κανονικό σουτ, απλώς το γράφουμε για να φανούν τα ΨΕΜΑΤΑ που μας γράφουν οι ''φωστήρες-ερευνητές''. Η ουσία είναι ότι Ο ΤΟΤΣΕ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ.
 
9η αγωνιστική
 
Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-0. Ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε από τον Αμπάρκιολη. Τα φάουλ από τα οποία προήλθαν τα δύο γκολ του είναι ανύπαρκτα, αν και στη φάση του φάουλ πριν το δεύτερο γκολ ίσως και να υπάρχει παράβαση. Επίσης, δεν δώθηκε καθαρό πέναλτυ υπέρ του ΟΦΗ, με το σκορ όμως στο 2-0 ήδη, σε μία ηλίθια προβολή του Φετφατζίδη. Η εικόνα φυσικά του αγώνα ήταν ''πολλά με λίγα'' και δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχανε τους βαθμούς, αν δεν κατακυρώνονταν τα συγκεκριμένα γκολ που έβαλε. Μπορεί να έβαζε άλλα. Ήταν κατά πολύ ανώτερος του ΟΦΗ. Στο Κέρκυρα-ΠΑΟ 0-0, η φάση που ζητούν πέναλτυ είναι στο 01:20 του βίντεο. Στο μισό μέτρο είναι ο Κοντοδήμος και κάνει προβολή. Πού να το βάλει το χέρι του άραγε? Να το καταπιεί? Έχει κάποια πρόθεση να πάει με το χέρι στην μπάλα? ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ.
 
10η αγωνιστική
 
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-4. Δείτε το βίντεό μας.
 

 
ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού, που μέχρι και ο Λίνεν το παραδέχτηκε αργότερα. Πρέπει να είσαι στραβός ή βάζελος ''φωστήρας-ερευνητής'' του greenzone για να μην βλέπεις το κράτημα στο Μήτρογλου λίγο πριν εκτελέσει. ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ στο χέρι του Χολέμπας, που είναι σε πολύ κοντινή απόσταση και ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. Υπάρχουν κι άλλες ''ομορφιές'' του ''γαύρου'' του Σιδηρόπουλου, που τις βλέπουμε στο παραπάνω βίντεο. Το δε ''πέναλτυ'' στον Κατίδη είναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ, πραγματικά... Οι ''ερευνητές'' παρέλειψαν να αναφερθούν στο Ολυμπιακός-Κέρκυρα και στο βοηθό Γεωργαράκο
 

 
αλλά προχωράμε.
 
12η αγωνιστική
 
Πλατανιάς-ΠΑΟ 2-1 με τις φάσεις εδώ. Στο 00:38, με το σκορ 0-0, ο Τοτσέ κόβεται με ανύπαρκτο οφσάιντ και μετά σκοράρει, ΑΛΛΑ Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ. ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Το παραμύθι ''ακυρώθηκε κανονικό γκολ'' είναι για το greenzone. Αν συμμετείχε στη φάση ο γκολκίπερ, κανείς δεν ξέρει τι θα συνέβαινε. Στο 02:25 και μετά του βίντεο βλέπουμε το πέναλτυ που σφυρίχθηκε εις βάρος του Βύντρα και με το οποίο ο Πλατανιάς έκανε το 2-0. Δεν υπάρχει τίποτε, αδικήθηκε ο ΠΑΟ, αλλά με την ταχύτητα που εξελίχθηκε η φάση ήταν λογικό να παρασυρθεί ο διαιτητής. Στην κανονική ροή φαίνεται για ανατροπή, ειδικά όταν βλέπεις τον γκαφατζή Βύντρα μπλεγμένο. Στο replay ξεκαθαρίζει η ιστορία. Στο 05:04 του βίντεο βλέπουμε την κλοτσιά από πίσω του Ζέκα, που ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Το ''παίρνει την μπάλα σε διεκδίκηση'' είναι μόνο για κάναν ''φωστήρα-ερευνητή'' του greenzone. Η δε βουτιά του Πετρόπουλου στο τέλος του βίντεο, που βαφτίστηκε ''πέναλτυ'', είναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΜΑΖΙ. Συμπέρασμα: ο ΠΑΟ αδικήθηκε στη φάση του 2-0 του Πλατανιά. Μιλάμε για παιχνίδι που ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος του ΠΑΟ, έτσι? Τον πάτησε στο 90λεπτο. Ναι ναι, κι εδώ προστέθηκαν βαθμοί στη συνολική βαθμολογία του πρωταθλήματος στον ΠΑΟ, που τους ''έκλεψαν'' στο γήπεδο και καλά ''τα κοράκια του Μαρινάκη'', από τους ''φωστήρες-ερευνητές''. Λες κι αν δεν έδινε το πέναλτυ θα κέρδιζαν...
 
13η αγωνιστική
 
Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-1 και οι ''φωστήρες-ερευνητές'' βγάζουν άκυρα τα δύο γκολ μας. Στην αρχή του βίντεο φαίνεται η ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ανατροπή στον Ιμπαγάσα. Αυτό βαφτίζεται ''ανύπαρκτο πέναλτυ'', αλλά την προηγούμενη αγωνιστική στα Περιβόλια ζητούσαν πέναλτυ στην κατάδυση του Πετρόπουλου, επειδή και καλά ''υπήρχε μαρκάρισμα από πίσω''. Γελάμε και συνεχίζουμε στο 01:23 του βίντεο, όπου αν παγώσουμε την εικόνα φαίνεται ότι ο Τοροσίδης ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ και το γκολ είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ. Εδώ οι ''φωστήρες-ερευνητές'' αφαίρεσαν δύο βαθμούς από τον Θρύλο, στη δική τους βαθμολογία πάντοτε. Πάλι καλά που δεν αφαίρεσαν τρεις, μην σου πω και πέντε-έξι...
 
14η αγωνιστική
 
ΠΑΟ-Ολυμπιακός 2-2 με τον καταδύτη Πετρόπουλο να σωριάζεται χωρίς λόγο, δίχως να τον κρατάει κανείς, μέσα στην περιοχή, στο 06:25 και μετά του βίντεο. Κι εδώ αφαίρεσαν βαθμούς οι ''φωστήρες-ερευνητές'', αλλά έδωσαν και έναν στην ''αδικημένη'' Πανάθα...
 
15η αγωνιστική
 
Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-2, όπου φτιάξαμε βιντεάκι για την ΣΦΑΓΗ που επεχείρησε ο Σπάθας, ο διαιτητής ''του γαύρου'' ντε, καταπίνοντας δύο αποβολές παικτών του Πανιωνίου και δίχως να δώσει δύο πέναλτυ υπέρ του Θρύλου.
 

 
17η αγωνιστική
 
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1. Ναι ναι, αφαίρεσαν κι εδώ βαθμούς οι ''φωστήρες-ερευνητές''. Γελάστε ελεύθερα με την προπαγάνδα.
 

 
18η αγωνιστική
 
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0. Ναι ναι, αφαίρεσαν κι εδώ βαθμούς οι ''φωστήρες-ερευνητές''. Γελάστε ελεύθερα με την προπαγάνδα, την ώρα που μέχρι και ο Βασιλάκης στον ΣΚΑΙ του Τουίτη παραδέχτηκε το πέναλτυ στον Τζιμπούρ, με το σκορ στο 0-0.
 

 
Οι ''φωστήρες-ερευνητές'' παρέλειψαν φυσικά το πέναλτυ του Ζέκα στο ΠΑΟ-Πανθρακικός αυτήν την αγωνιστική. Αυτοί που ούρλιαζαν για πέναλτυ στο χέρι του Χολέμπας στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-4, έκαναν κοκοκό για το βάζελο. ΟΛΟΙΔΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, αλλά για τον Τύπο στη χώρα μας ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά.
 

 
19η αγωνιστική
 
Ατρόμητος-ΠΑΟ 1-2 και γελάστε με το ''γαυροπαράρτημα του Σπανού'', αλλά και με το γκολ του Μπουμσόνγκ, το 0-2, όπου το μισό του σώμα είναι εκτεθειμένο. Κοκοκό οι ''φωστήρες-ερευνητές''.
 

 
20ή αγωνιστική
 
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟ 2-2 και σύμφωνα με τους ''φωστήρες-ερευνητές'', ''δώθηκαν πολλά φάουλ ανάποδα και εις βάρος της Πανάθας, δίχως όμως το μεγάλο λάθος''. Θέλετε να δείτε το μεγάλο λάθος, με τη μη αποβολή Βιτόλο?
 

 
21η αγωνιστική
 
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1. Γελάστε και κλάψτε μαζί, ταυτόχρονα, με τα ψέματα και τις ανακρίβειες των ''φωστήρων-ερευνητών''.
 

 
Την ίδια αγωνιστική, ο Κάκος κάνει ΟΡΓΙΑ στο ΟΑΚΑ εις βάρος της Ξάνθης, αλλά και αυτά ξέφυγαν από τους ''φωστήρες-ερευνητές''.
 

 
22η αγωνιστική
 
Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-2. Ξέφυγε από τους ''φωστήρες-ερευνητές'' το παρακάτω.
 

 
Την ίδια αγωνιστική, στο Άρης-ΠΑΟ 1-0, τους ξέφυγε και η μη αποβολή Βιτόλο με δεύτερη κίτρινη στο πέναλτυ που κέρδισε ο Άρης. ''Ωραίες'' και οι ''μεθοδεύσεις του Μαρινάκη'' για να πέσει ο ΠΑΟ, όπως τις αναδεικνύουμε στο παρακάτω βίντεο.
 

 
23η αγωνιστική
 
ΠΑΟ-ΟΦΗ 3-1. Ξέφυγε από τους ''φωστήρες-ερευνητές'' το παρακάτω.
 

 
25η αγωνιστική
 
ΠΑΟ-Κέρκυρα 1-0, με ένα ΓΕΛΟΙΟ πέναλτυ υπέρ του βάζελου, μπας και κυνηγήσει τα play off. Δείτε το, μαζί με μία αντίστοιχη περίπτωση των άλλων ''εξυγιαντών''-Μακεδονομάχων του Βορρά. Κοκοκό οι ''φωστήρες-ερευνητές''.
 

 
26η αγωνιστική
 
ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0 και δεν σχολιάζουμε την αποβολή Σο, αφού είναι ΚΡΑΧΤΗ και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ δώθηκε, κάτι που ομολογούν εμμέσως και οι ίδιοι οι ''φωστήρες-ερευνητές''. Πάμε στο γκολ του Βούκιτς και στο αν προηγείται οφσάιντ του Κλάους. Παγώνοντας την εικόνα στο 03:56 του βίντεο, φαίνεται ότι ο Κλάους που παίρνει την κεφαλιά καλύπτεται. ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟ ΓΚΟΛ. Κέρκυρα-Ολυμπιακός 0-1 και οι ''φωστήρες-ερευνητές'' χάσανε τη φάση του ΚΑΘΑΡΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ πάνω στο Μανιάτη, στο 01:54 και μετά του βίντεο, που κακώς δεν σφυρίζεται υπέρ του Θρύλου. Στο 77' του αγώνα η φάση, με το σκορ να είναι τότε 0-0 και όλα να είναι ρευστά...
 
27η αγωνιστική
 
ΠΑΟ-Πλατανιάς 0-1 και στο 00:50 και μετά του βίντεο, φαίνεται το χέρι του Ποτουρίδη. Στο μισό μέτρο είναι και δεν κοιτάζει καν την μπάλα, άρα δεν υπάρχει πρόθεση και δεν μπορεί να καταπιεί το χέρι του. ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ. Το άλλο πέναλτυ που ανακάλυψαν, μάλλον στο χέρι του Τετέ πιο πριν, είναι ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. Ναι ναι, προσέθεσαν κι εδώ βαθμούς, στη δική τους βαθμολογία του πρωταθλήματος πάντοτε, που και καλά τους ''έκλεψαν'' οι ''εντεταλμένοι διαιτητές του Μαρινάκη'' από την Πανάθα...
 
29η αγωνιστική
 
Ολυμπιακός-ΠΑΟ 1-1, με το βίντεο εδώ. Στο 03:40 του βίντεο και μετά, φαίνεται η φάση του γκολ του Μήτρογλου. Υπάρχει γραμμή τραβηγμένη, με βάση την οποία είναι ξεκάθαρο πως καλύπτεται ο παίκτης, άρα το ''οριακό οφσάιντ'' αφορά μόνο τους ''φωστήρες-ερευνητές'' του greenzone. Από εκεί και πέρα, το φάουλ το ανακάλυψαν μετά, όταν είδαν πως η ιστορία με το οφσάιντ δεν τραβάει. Στην αρχή το βοηθό κυνηγούσαν. Φυσικά ΚΑΝΕΝΑ φάουλ δεν υπάρχει, αστείο και να το συζητάμε έστω. Αλίμονο αν σφυρίζεται φάουλ η παραμικρή επαφή. Το ότι μετά, στις διαμαρτυρίες προς το βοηθό που τον πηγαίνανε καροτσάκι, δεν αποβλήθηκε ΕΝΑΣ έστω παίκτης του ΠΑΟ, δεν αναφέρεται καν από τους ''φωστήρες-ερευνητές''. Ακόμη πιο αστεία η φάση του ''πέναλτυ'' του Αβραάμ στον Τοτσέ, στο 01:30 και μετά στο βίντεο. Αυτήν την κεφαλιά του Αβραάμ, την βγάλανε πέναλτυ. Για γέλια και για κλάματα μαζί.
 
Σούμα με βαθμούς εμείς δεν θα κάνουμε, αφού αυτά είναι για τους ''φωστήρες-ερευνητές''. Κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελίσσονταν τα ματς αν υπήρχαν άλλες διαιτητικές αποφάσεις στις περιπτώσεις που εξετάσαμε πιο πάνω. Θα επανέλθουμε πάντως αναλυτικά και με βιντεάκια. Μέχρι τότε, διαβάστε προσεκτικά τα παραπάνω και δείτε το πώς έχει στηθεί το παραμύθι για την ''παράγκα του γαύρου'' και για ''τη διαιτησία που ελέγχει ο γαύρος'' όλα αυτά τα χρόνια. Αυτά συνέβαιναν κάθε χρονιά και τώρα έχει μείνει ότι ''ο γαύρος ευνοείται μια ζωή''.
 
ΨΕΜΑΤΑ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
 
ΠΡΟ-ΠΑ-ΓΑΝ-ΔΑ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
 

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Ε τώρα άμα απαντέπσω θα γενώ πάλε γκρινιάρης και...κακός !
Καλά κάμουνε ρε συ Σάββα και τα λαλούνε ούλα δάφτα !
Αφού τους παίρνει ρε !
Τους παίζεις σε δγυο ματσάκια κύριε ;Μάιστα...Σκίστους το μπάτο κι άστους να δακρύζουνε μετά και να πσάχουνε το λάθος !
Δυστεχώς μαγκίτες πταίμε κι εμείς...πταίμε κι εμείς...
Κι εγώ δεν ομιλάω για τεσσάρες και άλλα τέθγοια θερία...Κι ένα 2-0 μου αρκούσε αρκεί να τους έδειχνα πγοιος ΠΡΑΓΜΑΤΕΚΑ είναι ταφεντικό στο γέπεδο κι όχι εκεί που το πάνε δάφτοι στο παρασκένιο και στη δγιαιτησία...
Αλλά βλέπεις οι δικοί μας το πήρανε από τον Οχτώβρη και το πήγανε μετά λάου λάου...κι αρχέπσανε να δίδουνε τροφή στα σκελιά !
Άε σεχτίρ...γαμώ τη γκαντεμνιά μου μέσα !

Εικόνα μαουνιέρης

Σάββα, μπράβο. Και χρόνια πολλά για χτες, αν γιόρταζες (εκτός και αν είσαι παραδοσιακός, του Δεκεμβρίου).

Εικόνα savvas gridlock

Παραδοσιακός είμαι, του Δεκεμβρίου, αλλά όπως και να`χει, να είσαι καλά...

Εικόνα kg

ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡ....Α ,ΟΙ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥ....Ο ΣΑΙΤ ,,,,,,,,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΦΡΑΓΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ (ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΛΑΔΗ!)...........

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ......................Γ Α Μ Η Σ Τ Ε ΤΟΥΣ!

Εικόνα clark gheibol

Χριστός ανέστη ρε φίλε, μέρες που είναι, είπες να περάσεις κι εσύ στη "σούβλα" τους ερευνητές. Χαρά σ' το κουράγιο σου φίλε, είναι σαν να κλέβεις εκκλησά όμως. Δηλαδής τι; Θες να μάθεις τόπι στους κατεξοχήν άμπαλους;

Εικόνα indian

χαχαχαχαχαχα πουτ@ν@ παράγκα το μεγαλείο σου...δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, η προπαγάνδα ή το να πιστεύουν πραγματικά τις μ@λ@κίες τους...

υγ. ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα ΔΙΑΣ

ουτε την προσθεση και την αφαιρεση δεν κανουν σωστα...κι εκει μοντες.....